Με ''10άρι'' Παπαδόπουλου ο Ολυμπιακός νίκησε την Δράμα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με ''10άρι'' Παπαδόπουλου ο Ολυμπιακός νίκησε την Δράμα

 


Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Βύρωνα Παπαδόπουλο, ο οποίος πέτυχε 10 γκολ, ο Ολυμπιακός ( στο πρώτο παιχνίδι του μετά την αποχώρηση του Βέμπερ για την Φούξε Μπερλίν στην Μπουντεσλίγκα )  έφθασε στη νίκη στην Ηλιούπολη, με 29-18, απέναντι στη Δράμα σε αγώνα για την 19η αγωνιστική της Handball Premier.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, οι Πειραιώτες είχαν τον έλεγχο του αγώνα και του σκορ, προηγήθηκαν 13-7 στο ημίχρονο και στο τελευταίο δεκάλεπτο ανέβασαν σε διψήφιο δείκτη τη διαφορά από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν ως πρώτους σκόρερς, με 3 γκολ ο καθένας, τους Χαϊτίδη, Μωραϊτη, Τόσκα, Παπαδόπουλο. 

Τα πεντάλεπτα: 1-1, 3-2, 6-2, 9-4, 10-4, 13-7 (ημίχρονο ), 13-9, 15-11, 19-12, 22-13, 26-16, 29-18.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  (Γραμματικός): Κοτανίδης, Νιοκάς 3, Καραμπουρνιώτης 2, Παπαβασίλης 1, Κανδύλας 2, Μπάγιος 1, Παπαδόπουλος 10, Δομπρής, Μπουρζέ 1, Πασσιάς, Μοντόρο 2, Σλαβούλιτσα 2, Οστρούσκο, Γκρατζάν 4, Μιχαηλίδης 1, Μπάουερ.

Δράμα '86 (Βαλαβάνης): Μπάρμπας, Μωραΐτης 3, Χαϊτίδης 3, Πολύδωρος, Τορνικίδης 1, Ζιβούλοβιτς, Παπάζογλου 1, Καλαϊτζίδης, Λαστσάκου 2, Ντάκαρης, Βασιλείου, Παπαγεωργίου, Τόσκας 3, Παπαδόπουλος 3, Λαζαρίδης, Σίνα 2.

Διαιτητές: Τόλιος - Μερτινιάν. Δίλεπτα: 2-0. Πέναλτι 2/2 - 0/0

Δηλώσεις:

Νίκος Γραμματικός ( προπονητής Ολυμπιακού ) : «Κρατάω την σοβαρότητα που μπήκε η ομάδα και στο ότι μείναμε πιστοί σε κάποια πράγματα που επισημάνει κυρίως στην άμυνα. Έχω πει από την αρχή ότι θέλουμε και πρέπει να διορθώσουμε πάρα πολλά και στην επίθεση και στην άμυνα. Ανεξάρτητα αν είναι μικρά στα σκορ, με την ομάδα που έχουμε πρέπει να εμφανιζόμαστε πάρα πολύ δυνατοί σε όλους τους τομείς, για αυτό επαναλαμβάνω ότι θέλουμε δουλειά. Έμεινα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παιδιών και στην επίθεση και στην άμυνα αλλά και στον αιφνιδιασμό τρέξαμε αρκετά. Από κει και πέρα θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, έχουμε σύμμαχο το χρόνο και είμαι σίγουρος ότι θα εμφανιστούμε καλύτεροι στη συνέχεια».

Βύρωνας Παπαδόπουλος ( αθλητής Ολυμπιακού ): «Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα μετά τον ΠΑΟΚ, μια εβδομάδα ανασύνταξης κυρίως. Έπρεπε να αντιδράσουμε και το κάναμε σήμερα με το σωστό τρόπο, δηλαδή με μια νίκη στην έδρα μας με καλή εμφάνιση, με δυνατή άμυνα, όπως έπρεπε και με συνεργασίες. Στο τέλος πραγματικά πήραμε αυτό που αξίζαμε. Χρειαζόμαστε χρόνο, αυτή είναι η αλήθεια, αλλά πιστεύω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο και με πολλή δουλειά στο τέλος θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτό που μας αρμόζει».


No comments