Τι ψάχνει η φιλόδοξη Ανόρθωση που '' ζεσταίνει μηχανές ''.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τι ψάχνει η φιλόδοξη Ανόρθωση που '' ζεσταίνει μηχανές ''....

 


Στιγμές σαν και αυτές στη φωτογραφία θέλουν να ζήσουν και στην εφετινή σεζόν στην Ανόρθωση και πλέον μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, την επόμενη εβδομάδα.

Το καθεστώς που ίσχυε πέρσι, αναφορά με τους ξένους αθλητές, δεν άλλαξε καθώς δεν επιτεύχθηκε πλειοψηφία 70% όπως απαιτείται από το καταστατικό της Κυπριακής Ομοσπονδίας και έτσι δεν υπερψηφίσθηκε καμία από τις προτάσεις που υποβλήθηκαν.

Η πρόταση της Ανόρθωσης για διατήρηση των ίδιων δεδομένων ( απεριόριστος αριθμός Ευρωπαίων αθλητών ), συγκέντρωσε την πλειοψηφία των ψήφων, ωστόσο, δεν υπήρξε σύμπνοια σε ότι αφορά τον αριθμό μεταγραφών παικτών από τρίτες χώρες. 

Κάθε ομάδα  εξακολουθεί να έχει το δικαίωμα να πάρει μόνο 1 παίκτη από τρίτη χώρα.

Οι ισσοροπίες δεν αλλάζουν λοιπόν και η Ανόρθωση που όχι μόνο ανανέωσε τη συνεργασία της με τους περισσότερους από τους Ελληνες αθλητές που είχε στο ρόστερ της, αλλά, φρόντισε να ενισχυθεί και με τους εξαιρετικούς Κύπριους αθλητές από τον Παρνασσό, Νικηφόρου, Παπακυριακού και Κωνσταντίνου, αναμένεται ότι θα είναι και πάλι πρωταγωνίστρια και με φιλοδοξίες και εκτός Κύπρου.

Αλλωστε, οι μεταγραφές δεν τέλειωσαν για την Ανόρθωση που έχει, πάντα, ως ισχυρό αρωγό την εταιρεία ακινήτων Sabbianco Properties.

Ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου, Κωνσταντίνος Φιλαρέτου, μιλώντας στο greekhandball.com  παραδέχθηκε ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι κινήσεις για την ενίσχυση της Ανόρθωσης, ώστε να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, αν και η Ανόρθωση είναι πλήρης, θα ήταν καλοδεχούμενες 2 επιπλέον λύσεις, εφόσον βρεθούν οι κατάλληλες επιλογές. 

Ενας πίβοτ και ένας αριστερόχειρας παίκτης για την δεξιά πλευρά, θα μπορούσαν να αποτελέσουν ουσιαστικές προσθήκες που θα στηρίξουν την προσπάθεια δημιουργίας μίας ακόμα πιο ελκυστικής ομάδας, με τον χαρακτήρα της εξωστρέφειας που διακρίνει την Ανόρθωση και τους ιθύνοντες της.   

  

No comments