Τρεις ακόμα ανανεώσεις παικτών στον Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τρεις ακόμα ανανεώσεις παικτών στον Δούκα



Τρεις αθλητές του Δούκα ανανέωσαν την συνεργασία τους με την ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πρόκειται για τον 27χρονο πίβοτ, Φώτη Τζανιδάκη, τον 22χρονο τερματοφύλακα, Παναγιώτη Κολλύρη και τον 23χρονο πίβοτ, Γιάννη Παπαδάκη.

Οι τρεις τους δήλωσαν στο ased.gr:


Φώτης Τζανιδάκης: «Μετά από τις δυσκολίες του τελευταίου χρόνου, όχι μόνο σε υγειονομικό αλλά και αθλητικό επίπεδο, μπορώ να πω πως η νέα σεζόν με κάνει να αισθάνομαι αισιόδοξος και χαρούμενος να συνεχίζω στην ομάδα των Εκπαιδευτηρίων. Αυτό γιατί, κρατώντας σταθερό τον κορμό, που πλέον χαρακτηρίζει αυτή την ομάδα, οι προσθήκες νέων συμπαικτών έρχονται να δυναμώσουν το σύνολο αποσκοπώντας σε ένα καλό αποτέλεσμα. Ελπίζω και πιστεύω για άλλη μία χρονιά πως το ομαδικό πνεύμα του Δούκα θα πρωταγωνιστήσει στα γήπεδα».


Παναγιώτης Κολλύρης: «Η ομάδα όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος  στηρίζει τους νέους αθλητές και μαζί με τους πιο έμπειρους θα δουλέψει πολύ για να μπορέσει να πετύχει πρώτα ο καθένας ξεχωριστά τους στόχους του, αλλά και ταυτόχρονα τους στόχους της ομάδας. Ανυπομονώ να γνωρίσω και να κάνω προπόνηση με τους καινούργιους συμπαίκτες που είμαι σίγουρος ότι θα ενταχθούν και θα νιώσουν και από την πρώτη κιόλας μέρα ότι είναι χρόνια στην ομάδα. Η προηγούμενη σεζόν ήταν πολύ δύσκολη εξαιτίας του κορονοϊού. Η φετινή χρονιά ελπίζω να κυλήσει ομαλά και να μην χρειαστεί πάλι να έχουμε διακοπή. Εύχομαι καλή σεζόν με υγεία και πάνω από όλα χωρίς τραυματισμούς».


Γιάννης Παπαδάκης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι και την επόμενη αγωνιστική χρονιά στον Δούκα και εύχομαι η νέα σεζόν να μην είναι σαν τις προηγούμενες λόγω της πανδημίας. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τη διοίκηση και το προπονητικό team για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Εύχομαι σε όλη την ομάδα υγεία πάνω από όλα και να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας έχοντας πλάι μας τον κόσμος μας».

No comments