Αύριο αποφασίζουν οι διαιτητές - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αύριο αποφασίζουν οι διαιτητές

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΟΧΕ συνάντηση μεταξύ της Διοίκησης της Ομοσπονδίας και των εκπροσώπων των Συνδέσμων Διαιτητών. Έγινε ένας ειλικρινής διάλογος σε καλό κλίμα με καλές προθέσεις και από τις δύο πλευρές.

Η Ομοσπονδία κατανοεί τα προβλήματα και τα αιτήματα των διαιτητών και τους στηρίζει, όμως στην παρούσα φάση και με τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα δεν είναι δυνατόν να τα ικανοποιήσει όλα.
Κατατέθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις στους συνδέσμους, σύμφωνα με τις δυνατότητες της Ομοσπονδίας και οι σύνδεσμοι με την σειρά τους δεσμεύτηκαν ότι θα απαντήσουν μέχρι την Τετάρτη το απόγευμα.

Ως εκ τούτου οι προγραμματισμένοι αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών που επρόκειτο να διεξαχθούν την Τετάρτη 22/1 αναβάλλονται.

121 comments

Anonymous said...

Μπα αποφασισαν!!!
Αποχη

Anonymous said...

λιγο ακομα και βλεπω τα τοπικα ποδοσφαιρικα σωματεια να γεμιζουν με χαντμπολιστες.

Anonymous said...

Τωρα θα μαθουμε τι παιχτηκε στη πλατη του ελληνικου χαντμπωλ... η οχε ειπε μισόλογα... οι κορακες δεν είπαν ούτε "κρα"... αυτο μου βρωμαει συναλλαγή...
οι χορηγοί της οχε και των κοράκων είναι σαν να μην υπάρχουν...κανεις δεν τους λαμβανει υπόψη του...και μπραβο σας...γιατι οι σύλλογοι υπάρχουν για να κερδίζουν οι εκλεγμένοι και οι κορακες...και μπραβο τους...τελευταία στιγμή θα μας πουν τραβατε να παίξετε...και μεις οι ηλίθιοι θα πάμε κανονικά βάζοντας από τη τσεπη μας τη βενζινη και τις πληρωμές των κοράκων...
κρα κρα κρα μην υποχωρήσεις κορακα...χαζό συνθημα αλλα μπορει να πιασει... και μπραβο μου που το σκεφτηκα...

Anonymous said...

πρεπει να λογοδοτησουν οι προεδροι της οχε ,που πηγαν τα λεφτα που ηταν για τους διαιτητες τοσα χρονια.Με το αυτο καθεστως δεν θα παιχτει σεντρα φετος.Οι συνδεσμοι αποφασισαν ηδη απο χθες να μην παιξουν καθολου αν δεν ικανοποιηθουν τα αιτηματα τους.Οποτε καλο καλοκαιρι κυριοι ή καλυτερα καλη πρετοιμασια για του χρονου.Θα αρχισει η σεζον απο κει που σταματησε στις 20/12/2013.

Anonymous said...

Τέλος για φέτος, τα λέμε απο Σεπτέμβρη

Anonymous said...

Φιλε 2.16 (ηλιθιε) οπωσ αποκαλεισ τον εαυτο σου , σε ρωταω πρεπει εγω να πληρωνω απο τα χρηματα τησ οικογενειασ σε βενζινεσ διοδια και σερβισ του αυτοκινιτου μου για να πασ εσυ να παιζεισ χαντμπωλ ? Αμα θελεισ εσυ μαιμου πανε παιξε χωρισ εμασ και κανε πρωταθλημα μονοσ σου .
Πανηληθιε σκεψου και λιγο αν εχεισ μυαλο στο κεφαλι

Anonymous said...

παιδια μην κατεβετε .ολο το χαντμπωλ στην ελλαδα στημενο σε παραμυθια ειναι!!!

Anonymous said...

Ολοι ειμαστε μαζί σας.Μην σταματατήσετε την απεργεία εαν δεν δικαιωθείτε!!!

Anonymous said...

εσυ που με αποκαλεις ηλιθιο ναι εσυ 8.37 τοσα χρονια οι γονεισ φορολογουνταν οι γονεις για να αποκτησεις παιδεια απ'οτι βλεπω τζαμπα πηγε.δεν ειναι υφος αυτο που γραφεις και λυπαμαι ειλικρινα για το ατομο σου.δεν ειπα ουτε αν εχεις δικιο ουτε αδικο απλα ηθελα να θιξω οτι αμα συνεχιστει η απεργια των διατητων και οταν με το καλο ληξη αυτη,ξεκινησουν τα σωαμτεια να δουμε τοτε αν θα υπαρχει ξανα αθλημα.οσο για τα λεφτα τησ οικογενειασ σου που λεσ δεν νομιζω οτι της στερεισ κατι αφου κανονικα πληρωνεσαι πριν την εναρξη των παιχνιδιων αρα λοιπον μεσα δεν μπαινεισ κερδος δεν εχει απλα.οπωσ και γω δεν εχω κερδος με την ενασχοληση μου με την χειροσφαιριση.απλα ειμαι εραστης του αθληματοσ(περα απο μαιμου).ελπιζω αυτα που σου εγραψα να τα καταλαβεις και να μην αρχισεις τις θεωριες εγω εκεινο εσυ το αλλο.μακαρι να παρεις μεχτι τελευταιο cent αθτα που σου χρωστανε.ελπιζω να ανηκεις στουσ καλουσ διαιτητες και απαιτεις να πληρωνεσαι γι αυτο,γιατι εγω που δεν ειμαι τοσο καλος αθλητης δεν πληρωνομαι(δικαιο μου φαινεται αυτο)

Anonymous said...

Tελικα την ταφοπλακα στο αθλημα θα την βαλουμε εμεισ στο θλημα κυριοι και λυπαμαι για αυτο...
Καταλαβετε ολοι οτι και εμεισ το αγαπαμε οπωσ και ο φιλοσ παραπανω που ειναι ερασιτεχνησ αθλητησ και καλα κανει. Οπωσ σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν καλοι και κακοι επαγγελματιεσ. Το ιδιο ισχυει και σε εμασ βεβαια .
Επι τησ ουσιασ Προεδρε σου δωσαμε λυσεισ και προτασεισ για το οικονομικο στο χερι σου εναι να τισ υλποπιησεισ και να παρεισ τα ηνια . Ξερουμε ολοι οτι δεν ηρθεσ να τα οικονομησεισ και να βγαλεισ λεφτα και φημη οπωσ εκαναν αλλοι προκατοχη σου.Στο χερι σου ειναι να βαλεισ ταξη σε ολα αυτα τα λοιμα που ακομα και τωρα οικονομανε απο την ομοσπονδια.
Σκεψου και πραξε αναλογα ετσι και αλλιωσ δεν εχεισ να χασεισ κατι αιμοδοτησ εισαι οπωσ και εμεισ
Αυτα φιλικα αν χρειαστεισ τοχεισ το κινητο μου

Anonymous said...

Διαιτητές είστε μεγάλες κότες και ΠΑΛΙ! Σούζα στην ομοσπονδία!

Anonymous said...

Κύριοι το θέμα είναι που χάθηκαν τα λεφτά και με τις ομάδες να πληρώνουν (ένα μέρος μικρό) αλλά και το χρέος να είναι στα ύψη .
Όποιος θέλει συνεχίζει να παίζει σαν παίκτης , διαιτητής , παράγοντας , προπονητής , αλλά στην σημερινή εποχή δεν προβλέπω να υπάρχουν πολλά κορόιδα να παίζουν και να κονομάνε άλλοι .
Δυστυχώς το Παγκόσμιο Νέων μας στοίχησε πανάκριβα και τώρα την πληρώνουν όλοι .

Anonymous said...

Να ξέρετε ότι στόχος του προέδρου θα είναι να πάρουν οι διαιτητές γύρω στο 10% των οφειλών μέχρι τον Μάιο! Αν το δεχτούν οι διαιτητές και παίξουν, οι οφειλές μέχρι το τέλος της σεζόν θα εκτοξευτούν. Άρα το πρόβλημα δεν είναι πόσο θα πάρουν τώρα οι διαιτητές. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.

Anonymous said...

κυριε Νικολίτσα δεν θα μας πειτε τελικα τι ειπωθηκε στη συναντηση με την οχε ? Ή μήπως είναι κρατικό μυστικό και οι υπήκοοι δεν πρέπει να ξέρουν τι τους γίνεται? Ή παίζετε παλι τα γνωστά παιχνιδακια σας εις βάρος των διαιτητών , αλλά και των αθλητών.

Anonymous said...

Ο " κύριος" Κυριάκο..... που κάνει τον αδικημένο και μιλάει σαν αδικημένος εργάτης σε οικοδομή να μας πει ποσά λεφτά έχει πάρει απο το handball και που τα έχει δηλώσει στο χιόνι μήπως; Αν συνεχίσει να κάνει κακό θα βγουν και τα δικά του άπλυτα στη φορα

Anonymous said...

Ωπα ξεκινησαν και γραφουν και oι υπαλληλοι τηs ΟΧΕ τωρα?

Κοριτσια ηρεμηστε εχει υπερωριεs απο τη Δευτερα να πληρωθειτε

Anonymous said...

Ούτε αυτή την εβδομάδα θα έχουμε διεξαγωγή πρωταθλημάτων στις Εθνικές κατηγορίες του χάντμπολ, καθώς οι διαιτητές συνεχίζουν την αποχή τους από τους αγώνες λόγω συσσωρευμένων χρεών της ΟΧΕ προς αυτούς.

Το sportshero.gr, μίλησε αποκλειστικά με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Αθήνας κ. Στράτο Κυριακούλια ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά τα παρακάτω.

