Τέλος ο Παυλίδης από τον Φίλιππο Βέροιας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τέλος ο Παυλίδης από τον Φίλιππο Βέροιας

O Φίλιππος Βέροιας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Θόδωρο Παυλίδη. Μετά το παιχνίδι κόντρα στον Πανελλήνιο, ο τεχνικός της ομάδας κ. Παυλίδης εξέφρασε την επιθυμία του στον πρόεδρο Γιώργο Φύκατα και στο μέλος της διοίκησης Γιώργο Τάκη, να λύσει την συνεργασία του με τον Φίλιππο. Μετά από διαβουλεύσεις, ο κ. Παυλίδης πραγματοποίησε την Τρίτη την τελευταία του προπόνηση με την ομάδα και αποχαιρέτησε τους παίκτες φιλικά. Αμέσως μετά συναντήθηκε με μέλος της διοίκησης, ρύθμισαν μέρος του οικονομικού κι έλυσαν την συνεργασία κοινή συναινέσει. Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Φιλίππου Γιώργος Φύκατας, τόνισε τα εξής: «Ο Τέο Παυλίδης ήταν, είναι και θα παραμείνει κομμάτι του συλλόγου. Δούλεψε με μεγάλη αξιοπρέπεια στον Φίλιππο, σε πολύ δύσκολες για το χάντμπολ αλλά και για την χώρα οικονομικές συγκυρίες. Τον ευχαριστούμε και τον θεωρούμε, πάντα, κομμάτι του συλλόγου».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΕΟ ΠΑΥΛΙΔΗ
"Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ έχει την δική του ιστορική διαδρομή εντός και εκτός Ελλάδας.
Στην πορεία του αυτή συμμετέχω από παιδί ως ΑΘΛΗΤΗΣ και στην συνέχεια ως προπονητής.
Ένας αγώνας του ΧΑΝΤ-ΜΠΩΛ έχει τρία αποτελέσματα, την ΝΙΚΗ, την ΙΣΟΠΑΛΙΑ ή την ΗΤΤΑ.
Ανάλογα με την έκβαση κάθε αγώνα, είναι αντίστοιχα τα συναισθήματα και οι εκδηλώσεις, θετικές ή αρνητικές.
Η λύση μιας συνεργασίας με κοινή συναίνεση προϋποθέτει διάλογο για την ανεύρεση της σωστής απόφασης. Μια απόφαση που ενδεχόμενα να είναι συναισθηματικά οδυνηρή και για τα δυο συμβαλλόμενα μέρη.
Είναι όμως μια απόφαση.
Η θέση μου ως ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ επιβάλλει να εκφράσω εγγράφως τις ευχαριστίες μου προς τους ΑΘΛΗΤΕΣ του Συλλόγου, τους συνεργάτες μου, την ΔΙΟΙΚΗΣΗ και τους ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ.
Εύχομαι η συνέχεια της πορείας του ΣΥΛΛΟΓΟΥ να φέρει στη ΔΙΟΙΚΗΣΗ και τους ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ τα καλύτερα αποτελέσματα για την ανάδειξη του στόχου της φετινής περιόδου 2010-2011 και της συνέχειας στο μέλλον"

Με εκτίμηση
Θεόδωρος Παυλίδης

108 comments

Anonymous said...

Ορίστε το φάγατε το παιδί!Τώρα τι καταλάβατε;

Anonymous said...

να περασει ο επομενος !
και στο βαθος ποιος ?

Anonymous said...

ΕΓΩ....

Anonymous said...

ΠΙΠΕΛΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ

Anonymous said...

Το κομμάτια του παζλ σε βορρά και νότο αρχίζουν να ενώνονται σιγά σιγά. Το καλοκαίρι που θα έχουν όλοι δουλίτσα, θα γίνουν αδέλφια που θα παλέψουν για το καλό του αθλήματος...

Anonymous said...

Tegkelidhs einai h lush!

Anonymous said...

ΕΧΕΙ ΡΗΤΡΑ Ο ΤΕΓΚΕΛΙΔΗΣ.

Anonymous said...

seirekidis einai i lusi.edeikse tin douleia tou ston paok irthe i wra kai gia tin veroia!

Anonymous said...

ΟΥΣΤ ΡΕ ΞΕΡΟΛΕΣ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΩΛ . ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ.
ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ !!!

Anonymous said...

Filaraki edo einai block kai tha lei o kathenas oti goustarei den tha se rotisoume!

