Ταγμένοι στον Άρη Νίκαιας, Μαλανδρένιας και Γραμματικόπουλος - Δηλώσεις στο greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ταγμένοι στον Άρη Νίκαιας, Μαλανδρένιας και Γραμματικόπουλος - Δηλώσεις στο greekhandball.com




ΦΩΤ.: Στα δεξιά ο Μιχάλης Μαλανδρένιας, στο κέντρο ο συντάκτης του greekhandball.com, Γιώργος Δελαγραμμάτικας και στα αριστερά ο Βαγγέλης Γραμματικόπουλος.

Μια ζωή είναι στον Άρη Νίκαιας οι Νικαιώτες, Μιχάλης Μαλανδρένιας, Βαγγέλης Γραμματικόπουλος. Ο πρώτος, 36 ετών, δεν έχει φύγει ποτέ από τον σύλλογο, στον οποίο αγωνίζεται από το 1996, ενώ ο δεύτερος, που είναι συνομήλικός του, έλειψε για... λίγο (μια σεζόν) με την μετακίνησή του στο Λουτράκι.

Οι δυο τους τα έχουν ζήσει όλα, ανόδους και υποβιβασμούς και δεν θα γινόταν παρά να ήταν... φιλαράκια. Μιλώντας στο greekhandball.com ο αρχηγός της ομάδας, Μαλανδρένιας, που έχει δύο παιδάκια, δήλωσε: «Πάντα είχαμε γηγενείς παίκτες και αρκετοί είναι εκείνοι που προέρχονται από την Ακαδημία. Κάθε σεζόν είτε προετοιμαζόμασταν για προβιβασμό στην Α1, είτε προσπαθούσαμε για να αποφύγουμε τον υποβιβασμό από την μεγάλη κατηγορία. Και αυτή την αγωνιστική περίοδο, στόχος μας είναι να κρατηθούμε στην Α1, μέσω των πλέι άουτ, έστω και... στα τελευταία 10 δευτερόλεπτα, όπως την περασμένη σεζόν. Όλα θα κριθούν Απρίλιο - Μάιο».

Όσο για τον λόγο που είναι εκείνος αρχηγός και όχι ο Γραμματικόπουλος; «Ο Βαγγέλης (σ.σ. Γραμματικόπουλος)... μιλάει πολύ στους αγώνες, κινδυνεύει με κόκκινη πολλές φορές και δεν είναι αρχηγός, ώστε να προστατεύεται», σχολίασε ο Μαλανδρένιας, ενώ ο Γραμματικόπουλος συμφώνησε και είπε: «Πράγματι, είμαι κάπως νευρικός, ποτέ δεν ήθελα να είμαι αρχηγός. Σίγουρα, πάντως, δεν είμαι χαμηλών τόνων».

Ο Γραμματικόπουλος, που πρόκειται να γίνει πατέρας, τόνισε: «Στον Άρη Νίκαιας έχουμε μάθει να δουλεύουμε. Είναι η... πάστα μας τέτοια. Για να παραμείνουμε στην κατηγορία, χρειαζόμαστε οπωσδήποτε νίκες σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Η ομάδα έχει μάθει να παλεύει. Έχουμε απώλειες σε σχέση με την τελευταία σεζόν, όπως αυτή του τερματοφύλακα, Γεράσιμου Βλαχοθανάση, αλλά πιστεύουμε στους εαυτούς μας».


No comments