«Τα οφειλούμενα της ΟΧΕ προς τους διαιτητές είναι 300.000 ευρώ για τα 3 τελευταία χρόνια (2010-13). Τα ποσά αυτά αφορούν έξοδα που έχουν κάνει οι διαιτητές (μετακίνηση, διόδια) πηγαίνοντας στους χώρους διεξαγωγής των αγώνων και όχι αμοιβές. Η ΟΧΕ δεν μας πληρώνει από τότε που είχε λεφτά και τώρα που υπάρχει η κρίση, μάς ζητάει να συνεχίσουμε να πληρώνουμε από την τσέπη μας για να πηγαίνουμε στα παιχνίδια.

Στην τελευταία μας συνάντηση μας είπαν να πάρουμε 45.000 ευρώ και τα υπόλοιπα να γραφτούν στο χιόνι. Πέρσι η Ομσπονδία πήρε επιχορήγηση 900.000 ευρώ και εμείς δεν πήραμε τίποτα, γιατί; Τον Σεπτέμβριο του 2012 πήραμε τα τελευταία χρήματα που ήταν 50.000 ευρώ για οφειλές που αφορούσαν το 2009 και το 2010.

Η απάντηση μας προς την ΟΧΕ σχετικά με την συμμετοχή μας στους αγώνες είναι αρνητική. Η Ομοσπονδία έχει τους υπαλλήλους της καλοπληρωμένους, οι δικοί τους μισθοί δεν καθυστερούν. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους υπαλλήλους της Ομοσπονδίας, αλλά ας πάρουμε κι εμείς αυτά που μας οφείλονται. Υπάρχουν διαιτητές που τους χρωστάνε ακόμη και 8000 ευρώ. Δεν μπορούμε να αντέξουμε παραπάνω να διογκώνουμε τα χρέη εις βάρος μας.

Η Ομοσπονδία τώρα δεν μπορεί να καλύψει τέτοια ποσά, αλλά και όταν μπορούσε δεν έκανε τίποτα για να τα καλύψει. Ίσως θα πρέπει η ΓΓΑ να κάνει κάτι με το δικό μας θέμα. Δεν γίνεται να πηγαίνουμε δωρεάν στα παιχνίδια. Εγώ είμαι 37 χρόνια στον χώρο και δεν περιμένω τα χρήματα αυτά για να ζήσω, αλλά τι νομίζετε ότι είναι οι διαιτητές του χάντμπολ; Πλούσιοι που κάνουν το χόμπι τους; Είναι νεαρά παιδιά οι περισσότεροι με οικογένειες από τις οποίες παίρνουν αντί να προσφέρουν για να συμμετέχουν στα παιχνίδια. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό.

Το 2009 η ΟΧΕ έπαιρνε 3.000.000 επιχορήγηση, γιατί άφησε τα πράγματα να φτάσουν μέχρι εκεί; Εμείς δεν τα βάζουμε με τον πρόεδρο της ΟΧΕ. Δεν θέλω να πάρω την θέση του κ. Χατζηιωάννου, απλά δηλώνουμε αδυναμία να συνεχίσουμε να προσφέρουμε δωρεάν. Δεν έχουμε πόλεμο με την ΟΧΕ, αλλά ο κ. Χατζηιωάννου είναι 15 χρόνια στην Ομοσπονδία και γνωρίζει πολύ καλά όλα όσα έχουν γίνει. Ο καλός ο νοικοκύρης δεν χαλάει όλα τα λεφτά που έχει όταν χρωστάει δεδουλευμένα σε άλλους ανθρώπους. Εγώ θέλω να μην επιβαρυνθούν άλλο οι ζωές των διαιτητών. Τίποτα άλλο. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι.

Τελευταία φορά πήγαμε και μιλήσαμε με την ΟΧΕ τον Σεπτέμβριο του 2012 και από τότε κάνουμε μόνο υπομονή. Για πόσο ακόμη; Λυπάμαι, αλλά δεν αντέχουμε άλλο.»

Εμείς σχόλια δεν θα κάνουμε, αλλά περιμένουμε την επίσημη τοποθέτηση της Ομοσπονδίας την οποία ευχαρίστως θα μεταδώσουμε.

Anonymous said...

Ευχαριστουμε ΑΥΤΟΝ που ανεβασε τις δηλώσεις του κ. Κυριακούλια και επιτελους μαθαίνουμε απο πρωτο χερι τις διαστασεις του προβλήματος ... Εσεις κυρ Νικολίτσα δεν θα μας κανετε τη τιμη να μας ενημερώσετε? Για τον κυρ Παντελή και λοιπους εκλεγμένους ξερουμε τα ποντικια θα εγκαταλειψουν πρωτα το πλοιο...ποια ενημερωση να μας κανουν? Νικολίτσα παραιτησου ειναι πιο αντρικιο για βερο Αργείο , ή μην καλύπτεις άλλο την ΜΠΟΧΑ ( ασχημη μυρωδια )

Anonymous said...

Βρε 10,38 την παιδεια που αναφερεισ
δεν στην εμαθαν καλα διοτι εσυ αποκλεσεσ μονοσ σου τον εαυτο σου ηλιθιο και αν εχεισ παιδεια εσυ μαθε πωσ δυο ανθρωποι μεσα στο γηπεδο με διαφορετικεσ στολεσ που εφαρμοζουν τουσ κανονισμουσ δεν ειναι κορακια
πολυξερε πανεπιστημονα Μαυροματι στα ελληνικα (καραγκιοζ) στα τουρκικα

Anonymous said...

Από την ομάδα του Ποσειδώνα Λουτρακίου, από το site τους.

Απο το βήμα αυτό θα ήθελα να παρακαλέσω τους διαιτητές να βρουν την δύναμη και να άρουν την απόφασή τους για συνέχιση της απεργίας και να συνεχίσουμε, όπως ξεκινήσαμε την φετινή χρονιά να σηκώσουμε μαζί το φορτίων των ευθυνών που έχουμε αναλάβει.

Να ολοκληρωθεί με το καλό και την στήριξη όλων, το φετινό πρωτάθλημα και στο τέλος του, να υπάρχει μια συζήτηση μεταξύ όλων των φορέων ώστε ο ένας να καταλάβει καλύτερα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο άλλος και να βρεθούν οι καλύτερες λύσεις για όλους μας.
Δεν είναι ωραίο να υπάρχουν αλληλοκατηγορίες μεταξύ φορέων για το ποιος φταίει λιγότερο ή περισσότερο.
Η διάσπαση και ο διαχωρισμός δεν ήταν ποτέ ωφέλιμος. Αντίθετα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και κυρίως ενημερωμένοι.
Είμαστε όλοι μαζί στο δύσκολο δρόμο και όλοι μαζί πρέπει να βγούμε απο μέσα.

Με όλο το θάρρος και όλο τον σεβασμό προς όλους τους Διαιτητές.

Μπεκιάρης Παναγιώτης

Anonymous said...

3.06 το οτι βρίζεις και δεν σε εχουνε σβησει ακομη αυτό λεει πολλα γατακι... πρωτον αυτα που ζητω , δηλ. ενημερωση ...μαλλον ερχονται σε αντίθεση με τα μικροσυμφέροντα σου λαμόγιο...δευτερον ελπίζω να μην εισαι εσύ κυρ θαναση που βριζεις έτσι χυδαία ( σε εχω για Κύριο )...τριτον αν είναι καποιος υποτακτικος σου απο το χωριό και νευρίασε , λυπάμαι για το ποιον σας,εουμε και καλό ξυδι για τις αιμορροίδες...και τέταρτον δεν είμαι αφελής ωστε να περιμένω απαντήσεις ... Τέλος 3.06 σβήσε γιατι δεν σε παιρνει ... τα κορόιδα ( διαιτητες-προεδροι-εφοροι-αθλητες) καποια στιγμή θα ξυπνήσουν... και τότε...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...πίκρααααα

Anonymous said...

Μπεκιαρη ξεχνα το

εβγαλε καιηομοσπανδια επιστολη και πεφτει σε τρελεσ αντιφασεις λεει οτιεβαλε απο το 2009 μεχρι το 2012 950000 ευρω και το 2013 εδωσε λεει 75000 αλλα οχι η διδια τα σωματεια δηλαδη η ιδια τιποτα εεεεε ρε γλεντιαααααα

επισης λεει οτι εφυγαν υπαλληλοι και δεν αντικατασταθηκαν...α υτοειχε σαν αποτελεσμα να ελαφρυνθει η μισθολογικη δαπανη βρε μαθουσαλες των οικονομικων που το βαλατε και στα κατα...

Anonymous said...

Εχει πλακα ασ μπουνε ολοι οι διαιτητεσ στο σπορτσ χερο να διαβασουν τισ δηλωσεισ του προεδρου τησ οχε για τισ πληρωμεσ των διαιτητων

Anonymous said...

Και μην ξεχνάτε κύριοι τις οχε υπάρχουν δεσμεύσεις του πρώην προέδρου κ Αγγελούδη για τις οφειλές των διοικήσεων Αλικακου κ μετέπειτα προς τους διαιτητές είναι κ αυτά τα οποία τα ξεχάσατε ρωτήστε την κυρία Σοφία που κάνει την ανήξερη ......!!! Τι θα γίνει με αυτά ??? κ μην βιαστείτε να πείτε διαγράφηκαν δέστε λίγο τα κοιταπια σας !!!Δεν τα ξεχάσαμε εμείς οι παλιοί γιατί τα κολληταρια σας έχουν ξεχρεωθεί,,,,,,,,, αυτά !!!

Anonymous said...

Είσαι μεγάλος παπατζής οταν λές οτι μας πλήρωσες μεχρι 31-12-12

Anonymous said...

