Έτοιμος για πρόκριση ο ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έτοιμος για πρόκριση ο ΠΑΟΚ



Με το δεξί θέλει να ξεκινήσει η γυναικεία ομάδα του χάντμπολ την ευρωπαϊκή της πορεία απέναντι στην τούρκικη Μουράτπασα, αύριο στις 18:00 και την Κυριακή στις 15:00, στις αναμετρήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Φιλίππειο γήπεδο της Βέροιας.

Στα γραφεία του ΠΑΟΚ, πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου για τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν, με τον τεχνικό της ομάδας κ. Δημήτρη Πελεκίδη να αναφέρει πως οι παίκτριές του θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους :
«Ευχαριστώ τον κ. Κατσαρή και τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη για την ευκαιρία που μας δίνουν να συμμετέχουμε στην Ευρώπη. Είναι το επιστέγασμα της δουλειάς και της επιτυχίας της περασμένης σεζόν. Τα παιχνίδια αυτά είναι μία μεγάλη γιορτή, πρέπει να τα χαρούμε. Διατηρήθηκε ο κορμός της ομάδας, έγιναν σημαντικές προσθήκες και η ομάδα ξεκίνησε και συνέχισε την προετοιμασία της με τον καλύτερο δυνατό. Όλοι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την πρόκριση. Χρειαζόμαστε και τη βοήθεια του κόσμου για να γίνει αυτό».

Στο ίδιο κλίμα και οι δηλώσεις του εφόρου της ομάδας κ. Δημήτρη Χασεκίδη, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που βοήθησαν ώστε ο ΠΑΟΚ να είναι σε θέση να αγωνιστεί στο EHF Cup. Χαρακτηριστικά είπε:
 «Έχουμε δύο σημαντικούς ευρωπαϊκούς αγώνες. Να ευχαριστήσω τους σημαντικούς ανθρώπους του συλλόγου που εξαιτίας τους έχουμε τη δυνατότητα να αγωνιστούμε στην Ευρώπη και να αναδείξουμε την ομάδα, αλλά και το γυναικείο χάντμπολ της χώρας. Ευχαριστώ τον κ. Κατσαρή, αλλά και τον κ. Σαββίδη που χωρίς την βοήθεια τους δε θα μπορούσαμε να λάβουμε μέρος στην Ευρώπη. Φυσικά, δεν πρέπει να παραλείψω και τον μεγάλο χορηγό του τμήματος, τον πρόεδρο του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, κ. Αντώνη Τσαλόπουλο. Περιμένω τον κόσμο της ομάδας να δώσει μαζικό παρών. Η προετοιμασία της ομάδας κύλησε ομαλά. Ελπίζουμε στο τέλος να πανηγυρίσουμε μία μεγάλη πρόκριση. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Βέροιας, κ. Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, και τον υπεύθυνο του Φιλίππειου Γυμναστηρίου, κ. Τζιμούρτο, για την άψογη συνεργασία».

Τέλος οι αθλήτριες της ομάδας ανυπομονούν να αγωνιστούν απέναντι στην Μουράτπασα και στάθηκαν στο κρίσιμο ρόλο που θα παίξει ο κόσμος του ΠΑΟΚ για να επιτευχθεί η μεγάλη πρόκριση. Η Μαρία Νίκολιτς ανέφερε αρχικά:
«Είμαστε χαρούμενες που θα αγωνιστούμε στην Ευρώπη. Ευχαριστούμε τον κ. Κατσαρή για την ευκαιρία που μας δίνει να παίξουμε σε διεθνή διοργάνωση. Θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να μας στηρίξει».

Η Μαρία Χατζηπαρασίδου συνέχισε λέγοντας «Να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που εξασφάλισαν την συμμετοχή μας στην Ευρώπη. Τα παιχνίδια αυτά είναι μοναδική εμπειρία για όλες μας και είμαστε έτοιμες για να δώσουμε το 100% για την πρόκριση και θέλουμε να την πανηγυρίσουμε μαζί με τον κόσμο μας».

Η Αγνή Ζύγουρα έκλεισε τονίζοντας: «Θα είναι δύο ιδιαίτερα παιχνίδια. Θα πρέπει να πάρουμε την πρόκριση μέσα σε τρεις μέρες. Η προετοιμασία της ήταν έντονη και απαιτητική, αλλά κύλησε ομαλά. Δώσαμε έμφαση όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στη ψυχολογία, αφού σε τέτοια ματς, ένα γκολ, μία κατοχή, μετράει. Θέλουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να είναι δίπλα μας στις αναμετρήσεις αυτές, αλλά και σε όλη τη διάρκεια της σεζόν».

No comments