"Επαιξε και ο κόσμος του ΠΑΟΚ" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

"Επαιξε και ο κόσμος του ΠΑΟΚ"
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Δημήτρης Πελεκίδης και η πίβοτ της ομάδας της Θεσσαλονίκης Μαρία Νίκολιτς, στις δηλώσεις που αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ, acpaok.gr, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την εμφάνιση και την νίκη της ομάδας τους, αλλά και τον ενθουσιασμό τους για την συμπαράσταση του κοινού του Δικεφάλου του Βορρά :


ΠΕΛΕΚΙΔΗΣ : «Κατ’ αρχάς είναι μία πολύ σημαντική νίκη, γιατί στην περίοδο που βρισκόμαστε, η ομάδα δε βρίσκεται στο 100% της απόδοσής της. Το πιο σημαντικό είναι ότι το πλάνο που θέσαμε εξαρχής για το παιχνίδι να ελέγξουμε το ρυθμό και να είμαστε δυνατοί στην άμυνα, το πετύχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα έπαιζε στο μεγαλύτερο διάστημα, μείον ένα παίκτη, ωστόσο καταφέραμε να διατηρήσουμε τη διαφορά και να πάρουμε τη νίκη. Τα δύο παιχνίδια για εμάς αποτελούν δύο ημίχρονα, σήμερα τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και το δεύτερο θα είναι την Κυριακή. Θα καθίσουμε να δούμε τα λάθη μας, να τα βελτιώσουμε και να εμφανιστούμε ακόμη καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί την Κυριακή. Ήμασταν ήρεμοι, καταφέραμε να διαχειριστούμε τις καταστάσεις και να κάνουμε το πρώτο βήμα. Σημαντικό επίσης ήταν για εμάς ότι είχαμε δίπλα μας τον 8ο παίκτη μας, τον λαό μας! Μας έδωσε παλμό και τον χρειαζόμαστε δίπλα μας την Κυριακή για να μας βοηθήσει να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».


ΝΙΚΟΛΙΤΣ : «Είμαστε χαρούμενοι, που κερδίσαμε στο πρώτο παιχνίδι της περιόδου. Είχαμε άγχος, γιατί ήταν η πρώτη επίσημη αναμέτρηση για εμάς από την έναρξη της προετοιμασίας, ωστόσο τα καταφέραμε! Στο πρώτο ημίχρονο φανήκαμε δυνατοί, ωστόσο στο δεύτερο χάσαμε για λίγο τον ρυθμό, εξισορροπώντας τελικά την κατάσταση προς το τέλος. Η παρουσία του κόσμου ήταν σημαντικός παράγοντας για να πάρουμε τη νίκη και τους θέλουμε δίπλα μας και την Κυριακή!».

No comments