Ρε παιδιά, πόσο τραγικοί είστε όλοι σας; Διαιτητές και Ομοσπονδία....;
Είμαι αθλητής που αγαπάει κι υπηρετεί το άθλημα εδώ και 20 χρόνια σχεδόν κι έχω βάλει από την τσέπη μου λεφτά τόσες και τόσες φορές, για αγορές-ανάγκες της ομάδας που έπαιζα κάθε χρόνο όσο και για διαφόρων ειδών θεραπείες και φάρμακα που ορισμένες φορές δεν μπορούσε να μου τα πληρώσει ο σύλλογός μου. Να διευκρινίσω μάλιστα ότι έχω πάρει ελάχιστα χρήματα από το άθλημα και φυσικά πολύ λιγότερα απ' όσα έχω δώσει. Το θέμα μου όμως πάντα ήταν ότι το αγαπάω και γι' αυτό τρέχω και σκοτώνομαι να προλάβω να κάνω όλες τις δουλειές μου κατά τη διάρκεια της ημέρας και να μη χάσω την προπόνησή μου το απόγευμα.
Πώς γίνεται όλοι εσείς τώρα να έχετε αράξει, οι μεν της ΟΧΕ στους μισθούς σας(πρώην παχυλούς και "πολλαπλούς")και να εμφανίζετε προτάσεις προς τους διαιτητές που μόνο για να βρεθεί χρυσή τομή δεν κάνουν και οι δε (Διαιτητές) σκέφτεστε μόνο τα οφειλόμενα; Το γεγονός ότι οι άμεσα "θιγμένοι" είναι οι ίδιες οι ομάδες κι οι αθλητές δεν μπορείτε να το καταλάβετε; Πώς περιμένετε κι οι δυο πλευρές να έχετε και μελλοντικά δουλειά όταν διώχνετε εμάς από τα γήπεδα; Νομίζετε πως δεν υπάρχει αρνητικός αντίκτυπος στους παίχτες όταν απέχουν για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα από την αγωνιστική δράση; Το ότι τα τμήματα υποδομής έχουν μειωθεί τραγικά μέσα σε ένα χρόνο, σε ποσοστό υψηλότερο του 50% δεν σας λέει κάτι; Το ελληνικό σύνδρομο όμως που λέει πάντα το πως θα βολευτώ ΕΓΩ καλύτερα δυστυχώς δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ σε αυτόν τον τόπο.

Όσο μάλιστα ήσαστε όλοι σας καλοβολεμένοι (κάποιοι της ΟΧΕ διπλοθεσίτες και βάλε... κι οι διαιτητές να παίρνετε μεροκάματο δύο, τριών ωρών που άλλοι δουλεύουν 10ώρο για να πάρουν αντίστοιχο ποσό) για κάτι που υποτίθεται πρώτα το κάνετε γιατί το αγαπάτε, ήταν όλα καλά και μέλι γάλα... Τώρα, σκοτώνεστε για την πίτα που μίκρυνε και δεν φτάνει να σας χορτάσει όλους...

Καλά λοιπόν θα κάνετε όσοι έχετε "μεγάλες κοιλιές" να την κάνετε γιατί τα πράγματα άλλαξαν και πρέπει να επιβιώσουν οι λιτοδίαιτοι κι οι προνοητικοί που θα βοηθήσουν πρωτίστως στην ανάπτυξη εκ νέου του αθλήματος και δευτερευόντως στην αποκατάσταση των δισέγγονων τους από τις αρπαχτές.

Γ.Π.

Anonymous said...

θα ληξουν οι απεργιες οι ιδιοι διαιτητες θα σφυριζουν ο νοων νοειτο για αυτους που εχουν ομαδες

Anonymous said...

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΛΙΚΑΚΟΥ 500,000 ΔΡΑΧΜΕΣ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΚΟ;;;;;
ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ;;;;;

Anonymous said...

εχετε χασει την υπομονη και την ψυχραιμια σας κυριοι δεν κανετε ουτε μαντρι να διοικησετε.και επειδη οι διαιτητες δεν ειναι ζωα αλλα περισσοτερο εξυπνοι περιμεναμε την λαθος κινηση σας. και λαθος κινηση ειναι η δημοσιευση τραγικων ψεματων τα οποια μπορουν πολύ ευκολα να αποδειχθουν αφου στα παραστικά που θα προσκομισει η ομοσπονδια θα εχουμε την αντιπαραβολη κινησεων των λογαριασμων μας και μετα θα πρεπει να αποκαλυψετε που πηγαν τα λεφτα κυριοι. γιατι καλή η dolce vita αλλα ο τσοχανζοπουλος μας χαιρεταει απο την στενη... αντιλαβού....

Anonymous said...

http://www.minfin.gr/portal/el/resource/section/financial-and-economic-crime-unit

Για καταγγελίες...

Anonymous said...

Έχει γίνει

Anonymous said...

ρε παιδιά δεν μπορούμε σε συνεννόηση με την ΟΧΕ να γίνονται οι αγωνες και να σφυρίζει κάποιος 3ος ? Ετσι και αλλιως με τους διαιτητές που εχουμε καλύτερα σφυρίζει ενας που δεν εχει ιδέα από handball παρα αυτοι

Anonymous said...

Συμφωνώ ας ξεκινήσει η Βούλα μετα ο Πετρίδης μετά ο Σαουλίδης με τον Καραμπίνα και τέλος ο Παπαγιαννόπουλος

Anonymous said...

Δεν σας άρεσαν οι δηλώσεις του Κυριακούλια ;Γιατί είπε ψέματα και σας χάλασε . Αφού αποφασίζετε μόνο το Δ.Σ της ΟΧΕ παίξτε μόνοι σας .Γίνεται διαιτητές ,αλήθεια οι κριτές γιατί απέχουν από Αθήνα και Θεσσαλονίκη; Αληθεύει για χρέος 80.000 ευρώ στους κριτές ;Τα λεφτά του Αλικάκου θα τα δώσετε; Οι σύμβουλοι της ομοσπονδίας πληρώνονται για τις μετακινήσεις τους στα διοικητικά συμβούλια ;

Anonymous said...

Σκληρή ανακοίνωση εις βάρος του Προέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών Αθηνών κ. Στράτου Κυριακούλια για τις δηλώσεις του στο sportshero.gr, εξέδωσε η ΟΧΕ. Βέβαια στην ανακοίνωση-απάντησή της δεν αναφέρει το sportshero.gr (αλλίμονο), αλλά σας βεβαιώνουμε ότι οι δηλώσεις του έγιναν εδώ.

Το δελτίο τύπου της Ομοσπονδίας έχει ώς εξής:

«Με αφορμή δηλώσεις του Προέδρου του ΣΥΔΧΑ Κου Ευστράτιου Κυριακούλια σε αθλητική ιστοσελίδα για την αποχή των διαιτητών, η ΟΧΕ εκδίδει την ακόλουθη ανακοίνωση:

Οι πληρωμές των διοικητικών δαπανών της ΟΧΕ γίνονται μέσα από συγκεκριμένους κωδικούς του εγκεκριμένου προϋπολογισμού κάθε έτους. Μάλιστα, ειδικά για το 2013 τα έγγραφα που έλαβε η ΟΧΕ από την πολιτεία περιείχαν ρητές οδηγίες να δίνεται προτεραιότητα στις πληρωμές των ανελαστικών δαπανών (δηλαδή διοικητικά και λειτουργικά έξοδα).

Για όσους δεν το γνωρίζουν, οι κωδικοί των διοικητικών δαπανών της ΟΧΕ ήταν οι πρώτοι που υπέστησαν μείωση κατά 30% την τελευταία τριετία ως αποτέλεσμα εφαρμογής των μνημονιακών νόμων αλλά και αποχωρήσεων εργαζομένων για διαφόρους λόγους οι οποίοι δεν αντικαταστάθηκαν. Επίσης οι κωδικοί των λειτουργικών δαπανών είναι μειωμένοι κατά 57% από την εποχή έναρξης της κρίσης.

Την αντίστοιχη περίοδο οι πίνακες μετακινήσεων των διαιτητών παρέμειναν χωρίς καμία μεταβολή. Από το 2009 έως και 31/12/2012 έχουν καταβληθεί στους λογαριασμούς των διαιτητών από την ΟΧΕ συνολικά 942.353€, ενώ την περίοδο 2012-13 οι διαιτητές έλαβαν απευθείας από τα σωματεία των Εθνικών κατηγοριών ποσό της τάξεως των 74.600€. Συνεπώς υπάρχουν μεν σημαντικές οφειλές αλλά έχουν καταβληθεί και σημαντικότατα ποσά.

Σε κάθε περίπτωση, η οποιαδήποτε συσχέτιση μεταξύ βασικής εργασίας και μιας παράλληλης δραστηριότητας όπως η διαιτησία, είναι τουλάχιστον ατυχής για να μην πούμε προβοκατόρικη.

Στην πρόσφατη συνάντηση με τους εκπροσώπους των Διαιτητών τους ετέθησαν προτάσεις λαμβάνοντας υπόψη τα σημερινά οικονομικά δεδομένα με στόχο την συνέχιση αλλά κυρίως την επιβίωση του αθλήματος. Το ΔΣ της ΟΧΕ ήταν υποχρεωμένο να λάβει υπόψη του όχι μόνο τις πράγματι σημαντικές οφειλές προς τους διαιτητές αλλά και άλλες υποχρεώσεις που αφορούν σωματεία, προμηθευτές, κλπ, οι οποίες επίσης παρουσιάζουν σημαντική υστέρηση.

Τονίζουμε ότι το μόνο αρμόδιο θεσμικό όργανο να διαχειρίζεται τα οικονομικά της ΟΧΕ είναι το Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο απολογείται στην Γενική Συνέλευση των σωματείων και στην Πολιτεία και μόνο. Υποδείξεις και κριτικές από αναρμόδια πρόσωπα ή όργανα αναφορικά με την διαχείριση, το ΔΣ της ΟΧΕ θεωρεί ότι προέρχονται εκ του πονηρού.

