Στην COSMΟΤΕ TV το φετινό VELUX EHF Champions League - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην COSMΟΤΕ TV το φετινό VELUX EHF Champions League




Η φετινή διοργάνωση του VELUX EHF Champions League ανδρών αναμένεται να έχει την μεγαλύτερη τηλεοπτική κάλυψη στα χρονικά, αφού ήδη 42 τηλεοπτικά δίκτυα από όλον τον κόσμο έχουν επιβεβαιώσει τη συνεργασία τους με την διοργάνωση. Έτσι, οι λάτρεις του αθλήματος από 80 διαφορετικές περιοχές του κόσμου, θα μπορούν να παρακολουθήσουν την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Μιγκέλ Ματέο, υπεύθυνος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ για θέματα μάρκετινγκ, με δηλώσεις του αναφέρει χαρακτηριστικά: 
«Η σεζόν 2018/19 έσπασε κάθε ρεκόρ αναφορικά με την τηλεοπτική κάλυψη του VELUX EHF Champions League. Η χρονιά που ξεκινάει αναμένεται να πάει τον ανταγωνισμό σε ένα ακόμα υψηλότερο επίπεδο. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία του Χάντμπολ εκτιμά τις προσπάθειες όλων των τηλεοπτικών δικτύων να μεταδώσουν το Champions League με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Όλα τα δίκτυα αποτελούν έναν από τους βασικούς λόγους που ο ανταγωνισμός θεωρείται ως ένας από τους υψηλότερους στον χώρο του αθλητισμού. Ευχόμαστε σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα μία επιτυχημένη και συναρπαστική σεζόν.»

Να σημειωθεί ότι τα παιχνίδια που θα μεταδίδονται από την ελληνική συνδρομητική τηλεόραση, δεν θα είναι ελεύθερα στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

No comments