Anonymous said...

Μια ερωτηση προς τους παλιοτερους. Αληθευει οτι στην 10ετια του 90 ο Τεο Παυλιδης ηταν προπονητης στις σχολες Ξυνη και ενω ειχαν καλη ομαδα και μαλιστα ηταν απο τα φαβορι για να παρουν πρωταθλημα με τον Τεο πεσανε στην Α2 ? !!!!!!!Αν γνωριζει καποιος ας απαντησει.

Anonymous said...

δυστυχως λιγοι γνωριζουν αλλα πολλοι μιλανε για την παραιτηση Παυλιδη..γιατι μιλαμε για εναν προπονητη που ΜΟΝΟΣ του εδω και 2 χρονια προσπαθει να κρατησει μια ομαδα,χωρις καμια στηριξη απο την αφαντη διοικηση,χωρις καμια στηριξη οικονομικη απο τον προεδρο γιαυτον και σχεδον για ολη την ομαδα,χωρις να ακουσει εστω και μια φορα ενα μπραβο...
Εμεινε τοσο καιρο,που πολλοι τον συμβουλευαν να φυγει,για το σωματειο που αγαπουσε και αγαπαει..Ας το ακουσουν αυτο καποιοι που νομιζουν οτι γνωριζουν τις αιτιες της παραιτησης...Αλλα και παλι δεν προκειται να καταλαβουν...

Anonymous said...

ηταν τοτε που πεθανε ο συγχωρεμενος ο Γρισπος,ο ακρογωνιαιος λιθος των Ξυνη...

Anonymous said...

O grispos itan apo ta megalitera taleNta stin ellada mono pou stis sxoles epaikse mono 6 mines.oso gia ton teo stis sxoles den epesai i omada sothike sta play out.tote pou stin epistrofi tou teo sti veroia ontas proponitis allis omadas den Vrethike enas tou filipou na tou dosei ena louloudi mia plaketa kati timitiko telospanton.aYta thimamai an grafo kati lathos as grapsei kapios allos na ta thimithoume ksana.

Anonymous said...

Ο Παυλίδης κινδύνευσε να υποβιβαστεί με το Φίλιππο πριν πάει στις σχολές Ξυνή.
Όσο για την επιστροφή του στην Βέροια σαν προπονητής των σχολών
νομίζω Φίλιππος έκανε κάποια χειρονομία ......

Anonymous said...

Ο παυλιδης στους ξυνη ηταν καλος απο δευτερα μεχρι παρασκευη, το σαββατο στο παιχνιδι ειχε το μυαλο του αλλου, το πουκαμισο το ιδρωνε απο το αγχος, ειχε κ μια σχεση με τον προδρομιδη αλληλουποστηριζοντας (λογικο αυτο) ο ενας τον αλλον, λιγο εγωιστης, λιγο καρφωμενος στο παικτικο παρελθον του λιγο ετσι, λιγο αλλιως, ολα λιγο απο ολιγη, τον εφυγαν χαλαρα. Τον Γρισπο δεν τον ειχε καθολου ως παιχτη, τα προβληματα του Ακη ξεκινησαν εκεινο το χρονο κ τον ειχε για ενα μηνα μονο.

Anonymous said...

Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΩΝ ΞΥΝΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΠΙ ΔΑΝΗΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΣΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ

Anonymous said...

εγω θυμαμαι οτι κερδιζε ματσακια με διαιτησιες μεγαλη παραγκα ο δηθεν πατριαρχης τοτε

Anonymous said...

ME ARVANITI-GERODIMO PESAME (SXOLES KSINI).KAI ME 2 MOLIS VATHMOUS POU PIRAME STO TELOS AP TON VAO!...

Anonymous said...

kai min akouo m..kies gia ton danilo.aftos eftiakse ioniko,sxoles ksini kai oxi mono...

Anonymous said...

poios xantzoglou eine dunaton , den 8a palepsoume handball eine to a8lima toso den blepete

Anonymous said...

Re 10.46 mipos eisai apo allo athlima o danilos anebase tis sxoles 5 katigories se 6 xronia.mipos o aniforos ksekinise epi danilou?an thes na sou thimisou akoma oti o ipovivasmos ton ksini egine epi gerodimou afou tin eixe kanei noritera o omospondiakos arbanitis afinontas ton kirio kosta maragousi mono tou se mia nixta.episis na sou thimiso oti o ksinis anebike pali stin a1 me ton kyrio taso sto timoni,alla o kyrios sofoklis apofasise na ton dialisi!koroida!!!!!!! opos elege o kyrios kostas kala na einai opou kai na brisketai.