Δυστυχώς όμως ο ανεύθυνος- υπεύθυνος κύριος Κυριακούλιας που είναι Πρόεδρος του μεγαλύτερου Συνδέσμου Διαιτητών της χώρας και που θεωρητικά εκτελεί και χρέη Ομοσπονδίας διαιτητών, προφανώς ενδιαφέρεται μόνο για εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των αιτημάτων εκείνων που εκπροσωπεί προσφέροντας όμως εν τέλει κακές υπηρεσίες στους συναδέλφους του αφού ακολουθεί λογικές κανιβαλιστικές, που όχι μόνο δεν λύνουν τα προβλήματα, αλλά δημιουργούν επιπλέον έριδες στην οικογένεια του χάντμπολ.

Εν κατακλείδι, η συνεχιζόμενη αποχή των διαιτητών δεν εξυπηρετεί κανένα και πλήττει τα σωματεία, τους αθλητές, τις Εθνικές ομάδες, την Ανάπτυξη και κατ΄ επέκταση και τους διαιτητές, δηλαδή το σύνολο του αθλήματος. Υπενθυμίζουμε προς όλους ότι το άθλημα είναι μια αλυσίδα με πολλούς κρίκους όπου εάν λείψει έστω και ένας, σπάει. Η Διοίκηση της ΟΧΕ θεωρεί όλους τους κρίκους ομότιμους και ισότιμους και ειδικά αυτόν των διαιτητών που συμβάλλουν άμεσα στην αγωνιστική δραστηριότητα. Καλούμε λοιπόν έστω και την ύστατη στιγμή τον καθένα να αναλογιστεί και να αναλάβει τις ευθύνες του. Υποδείξεις και απειλές όμως, δεν δεχόμαστε από κανένα.»

Anonymous said...

Για να μην τα μπερδεύονται μερικοί...
η συγνώμη ανακαλύφθηκε για τα λάθη,όχι για τις πουστιές...!Ξέρεις εσύ......

Anonymous said...

http://www.sport103.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=35060:2012-10-04-10-02-29&catid=158:handball&Itemid=154

Anonymous said...

φρέσκα νέα...

Anonymous said...

Παρόλο που δεν έχω την καλύτερη άποψη για πολλούς διαιτητές , μπράβο τους για την στάση τους παρά το γεγονός ότι αυτή η εποχή τινάζει στον αέρα τον προυπολογισμό των ομάδων καθώς και την λειτουργία τους με ότι αυτό συνεπάγεται.
Θα ήθελα να μάθω όμως από κάποιον εάν γνωρίζει πραγματικά πόσο είναι η οφειλή της ΟΧΕ προς τα σωματεία.....Το νούμερο από αυτά που μπορώ να υπολογίσω πρέπει να υπερβαίνει τις 700.000 ευρώ..Μπορεί να με διαψεύσει κάποιος εάν γνωρίζει καλύτερα?
Η πραγματικότητα και η αλήθεια είναι ότι η ΟΧΕ θα έπρεπε πρώτα από όλους να έχει τακτοποιήσει τα σωματεία διότι αυτά παράγουν αθλητές για τις Εθνικές ομάδες -από τα σωματεία πληρώνονται οι διαιτητές -χάρη στην λειτουργία των σωματείων υπάρχουν θέσεις αργόσχολων στην ΟΧΕ ( πολλοί από αυτούς πληρώνονται με ελάχιστη προσφορά στα καθήκοντά τους)-
και για όλα αυτά εισπράτουμαι μόνο αδιαφορία ....
Θα μπορούσαν να είχαν βρεί λύσεις εάν έβλεπαν το χάντμπολ με αγάπη και για ένα καλύτερο αύριο και όχι για προσωπικές τους φιλοδοξίες.
Υπάρχουν ικανοί άνθρωποι μέσα από τον χώρο που μπορούν να προσφέρουν πολλά περισσότερα με πολύ λιγότερα..........
Αρκετά αντέξαμε. Οι ομάδες της Α2 και ειδικά της Β΄εθνικής στην επαρχία είναι υπο διάλυση με όλη αυτή την κατάσταση.
Αδειάστε μας την γωνιά το γρηγορότερο δυνατό....

Anonymous said...

Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα θα πρέπει να μαθευτούν όλα!
Ο κυριακούλιας για ΠΡΩΤΗ φορά κρατήθηκε στο ύψος της θέσεως του και ΜΠΡΑΒΟ του γιαυτό οπότε καλά θα κάνει ο πρόεδρος αντί να βγάζει πένθημα διαγγέλματα και αλλές ιστορίες να αγαπιόμαστε να πάρει στα σοβαρά το σημαντικό πρόβλημα που έχει δημιούργηθει και να ΒΡΕΙ τα λεφτά που εδώ και 3 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ χρωστά στους Διαιτητές γιατί δεν πρόκειται να επιστρέψουν στα γηπεδά με τα χατζηλίκια που νομίζει ότι θα δώσει!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΓΙΑ (((ΠΡΩΤΗ))) ΦΟΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!
ΠΡΟΕΔΡΕ==ΡΑΝΤΕΒΟΥ ... ΣΤΑ Γ...ΗΠΕΔ...Α !!!!!!!!!

Anonymous said...

Να πάτε να σας τα δώσει ο Αγγελούδης και ο αλικακος και ο μπαμπης τα οφειλόμενα.νομιζεται οτι είσται ήρωες αλλά είσται παρτακηδες

Anonymous said...

Νομίζω πως η λύση για να είμαστε ΟΛΟΙ ικανοποιημένοι είναι μία.
Οι διαιτητές να απεργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή & να διαιτητεύουν τα Σαββατοκύριακα.
Έτσι και το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί αλλά και η απεργία.

Anonymous said...

Ο ένας κατηγορεί τον άλλον κ συνεχίζεται ο αλληλοσπαραγμόςτων ανθρώπων,όπως στην ίδια μας την κοινωνία....συσπειρωθείτε κ προσπαθήστε να συννενοηθείτε κ να βρείτε λύση....οι ομάδες που έχουν τόσα έξοδα που τρέχουν,ποιος τις σκέφτεται? Το άθλημα σβήνει με όλα αυτά,δεν το καταλαβαίνετε?Ποιος χορηγός θα εμπιστευθεί τα χρήματά του σε τέτοια πρωταθλήματα? Όπως τα προηγούμενα χρόνια με τα μισά πρωταθλήματα....βάλτε ανθρώπους να γνωρίζουν την κατάσταση κ να μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά...
Αλλιώς το χάντμπολ θα πεθάνει....αλήθεια ποιο ελληνικό κανάλι αναφέρθηκε στο ευρωπαικό πρωτάθλημα της Δανίας? Δε μιλάω βέβαια για ειδήσεις ελληνικού πρωταθλήματος...μπράβο στο sportshero για τις εκπομπές του...δωτράν προσπάθεια κ η οχε τις σαμποτάρει....

Anonymous said...

μηπωσ η αποχη σχετιζεται ΟΧΙ με το θεμα των χρωστουμενων[σωστο] αλλα με το θεμα των αποδειξεων που πρεπι να κοβουν οι διαιτητεσ?

Anonymous said...

παιδια μας τα πρηξατε εαν θελετε παρτε σφυριχτρες και παιξτε.εαν θελετε να κοβουμε αποδειξεις ολα τα λεφτα στο γηπεδο με φπα.ανικανους μας ανεβαζετε αχρηστους μας κατεβαζετε.παντε μονοι σας τι θελετε αλλο;ξεκινα σ/κ και αμα πω να παιξω σε ολα θελω ενα 12 ωρο ολα μεσα.γιατι; εσυ μενεις μετα τη δουλεια σου τζαμπα για αλλους;αμα θεωρειτε οτι ολα ειναι ευκολα γιατι δεν ερχεσται και καθε χρονο παρακαλαμε
για νεα ατομα.τοσα χρονια νομιζεις οτι ειναι ευκολο καθε σ/κ να παιζεις 6 με 10 αγωνες;λετε για αναπτυξη και πριν 8 με 9 χρονια επαιζα 8 ηλικιακα τη μερα.εμεις φταιμε δηλαδη για τα λαθη τα δικα σας;ασε εχουμε κανει τα δικα μας, μας φθανουν.στο κατω κατω δεν ψηφιζω εγω την οχε αλλα εσυ.

Anonymous said...

Συγχαρητήρια στον Κυριακούλια διότι στήριξε πραγματικά όλους τους διαιτητές και για πρώτη φορά όλοι είναι ενωμένοι για να διεκδικήσουν αυτα που δικαιούνται. Με την απάντηση της ΟΧΕ αποδεικνύεται πόσο λίγοι είναι αυτοί της Ομοσπονδίας, που ενδιαφέρονται μόνο για τις ομάδες τους Νέα Ιωνία κτλ. Μπράβο Στράτο που τους Ξεσκέπασες , συνέχισε είμαστε μαζί σου.

Anonymous said...

Γ@@@ τη δημοκρατία σας... ρε λαμόγια γιατί δεν καλείτε ΕΚΤΑΚΤΗ γενική Συνέλευση των σωματείων ,με την παρουσία και των ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ για να βρούμε λύση στο πρόβλημα του αθλήματος...
Ασε , ξέρω την απάντηση 1) τρέμετε, διότι θα φάτε ξύλο απ όλους...2)θα βγουν πράγματα (οικονομικά) στην επιφάνεια που προφανώς θα χρειαστεί επέμβαση εισαγγελέα... 3)ΔΕΝ δεχόσαστε υποδείξεις και απειλές από κανένα... και 4) ποιοί είσαστε όλοι εσείς ( σωματεία - αθλητές - διαιτητές -κριτές ) που απαιτείτε να σας ενημερώνουμε πως διαχειριζόμαστε το Δημόσιο Χρήμα , δηλ. το δικό ΣΑΣ...
ΥΓ κ. Κυριακούλια ΜΠΡΑΒΟ σας γιατί σπάσατε το απόστημα ...το πύον και η βρώμα που βγαίνει είναι ανυπόφορη αλλά θα την αντέξουμε για το καλό του αθλήματος ΜΑΣ...

