Μετά από 16 χρόνια, από την μία οικογένεια στην άλλη... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μετά από 16 χρόνια, από την μία οικογένεια στην άλλη... Ένας ακόμη νεαρός παίχτης προστέθηκε στο φετινό ρόστερ του Mandynamic Αερωπού Έδεσσας. Ο λόγος για τον Χρήστο Μίγγα.

Ο 21χρονος  πίβοτ σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΔΠΕ της Θεσσαλονίκης. Ξεκίνησε το χάντμπολ σε ηλικία 5 ετών από την ομάδα του Φοίβου Συκεών όπου και αγωνιζόταν μέχρι σήμερα.

Ο Χρήστος έχει αγωνισθεί με τις '' μικρές '' Εθνικές ομάδες στο Πανευρωπαϊκό της Γεωργίας  όπως και στην Μεσογειάδα του Μαρόκου.

Ο ίδιος επεσήμανε :

'' Είμαι πολύ χαρούμενος για την επίτευξη της μεταγραφής μου. Ευχαριστώ πολύ τον Αερωπο Έδεσσας που με την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου, μου δίνει την ευκαιρία να δουλέψω και να αγωνιστώ με μια ομάδα που έχει παράδοση στην Handball Premier. Παράλληλα, θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Φοίβου Συκεών για όλα όσα μου έχει προσφέρει αυτά τα χρόνια. Τέλος, να ευχηθώ μια χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες ''. 

Η διοίκηση του Mandynamic Αερωπού Έδεσσας και το προπονητικό τιμ ευχαρίστησαν την διοίκηση του Φοίβου Συκεών για την συνεργασία.


No comments