Φαίακας Κέρκυρας: « Λέμε ΝΑΙ στον αθλητισμό» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φαίακας Κέρκυρας: « Λέμε ΝΑΙ στον αθλητισμό»Σε μία εξαιρετική πρωτοβουλία, με σκοπό να φέρει τα παιδιά πιο κοντά με το άθλημα του χάντμπολ, προχωράει ο σύλλογος του Φαίακα Κέρκυρας. Αύριο 13/9, θα διοργανώσει στην κάτω  πλατεία του νησιού, τουρνουά χάντμπολ σε γρασίδι για παιδιά ηλικίας από 6 μέχρι 14 ετών.

Ιθύνων νους της σπουδαίας αυτής κίνησης είναι ο προπονητής των ακαδημιών του Φαίακα, κ. Κωνσταντίνος Μιχαλάκης, ο οποίος έχει σαν στόχους την ανίχνευση ταλέντων προκειμένου στο μέλλον να στελεχώσουν τις ομάδες σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο αλλά και την εφαρμογή ενός πιο σύγχρονου τρόπου προπόνησης και άσκησης.

Αύριο οι μικροί φίλοι του χάντμπολ θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα πλήθος αθλητικών δραστηριοτήτων και σε επιμορφωτικά σεμινάρια σχετικά με θέματα που άπτονται του αθλητισμού.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Κέρκυρας αναφέρει «Περιμένουμε εσένα και την παρέα σου την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στην Κάτω Πλατεία να παίξουμε όλοι μαζί Χάντμπολ και να πούμε ΝΑΙ στον αθλητισμό».
Το τουρνουά θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα.

No comments