Anonymous said...

ακουσα ενα πουλακι που ελεγε οτι ο υπουργος αδριανος της γγα θα βαλει ορκωτους λογιστες στην οχε γιατι εφτασαν στα αφτια του πολλα οικονομικα δυσαρεστα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ε ρε γλεντιαααα
ελεγε ο καραγκιοζης

Anonymous said...

Νομίζω οτι οι διαιτητες έχουν δίκιο.
Και είναι τουλαχιστον ανόητοι όσοι τους βρίζουν. Το άθλημα τους χρειάζεται. Και όποιος νομιζει ότι δεν σφυρίζουν σωστα ας πάρει σφυρίχτρα σε προπόνηση όχι σε αγώνα,να δει την γλύκα...
Οπως και ναχει η πατατα είναι στα χερια της οχε.

Anonymous said...

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΙΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΝ SENTRA 103,3 ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΧΕ
«Δεν είμαστε κανίβαλοι!»

Στον αέρα παραμένουν τα πρωταθλήματα του χάντμπολ, με τους διαιτητές να συνεχίσουν την αποχή τους, τον Στράτο Κυριακούλια να δηλώνει στον Sentra 103,3 πως οι ρέφερι δεν αντέχουν και την ίδια ώρα η ΟΧΕ να ζητάει αντιπρόταση για να λύσει άμεσα το πρόβλημα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΔΧΑ, Στράτος Κυριακούλιας μίλησε στον Sentra 103,3 τόσο για την αποχή και τα αιτήματα των διαιτητών, όσο και για τις σκληρές φράσεις που χρησιμοποίησε η ΟΧΕ στην ανακοίνωσή της.

«Τα οφειλόμενα σύμφωνα με την ομοσπονδία μέχρι τις 31-12/2013 είναι 265.000, για εμάς είναι περί[που 300.000 γιατί δεν έχουν περαστεί κάποια κονδύλια κι αφορούν οφειλόμενα τριών ετών, 2011, 2012, 2013. Οποιεσδήποτε πληρωμές έχουν γίνει αφορούν χρήματα προηγούμενων ετών. Τα έξοδα για μετακινήσεις το 2013 ήταν 85.000 ευρώ, και αυτό το ποσό επί τρία χρόνια – '11, '12, '13 – κάνουν 255.000. Κι αν η ΟΧΕ ζητάει από τους διαιτητές να συνεχίσουν να παίζουν οι οφειλές θα αυξάνονται.

Οι διαιτητές δεν μπορούν να διαθέτουν ένα μέρος του οικογενειακού τους προϋπολογισμού. Η ομοσπονδία πρότεινε 45.000, χωρίς όμως να παρουσιάσει ένα σχέδιο εξόφλησης των υπολοίπων. Το χρέος δεν είναι βιώσιμο.

Εμείς είχαμε ζητήσει τουλάχιστον το 50% των οφειλομένων ώστε να μπορούν να συνεχίσουν τις μετακινήσεις τους.

Εγώ προσωπικά και κάποιοι άλλοι μπορούμε να είμαστε στα γήπεδα κι αύριο, υπάρχουν όμως και διαιτητές που δεν έχουν να μετακινηθούν. Αυτό μπορεί να γίνει αντιληπτό;

Η τελευταία καταβολή είχε γίνει πριν 15 μήνες. Από τότε είχε τη δυνατότητα η ΟΧΕ να παρουσιάσει ένα σχέδιο, κάτι που δεν έγινε. Ας έρθει η ομοσπονδία κι ας πει ότι δεν μπορεί να δώσει τίποτα. Τότε κάποιοι μπορούν να συνεχίσουν, κάποιοι όχι. Είναι έντιμο να πουν ότι δεν υπάρχουν χρήματα, να δούμε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα.

Φτάσαμε όμως στο σημείο να χαρακτηριζόμαστε σήμερα κανίβαλοι και ανευθυνοϋπεύθυνοι! Λυπάμαι βαθύτατα! Μετά από 37 χρόνια στο άθλημα θλίβομαι!

Εμείς δεν αντιδικούμε με κανέναν. Είναι κραυγή αγωνίας και κραυγή ότι δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα από τους διαιτητές. Δεν είμαστε ούτε κανίβαλοι ούτε ανευθυνοϋπεύθυνοι!».

Ψάχνει άμεση λύση η ΟΧΕ

Την ίδια ώρα από τη διοίκηση της ΟΧΕ γίνονταν προσπάθειες ώστε έστω και την ύστατη στιγμή να μην χαθεί άλλη αγωνιστική. Γι' αυτό το λόγο, υπήρξε επικοινωνία με τους διαιτητές ώστε να κάνουν την αντιπρότασή τους, μήπως και ως το μεσημέρι της Πέμπτης (23/1) βρεθεί η «χρυσή» τομή.

Ήδη έχουν αναβληθεί δύο αγωνιστικές για την Α1 Γυναικών, ενώ στην Α1 Ανδρών άνδρες μια αγωνιστική και η προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Anonymous said...

Εκει στην οχε ξυπνηστε περασε η εποχη που υπηρχαν ολα ετοιμα.

Anonymous said...

στα ζωδια το μεσημερι στην εκπομπή της κ.Πατερα αναφερθηκεαν τα εξεις...... Το καινουργιο πουληταρι των διαιτητών τυπου Καραπανου προερχεται από την Β.Ελλαδα...... αυτή συνηθως δεν πεφτει εξω,,,,,,,,,,,,

Anonymous said...

Γιατί ρε Κώστα?? Εσύ έτσι κι αλλιώς πάλι κόλυμα θα στέλνεις. Τους άλλους τους ρώτησες τι τραβανε?

Anonymous said...

Ξέρει κανείς αν η επιχορήγηση για τις ομάδες από την ΓΓΑ έχει εκταμιευθεί στην ΟΧΕ;
Γιατί στους διαιτητές βλέπω να πηγαίνουν τα χρήματα αυτά!

Anonymous said...

Η παγιατακη τι ειπε για τα αστρα ?

Anonymous said...

η Παγιατακη λεει ότι μπερδευεται με το αρχικο γραμμα είναι λεει Κ ή Γ ????και θελει την βοηθεια του κοινου....

Anonymous said...

Δευτερο γραμμα?

Anonymous said...

Ακόμη δεν έχει βγάλει ανακοίνωση η οχε για το αν θα παίξουν κάποιοι διαιττητές την Α1 ανδρών κ Α1 γυναικών κ η ώρα είναι 15.20.έχουν υπόψη τους ότι ο ορισμός προυποθέτει 48 ώρες πριν το αργότερο? Αλλά ξέχασα,οι αγώνες θα αρχίσουν στις 6μμ,όποτε έχουμε χρόνο.Δε νομίζω ότι θα γίνει,ούτε είναι σωστό να γίνουν μόνο αυτοί οι αγώνες.απλά θέτω προβληματισμούς.όπως κ να έχει το άθλημα χάνει μέρα με τη μέρα την ήδη χαμένη δημοτικότητά του...ας γίνουν γενικές συνελεύσεις κ να βγει νέα διοίκηση,που να μπορεί να προσφέρει κ όχι να έρχεται σε κόντρα με διαιτητές,ομάδες κλπ....

Anonymous said...

Κολοτουμπα στο Πυργο το Λευκο !!!!

Anonymous said...

Τελικά ενώ το ουσιαστικό πρόβλημα είναι η έλλειψη χρημάτων, η κατάντια είναι η πτώση των αξιών που γίνεται και φαίνεται΄φανερά εδώ μέσα. Όπως γίνεται βέβαια και στην αληθινή ζωή που ζούμε. γιατί βέβαια η αληθινή ζωή δεν είναι το άθλημα.
Έχουμε γεμίσει εδώ αφιονισμένους ηλίθιους που ξέρουν τα πάντα, απειλούν τους πάντες, έχουν όλο το δίκιο δικό τους και βέβαια όλοι οι άλλοι θέλουν να τους βλάψουν ενώ όπως πάντα υφίσταται και μια συνολική συνομοσία εις βάρους τους από όλους τους άλλους που είναι κλέφτες. Τόση μαζεμένη ξεφτίλα από τόσο μικρούς ανθρώπους δεν τηνβλέπεις κάθε μέρα, τη βλέπεις;

Anonymous said...

Αληθεύει οτι προπονητής α1 πήρε τηλεφωνο διεθνή διαιτητή και του ζήτησε να βάλει πλάτη να λυθεί η απεργία;

Anonymous said...

ρε 3.58 είμαι σίγουρος ότι τη γραββατα δεν τη βγαζεις ουτε όταν κοιμάσαι...για πια πτωση αξιών μιλας ρε παπαρογραβατε...εδω μιλάμε για χρηματα δικά ΜΑΣ που τα διαχειρίζονται παπαρολαμόγια σαν και σένα...σου συνιστώ να δέσεις τη γραβάτα σου στο μπαλκόνι και να κάνεις πτωση στο κενό... ένα λιγότερο λαμόγιο ανακουφίζει την ταλαίπωρη Ελλάδα μας...

Anonymous said...

Αν ειναι αληθεια παντα οτι φτασαμε οι προπονητες να παιρνουν τους διαιτητες τηλεφωνα για να λυσουν την απεργια τοτε καλα κρασια....

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=YPa88zWlVJM

Anonymous said...

Όταν το θέμα αφορά διαιτησία όλο το blog γεμίζει κάτινιστικα σχόλια.τοσα χρόνια γιατί δεν απεργουσατεΤοτε πο οι ομοσπονδίες έπαιρναν χρήματα.Τωρα το θυμηθήκαμε που δεν υπάρχει σάλιο. Αυτές είναι κινήσεις που εξυπηρετούν μερικούς που θέλουν να ελέγχουν τα πράγματα αποκλειστικά για το συμφέρον τους Σταθ. ........ ΕΡΑ το μόνο του δεν σκέφτεσται είναι το άθλημα οι αθλητές οι παράγοντες που σας πληρώνουν για να το παίζεται και μάγκες κοντοι κομπλεξικοικανατε άνω κάτω ένα άθλημα που και αυτό όπως και τα αλλά αθλήματα με πολλές δυσκολίες προσπαθούν να επιβιώσουν Κοράκια δώστε χώρο στους νέους διαιτητές αρκετά φάγατε και αρκετά έχουμε κλέψει στα γήπεδα για τα πονηρά και άδικα σφυρίγματα σας

Anonymous said...

Τελείωσε κι αυτή η αγωνιστική. Δεν τα βρηκαν στα λεφτά. Παμε για την επόμενη εβδομάδα κι ο Θεος βοηθός.

Anonymous said...

Η κανονιά θα κτυπήσει από τον Λευκό Πύργο , λίγο Δράμα και λίγο Εορδαία.

Anonymous said...

Ρε παιδιά ποιος είναι αυτός ο Κωστάκης που όλο γράφετε;

Anonymous said...

μεσα απο το γραφειο του ΓΓΑ βγηκε βρωμα οτι θα χωσει ορκωτους λογιστες ..ξερεις κανεις τπτ?!! ε ρε η ψειρου θα γεμισει παλικαριααααα!!!

Anonymous said...

Θεοδοσάκη ο Καραπάνος μπροστα σου οχριά,συνεχισε ετσι και θα γινεις προεδρος της ομοσμπονδίας διαιτητων....μπορεις ούτως ή άλλως εσύ να προτείνεις και διαιτητές για Α1 από ότι διαρρέεται, τον Νικολίτσα τον έχεις για πρωινο,συνεχισε...μπορείς!!!!

Anonymous said...

Η απεργία θα συνεχιστεί απ' άοριστον!! Δεν σταματάμε πουθενά!

Anonymous said...

Νικολιτσα που εισαι γιατι χαθηκες ? Μηπως ετοιμαζεις κατι ? Τα τσιρακια σου Κραπανος Χρονης Τζαφεροπουλος
Μπετμαν δεν σου κανουν το χατιρι να πουλησουν τους αλλους διαιτητες και να παιξουν το σαββατοκριακο κανενα παιχνιδι?

Anonymous said...

Πρέπει να παρθούν γρήγορα αποφάσεις....δε χωράει άλλη αναβολή την ερχόμενη εβδομάδα....αν δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο,ας γίνει γενική συνέλευση κ εκλογές...τουλάχιστον να αξιοποιηθεί ο χαμένος χρόνος κ να ξέρουμε οριστικά πότε θα ξεκινήσουν όλα,μα όλα τα πρωταθλήματα, για να προγραμματιστούν όλες οι ομάδες.Αυτή η κωλυσιεργία δεν ωφελεί κανέναν...ούτε οι διαμάχες...αποφάσεις αύριο,η δευτέρα είναι αργοπορία!!!!!

Anonymous said...

Μπράβο Θεοδοσάκη τάξε σε διαιτητές χαμηλότερης κατηγορίας ότι θα παίξουν Α1 .Θα ανταμειφθείς για τις υπηρεσίες σου όπως ο Καραπάνος και ο Χρόνης πέρυσι.Αλλά τι να κάνεις και εσύ καρναβάλια έρχονται και εσύ είσαι μόνιμα καρναβάλι ...........

Anonymous said...

Για να μην τα μπερδεύετε μερικοί...
η συγνώμη ανακαλύφθηκε για τα λάθη,όχι για τις πουστιές...!

Anonymous said...

Και ποιος είσαι συ ρε 12:29 που θα σε ακούσουν όλοι οι διαιτητές. Αν έχεις κάτι προσωπικό με κάποιον από την ομοσπονδία, πήγαινε βρέστα εσύ. Όποιος θέλει να παίξει θα παίξει. Εσύ μην παίζεις.

Anonymous said...

Η κανονιά θα κτυπήσει από τον Λευκό Πύργο και το κανόνι θα το κρατάει ο Κ ή ο Γ;

Anonymous said...

Εγώ έχω να σας πω κάτι και όποιος θέλει με διαψεύδει. Υπάρχουν διαιτητές που παίζουν γιατί αγαπάνε το άθλημα και συνδυάζουν να πάρουν και ένα χαρτζηλίκι και υπάρχουν και διαιτητές που παίζουν μόνο για τα λεφτά αδιαφορώντας για το άθλημα. Ο καθένας να αναρωτηθεί σε ποια κατηγορία είναι και να πράξει αυτό που πραγματικά θέλει. Αν και σας γνωρίζουμε όλους και έχουμε άποψη γιατί σφυρίζει ο καθένας από εσάς. Και κάτι ακόμα... Πού ήσασταν όλα αυτά τα χρόνια; Πρώτη φορά κάνετε απεργία διεκδικώντας χρήματα. Μέχρι τώρα κάνατε 1 εβδομάδα αποχή, δήθεν, και μάλιστα σε εποχές που υπήρχαν λεφτά. Ζητάγατε λεφτά, σας έδιναν 15-20%, σας έταζαν μία διεθνοποίηση, 1 αξιολόγηση και όλα καλά. Σκεφτείτε τα όλα αυτά. Η αυτοκριτική είναι μεγάλη υπόθεση.

Anonymous said...

Το κανονι φιλε θα το κραταει ο Σ ολα τα αλλα ειναι ..

Anonymous said...

1.01 Πολύ έξυπνος είσαι;
Πως τα σκέφτηκες όλα αυτά; Στο βαθύ σου ύπνο .Και γιατί δεν ακολουθούν την ίδια πετυχημένη (για σένα) συνταγή ; Μήπως οι διαιτητές που αναφέρεσαι ότι έκαναν αυτά είναι σαν τα μούτρα σου ;Μάλλον γιατί είσαι πόντικας και ερπετό .

Anonymous said...

Η ΟΧΕ ανακοινώνει ότι αναβάλλονται όλοι οι αγώνες του προσεχούς τριημέρου (24-26/1)

Anonymous said...

Τελικά εσείς παλαιοί διαιτητές αφού έχετε φάει καλά όλα αυτά τα χρόνια έχετε κάνει τα ταξίδια σας βγάζατε επίσης μερικοί ένα μισθό κάθε σαββατοκύριακο εξαφανίζεται και όποιον μικρότερο διαιτητή παει να βγει και τώρα σας άνοιξε και άλλο η όρεξη και θέλετε να διοίκησετε και το άθλημα με συντονιστή τον οικοδεσπότη Συνεχίστε λίγο ακόμα έχουν αρχίσει να ξεσηκώνονται τα σωματεία αλλά και οι διαιτητές που αδικούνται εξής αιτίας σας

Anonymous said...

Να μην ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα καλυτερα και να μπει το Υπουργείο Οικονομικών μέσα και το ΣΔΟΕ και να πάρει απο όλα τα σωματεία τις αποδείξεις που έχουν κόψει και έχουν υπογράψει οι διαιτητές και να ελέγξει αρχικά εάν έχουν δηλωθεί τα χρήματα στις φορολογικές τους δηλώσεις και να επιβληθούν τα ανάλογα πρόστιμα και κατά δεύτερον να αναθεωρηθούν οι επιδοτήσεις των χρημάτων των διαιτητών κατά το 60% λιγότερα απο τα σωματεία και πλήρης σταμάτημα επιχορηγησης απο την Ομοσπονδία.
Να βρούν και αυτοί χορηγοί οπως κανουν όλοι. Να βρουν χορηγιες και να ειναι ανεξαρτητοι. Οχι αλλες βδελες στο σωμα της κοινωνιας.
Και εαν δεν θελουν ας φερουμε σκοπιανους βουλγαρους κυπριους τουρκους ιταλους να σφυριζουν παρασκευοσαββατοκυριακα και να τελειωνουμε. Και οποιος θελει ας συνεχισει και οποιος πλουτισε να κατσει στην ακρη και να μας αδειασει την γωνια.
Ο κύριος κυριακουλιας μπορει να πει ποσα χρηματα εχει παρει τοσα χρονια προσφορας...επι χρημασι;
Ωραια προσφορα. Μάλλον καλύτερα ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ;
Αλλά απεργια στην Ελλάδα αλλα στην Ευρώπη πηγαίνουμε απο τον συνδεσμο;
να παμε σε γενικη συνελευση και να ψηφισουμε όχι αλλη χρηματοδότηση στους διαιτητες απο την ΟΧΕ.
Να βρουν μονοι τους χορηγους και χρηματα για να δουμε ποσα απιδια εχει ο σακος τοτε;
Για πανε;
Να δημιουργηθει ξεχωριστος θεσμικος θωκος για την διαιτησια και να πληρώνουν μονοι τους τα ενοικια των γραφειων τους να πληρωνουν μονοι τους τα εξοδα τους και να εισπρατουν μονοι τους τα εσοδα τους νομιμα και ξεκαθαρα.

Anonymous said...

Θεοδοσάκη έχεις καμία ιδέα; Πάρε τον Καραπάνο και τον Χρόνη να σε συμβουλεύσουν .Σε καταλάβαινε όλοι τι είσαι ,Ομοσπονδία Διαιτητών σου τάξανε και εσύ να είσαι πρόεδρος .

Anonymous said...

9.55 παπαγαλακι τησ γραφειοκρατιασ αεει πανε φερε σκοπιανουσ,βουλγαρουσ,ιταλουσ ,τουρκουσ,κυπριουσ και πληρωσε τουσ 500 ευεω εκαστωσ!!!!!!!!! βλαξξξ..
Τα γραφεια μασ τα πληρωνουμε μονοι μασ και αναγκη δεν σε εχουμε!!
Εαν σου γουσταρει!!! και κατι τελευταιο αποδειξεισ δεν υποχεωμενοσ κανενασ σε ερασιτεχνικο να σου κοψει απλα εφεγεσ το τρυπακι απο την οχε για να μη στα δωσει ποτε!!
Και επειδη θα πεσουν αρκετα παπαγαλακια απο εδω και στο εξησ οταν απολυεισ καποιο απο τη δουλεια του και θεσ να φερεισ καινουργιο υπαλληλο με χαμηλοτερο μισθο τον αποζημιωνεισ
Αυτα βλα...ξ
αει πανε τωρα αργοσχολε να γραωεισ

Anonymous said...

σδοε θελετε γιδια?? ξερεται οτι υπογραφουμε στις δηλωσεις μας οτι δεχομαστε τους κανονισμους της οχε? εσεις δεν εχετε ευθυνη? Ολοι τωρα αγωγες στην οχε για να μην σβησουν οι οφειλες και να παρουμε με τοκο τα χρηματα μας.

Anonymous said...

Βλέπουμε όλο αυτό το διάστημα μια αισχρή διεκδικηση για χρήματα και εξουσία απο μερικούς διαιτητές και αυτόν που κρύβεται απο πίσω τους.Σταματηστε επιτέλους κοράκια να νομίζετε ότι το άθλημα σας ανήκει Έχουμε μείνει άναυδοι απο την τρομερή κακιά σαςΑλλο πολιτισμένη διεκδίκηση και άλλο αυτή η τρομερή αλαζονεία μερικών Αφήστε ήσυχο το άθλημα Είναι ερασιτεχνικό θέλει προσφορά και όχι κυνηγούς χρημάτων

Anonymous said...

Η ΟΧΕ κάνει μόνο ανακοινώσεις.Προτάσεις δεν βλέπουμε για τα αυτονόητα που δικαιούνται οι διαιτητές.Πείτε την αλήθεια....τα χρήματα των διαιτητών 'φαγώθηκαν' για να καλύψετε άλλες ανάγκες.Και όλα αυτά διότι δεν σας ελέγχει κανένας.Η πολιτεία θεωρεί οτι τα λεφτά τους οι διαιτητές τα έχουν πάρει.

Anonymous said...

Επιτέλους αφού το ζητήσατε κι ααυτό,ανοίξτε τα σύνορα!Να έρθει ζευγάρι απο Σκόπια να σε σφυρίξει και από Ιταλία και από Κύπρο!Σημείωσε όμως κάτι επειδή δεν ξέρεις:
Α) Αεροπορικά εισητηρια για τους Διαιτητές και τον Παρατηρητη περίπου 400 έκαστος(εκτός αν θες να ερθουν με το αμαξι τους κανενα προβλημα!σημειωσε 0,50 euro το χιλιόμετρο όπως ορίζει η Ευρωπαικη και οχι οπως στην Ελλάδα 0,15 εδω και 10 χρονια)
Β) 100 ευρώ για καθε αγωνα + 55 ευρω για καθε ημερα.δηλαδη για ενα αγωνα το Σαββατο υπιψρεωτικα θα σου ερθει απο Παρασκευη και θα φυγει Κυριακη.αρα 265 ευρω έκαστος...)
Αν δε συμφωνεις με την Ευρωπαικη(γιατι Ευρωπαιος δε γινεσαι με 1 ευρω και ενα...έος,και δε θες να δωσεις περιπου 600-700 ευρω για καθε διαιτητη και για παρατηρητη δηλαδή με σκοντο 2.000 ευρω για σενα(δε μιλαω για τραπεζωματα κλπ που κανουν ολες οι ευρωπαικες ομαδες οπως οι δικες μας οταν φιλοξενουν εδω πχ αεκ,δουκας,διομηδης,παοκ...)τοτε ηρθε η ωρα να παρεις σφυρίχτρα και να σφυρίξεις αγωνες και οχι να σφυρας "κλεφτικα" απο τον καναπε σου και να βριζεις μια ζωη αυτο που εσυ δεν εχεις το σθενος να εισαι: διαιτητής.

Anonymous said...

Γ.Θ αυτό που κάνεις είναι τουλάχιστον ανέντιμο. Δεν φτάνει που ξεκίνησες όλη την κινητοποίηση τώρα αλλάζεις γνώμη και τάζεις και θέσεις στην Α1 στον Π.Σ ώστε να τουμπάρει και ο σύνδεσμος του. Ευτυχώς που το παλικάρι είναι παντελονάτο και σε έχει κάνει ρεζίλι.

Anonymous said...

Τελικά δεν έχω καταλάβει ποιος είναι πίσω από όλη την ιστορία;Κάποιος πρέπει να είναι δεν γίνεται να μην είναι κανείς που τα υποκινεί , τι λες εσύ ;

Anonymous said...

Πάντως ο Θεοδοσακης εχει στείλει επίσημα χαρτί που ζητάει 120.000 ενώ η Αθήνα 100.000. Οπότε χλωμό να κανει παιχνίδια.

Anonymous said...

Μετάθεση του τάξανε του Γιάννη και άρχισε την κωλοτούμπα , άντε ας τηλεφωνήσει και στον Καραπάνο να τα βρούνε .

Anonymous said...

Σε συνεχεια τηs αλληλογραφιαs μασ σαs ενημερωνουμε οτι η ομοσπονδια δεν ειναι σε θεση να σαs υποβαλλει αλλη προταση απο αυτη που αναγραφεται....(50000).
Σαs καλουμε για υστατη φορα να σταθειτε στο υψοs των περιστασεων και να ματαιωσετε την αποχη σαs και να ξααναρχισουν οι αγωνεs.
Η οχε απο την πλευρα τηs θα προβει σε οσεs ενεργειεs χρειαστoυν προκειμενου να τακτοποισει τισ ωφειλεσ τησ και να εξασφαλισει περαιτερω χρηματοδοτηση,ενω θα σταθει στο πλευρο σασ σε οποιεσ ενεργειεs αποφασισετε να πραξετε εσειs.....

Δηλαδη μαs δουλευετε!!!!
αυξηστε τουs σεκιουριτι στην ομοσπονδια γιατι ο διευθηντηs δεν μπορει και να κανει καλα τη δουλεια τηs επιβλεψηs!!!!
Α! κοριτσια μην μαs δειρετε και μην μασ απειλειται


υγ κουλα το νου σου

Anonymous said...

Η αποχή και το πως εξελίσσεται η όλη κατ´ασταση ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ εκ μέρους των διαιτητών . Το ελληνικό κράτος χρωστάει στην μισή Ελλάδα ( εφημερίες σε γιατρούς, οδοιπορικά σε επιτροπές κτλ κτλ). Εσείς πιστεύεται οτι κρατώντας σε ομηρία το αθλημα κάνετε κάτι. Τιποτα δεν κάνετε απλα στρέφονται ολο και περισσότεροι εναντίον σας, δεν έχετε ΗΘΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ για ολο αυτό που κάνετε . Άλλωστε η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ δεν σας αρνήθηκε τα χρήματα απλα σας δίνει λιγότερα απ όσα θέλετε ....ΝΤΡΟΠΗ σας. ΚΥΡΙΟΙ της ΟΧΕ δεν θα έπρεπε να κάνετε καμμιά κουβέντα η συνάντηση με τους ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ οσο τα πρωταθλήματα δεν ειναι σε "λειτουργία". Το πρώτο veto που θα έπρεπε να είχατε θέσει ειναι αυτο <<.... Ξεκινήστε τα πρωταθλήματα για να μηλίσουμε>>.
Επισης που ειναι ο ΣΥΠΧΕ η η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤ´ΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ...δεν μιλάει κανείς ... αυτο σημαίνει ανωριμότητα και αν μη τι άλλο οτι είσαστε λίγοι.... Εσάς δεν σας αφορά το αθλημα?
Κλείνοντας ας κανει και μια κριτική η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ στον εαυτό της τι πλάνο και στρατηγική είχατε στις διαπραγματεύσεις με τους ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ (εκει το χάσατε λιγο εώς πολυ....) θα σας κάνει καλο...
****ο Στελιος Α. απο το λιμάνι του Βορρά εχει αφήσει μια κατάπτιστη παρακαταθήκη ....να λύνονται τα προβλήματα με ίντριγκα , διαπλοκή και οχι θεσμικά και αν μη για άλλο με δεοντολογική προσέγγιση .
Καληνύχτα ..οι φίλοι με λένε Κοτρικλα

Anonymous said...

η απολυτη ξεφτιλα..κανουν αποχη οι διαιτητες,και οχι οι αθλητες..

Anonymous said...

https://www.youtube.com/watch?v=5l-Ywm8_wK0

Anonymous said...

πισω από ολο αυτό το μπαχαλο και το παιχνιδι,,,δεν είναι ουτε ο στελιος του βορρα ουτε ο νικολιτσας ουτε ο καραπανος ουτε ο θεοδοσακης ουτε ο στρατος η ο τζαφ...αυτος που τα υποκινει όλα είναι ο επονομαζομενος και αναμορφωτης της ελληνικης διαιτησίας...ο μικρος στο ματι αλλα μεγαλος στην διαπλοκή και εξαιρετος μανατσερ....ο κυριος σταθης μας!!!!το επαθλο είναι μεγαλο.πιο είναι?μα φυσικα η οχε.και οσοι ξερουν καταλαβαν.συγνωμη αν η τοποθετηση μου δεν αρεσει σε μερικους.....

Anonymous said...

παπ βλεπεις με ποιους εχεις να κανεις. καταλαβαινεις οτι πλεον επιβαλλεται να επιμεινεις στο θεμα της περιφερειας και της ελιας!!!οσοι ξερουν καταλαβαν.

Anonymous said...

8.19 μαλλον εισαι αθηναιος και κολλητος του σταθη αφου τον αποκαλεις παπ....για πες μας περιφερεια είναι ολοι οι αλλοι σύνδεσμοι εκτος αθηνας?και αν είναι ετσι τοτε ναι μας αξιζει που δεν μας κανουν κουμαντο ο παπ και ο κάθε παπ....όταν θα βγουν όλα στη φορα τοτε να δεις τι θα γινει με τα παιδια όχι της πατρας αλλα της αθηνας....

Anonymous said...

παπ βλεπεις με ποιους εχεις να κανεις. καταλαβαινεις οτι πλεον επιβαλλεται να επιμεινεις στο θεμα της περιφερειας και της ελιας!!!οσοι ξερουν καταλαβαν.

Anonymous said...

παπ βλεπεις με ποιους εχεις να κανεις. καταλαβαινεις οτι πλεον επιβαλλεται να επιμεινεις στο θεμα της περιφερειας και της ελιας!!!οσοι ξερουν καταλαβαν.

Anonymous said...

8.57 o φιλος σου ο παπ δεν απανταει γιατι όπως παντα κατι μαγιρευει......κσι μυριζει σαπιλα.....

Anonymous said...

Κοτρίκλα που τα ξέρεις τόσο καλά πως έγιναν οι διαπραγματεύσεις ;Μήπως ήσουν παρών; Σίγουρα ναι Κοτρίκλα Αλήθεια της...........
Πότε έμαθες από χάντμπολ; Βρεγμένο σανίδα θέλετε και να μην υπάρχει έλεος ,αλλά καλά κάνετε το παίζεται μάγκες με ξένες πλάτες .Γιαούρτια που θα φάτε στην γενική συνέλευση που θα είναι όλο δικό σου Κοτρίκλα , αλλά εσύ θα το φας αλήθεια.

Anonymous said...

παπ και οι υπολοιποι σκυλλεύετε πανω στο σαπιο κουφαρι του χαντμπολ...εγω θα επιμένω κι ας μου σβηνει τα σχολια ο παπ : 300.000€ οι διαιτητές και 700.000€ τα σωματεία...ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ?

Anonymous said...

κουίζ : ΑΝ δεν κατέβουν ΟΛΑ τα σωματεία ΜΙΑ αγωνιστική ξέρετε τι θα συμβεί? θα εξαφανιστούν όλοι αυτοί που δεν διαχειρίζονται σωστά ( είδες παπ συμμορφώθηκα ) το δημόσιο χρήμα... και οι χορηγοί της οχε , δηλ. τα σωματεία θα αντιμετωπίζονται διαφορετικά από τους εκλεγμένους...

Anonymous said...

θα ήθελα να υποκλιθώ στο μεγαλείο των συντακτών της επιστολης της οχε προς τα σωματεία:Για να πείσουν τους διαιτητές να ξαναπαίξουν τους ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ότι θα παίρνουν 12€ στα ηλικιακά από τα σωματεία και αυτό θα ψηφιστεί στην επόμενη γεν. συνελευση των σωματείων ... δηλ να φέρουμε βαζελινη για να μην πονάει περισσότερο ...η τσέπη μας...
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Anonymous said...

Η Χειροσφαίριση στην Ελλάδα ίσως να είχε διαφορετική τύχη αν είχε πραγματικούς προέδρους αθλητικών σωματείων που θα σέβονταν τουλαχιστον τον εαυτό τους και δεν θα αφηναν ασχετους εκπροσώπους να ψηφίζουν αυτούς τους ... κυρίους που το μόνο που ξέρουν είναι να ...διαχειρίζονται το Δημόσιο Χρήμα νομιμότατα... Μήπως ήλθε η ώρα κ. υπουργέ να επέμβετε , να λύσετε το πρόβλημα του αθλήματος...όχι φυσικά δίνοντας χρήματα , αλλά μοιραζοντας κλήσεις για τον ανακριτή ... να δούμε τελικά πόσα γατάκια θα συνεχίσουν να νιαουρίζουν...

Anonymous said...

Τον Ανδριανό τελικά ποιος τον σφύριξε ότι οι διαιτητές είναι απλήρωτοι και τα εχωσε στον Παντελή;

Anonymous said...

Ο Σταυρακάκης ενημέρωσε τον Ανδριανό .Θέλει να τους καθαρίσει όλους τους άλλους και να αναλάβει την ηγεσία της Ο.Χ.Ε

Anonymous said...

Τα σωματεία που ασχολούνται με την ανάπτυξη έχουν μειωθεί στο 50%. Όλοι συμφωνούμε πως η μόνη λύση είναι η ανάπτυξη. Με 12 ευρώ/αγώνα/διαιτητή δηλαδή 24 ευρώ το παιχνίδι πόσα σωματεία θα έχουμε ενεργά την επόμενη χρονιά?

Anonymous said...

Για Νικολίτσα διαβάζω, για Καραπάνο, για Ανδριανό, αλλά για Χειβιδόπουλο τίποτα. Ποιο είναι το κοινό όλων αυτών; Μήπως ο Τάσος μιλήσει τελευταίος;

Anonymous said...

24 οι διαιατητές σίγουρα κάτι και για την γραλλατεία συν γιατρό που τα πληρώναμε ως τώρα άντε γεια και από τα ηλικιακά . μπράβο στο μεγαλόπνοο σχέδιο της ομοσπονδίας για ανάπτυξη συγχαρητήρια!!!! αν είναι έτσι εγώ δεν θέλω διαιτητές που στο κάτω κάτω στην είναι τρις χειρότεροι και από τον πιο άπειρο προπονητή και εμπαθείς και αδιάφοροι και αλαζόνες και υβριστικοι και αφ υψηλού και απαξιωτικοί και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. θέλω να παίζω τα παιχνίδια μου χωρίς διαιτητές και τα ηλικιακά και τα εθνικά σε συννενόηση με τον άλλο προπονητη και να γουστάρουμε κιόλας και να δίνουμε και τα χέρια στο τέλος.

Anonymous said...

10:59, κάντε το.

Anonymous said...

Καλα που κανουν απεργια οι Διαιτητες και παιρνει φωτια το BLOG . Οι μεγαλοι προπονητες και οι παικταραδες του αθληματος τι κανουν ?
Ξερω τις κοτουλες.... Ξυπνατε ρε βοδια .....οσοι αγαπατε το αθλημα τουλαχιστον .... παμε κατα διαολου .... Κυριοι παραγοντες των ομαδων ξεκινηστε και αντιδραστε απεναντι σε αυτους που διοικουν το αθλημα για να δουμε ασπρη μερα

Anonymous said...

Μετά κ τη σημερινή ανακοίνωση της οχε και την πρόταση για επιβολή των 12ε στα ηλικιακά, την αοριστία για τα μετέπειτα οδοιπορικα των διαιτητών, την επίσης αοριστία για τα ενοικιαζόμενα,αλλά την κάκιστη πρόταση περί άρσης της εντοπιότητας των διαιτητών (ούτε αξιολογημένοι διαιτητές υπάρχουν σε όλες τις πόλεις,ούτε αξιοπιστία θα υπάρχει αν χένας κοζανίτης παίξει την κοζάνη,άσε που συνήθως ο ντόπιος διαιτητής παίζει χειρότερα την ομάδα της πόλης του),νομίζω ότι ήρθε η ώρα της γενικής συνέλευσης κ των νέων αποφάσεων για το άθλημα...ας διδαχθούν οι υπεύθυνοι από το ευρωπαικό χάντμπολ σε όσα περισσότερα επίπεδα μπορούν....ίσως έπρεπε να είναι θεσμοθετημένη η διακοπή όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους,αλλά για να δουν όλοι το ευρωπαικό πρωτάθλημα από κοντά ή πλήρως από το ίντερνετ ή τη δορυφορική για να διδαχθούν τα πάντα.

Anonymous said...

αντε καθηστετιτε το πρωταθλημα της ΑΕΚ ρεε ο διομιδης περιμενει πως και πως για να ερθει στην κυψελη να φαει την 30αρα του

Anonymous said...

Φίλε 4:50 μ.μ.Ο κόσμος εχει πάρει φωτιά και τό .....ί χτενίζετε

Anonymous said...

Επιτελους!!την εποχη που ο μεσος εργαζομενος περνει μισθο 500 ευρω τον μηνα,την εποχη που το 50% των εργαζομενων περνει εναντι ποτε 100 ποτε 200 ευρω τον μηνα απο τον εργοδοτη του για να ζησει τα παιδια του αυτην την εποχη διαλεξατε εσεις κυριοι διαιτητες να μας πειτε` για τις χρωστουμενες μετακινησεις.Και βεβαια τις δικαιουστε ομως μην κλαιγεστε την στιγμη που οι περισσοτεροι απο εσας εχετε και ενα επαγγελμα και πληρωνεστε και επι τοπου τους αγωνες που παιζεται.Γιατι με την αδιαλλακτη συμπεριφορα σας μας δηλωνεται οτι δεν σας κραταει στο αθλημα η αγαπη σας για αυτο αλλα το χρημα.Επισσης θαρρω πως οι μετακινησεις ειναι και λιγο πλασματικες.Ξεκινατε συνηθως δυο διαιτητες με ενα αυτοκινητο πολλες φορες και παρατηρητης και χρεωνεται την Οχε τρεις μετακινησεις.Αγαπηστε το αθλημα που υπηρετειτε λιγο περισσοτερο και θα σας αγαπησει και αυτο.

Anonymous said...

Διαβάζω το σχόλιο του 11:46 και έχω σιγκινηθεί... Μου έρχετε να κλάψω... Δεν έχει ξαναμιλήσει άλλος έτσι... Πραγματικά μου θύμισες τον Φώσκολο... και λίγο την Μάρθα Βούρτση!!!

Anonymous said...

11.57 δεν ειχα προθεση να σε συγκινησω γιατι θα ηταν αδικος κοπος.Προφανως εισαι απο εκεινους που εχουν κανει μαγαζακι τους την διαιτησια για να συμπληρωνουν το εισοδημα τους.Αλλιως θα πονουσες το αθλημα και τους κοπους αθλητων και ανθρωπω που βαζουν το χερι βαθεια στην τσεπη να συντηρουν ομαδες γιατι αγαπανε το αθλημα