Anonymous said...

kai afou tou eixate faei Meno mou kala leftakia gia tin epoxi ekeini. Gia na ta leme ola!!!!!

Anonymous said...

Ta lefta file mou ta pirane autoi pou irthan apo ton ioniko apo ton fillipo kai apo ton foibo file mou kale!kane mia prospatheia akoma mporei na me vreis.

Anonymous said...

Αυτο το πατριαρχης λυπαμαι που το ακουω.Καποτε τον ονομασε ετσι ενας φιλος του δημοσιογραφος και το δεσαμε σχοινι κορδονι.Για να κερδισει καποιος τετοιον τιτλο πρεπει να ειναι αποδεκτος απο τον κοσμο και οχι απο τρεις δημοσιογραφους και πεντε διαιτητες.Οι τιτλοι δεν σημαινουν οτι σε κανουν και πατριαρχη το ηθος και η αξιοπρεπεια ομως σιγουρα ναι και αυτα δυστυχως εκεινα τα χρονια δεν τα ειδαμε ποτε.Οσοι μεγαλωσαμε στον ΙΩΝΙΚΟ ξερουμε πολυ περισσοτερα οπως και πολυς κοσμος στη Φιλαδελφεια.Φυγαμε πολλοι εξαιτιας του καιξαναγυρισαμε οταν εφυγε.Τωρα ειμαστε παλι μακρια .Αυτα ειπε ενας επι σειρα ετων πρωταθλητης ιωνικος.Αν καποιος κερδισει τον σεβασμο την εκτιμηση την αγαπη ολων και η προσφορα του το αποδειξει μετα απο χρονια οτι ηταν και εμεινε στην κορυφη στη συνειδηση ολων τοτε και μονο τοτε εχει το δικαιωμα να χαραχτηριστει με ενα τοσο βαρυ τιτλο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ handball.Προς το παρων δεν νομιζω οτι το αξιζει κανεις φιλοι μου παλαιμαχοι χαντμπολιστες..

Anonymous said...

Α ρε Φυκατα,τι δικαιωματα τους δινεις,κλεισε στοματα τωρα οπως μονο εσυ ξερεις.Κανε τον Φιλιππο πρωταθλητη.Ηρθε η ωρα.

Υ.Γ. Εμαθαν και οι αθηναιοι και μας κανουν καζουρα.

Anonymous said...

Den nomizw na mporei pleon o fukatas.Dustuxws apoxeretaei siga siga to athlima!Dustuxws to elliko handball xanei isws ton pio simantiko paragonta pou perase pote.

Anonymous said...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΟ ΜΙΛΑΜΕ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΙΩΝΙΚΟ - ΣΧΟΛΕΣ ΞΥΝΗ ΚΑΙ ΔΑΝΗΛΟ.ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ?

Anonymous said...

oι αρβανιτης γεροδημος παυλιδης δεν ειχαν μεγαλακακη τρομπουκη καρανικα...και ολη την παραγκα του αλικακου.Αρε μεγαλε παραγκοπατριαρχη να εισαι καλα...

Anonymous said...

μπορει καπιος να μας πει αν τα παιδια του φιλλιπου πληρωθηκαν!για να βγαλουμε κανα ψιλο και εμεις ρε παιδια το σαββατο

Anonymous said...

12.22 exeis apolito dikio

Anonymous said...

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΦΥΚΑΤΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΙΔΗ ΧΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΙΩΣ Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΕ.ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ 100 τις 100 ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ

Anonymous said...

ειναι πληρωμενοι απαντες !!!
πληροφορια σημερινη
ολοι ομως , ακομη και ο μπαντης που τωρα μπηκε στην ομαδα

Anonymous said...

ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΤΣΑΜΠΑ.ΟΠΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΕΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑΚΙ ΘΕΛΟΥΜΕ

Anonymous said...

26/3..............

ΣΦΑΓΗ

ΘΑΝΑΤΟΣ

Anonymous said...

ΕΛΑ ΡΕ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ 26/3 ΚΑΙ 26/3.ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ?ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΣΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ.ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΟΔΗΓΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ........ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ.

Anonymous said...

12.11 Συμφωνω απολυτα μαζι σου, πατριαρχης ηταν μονο για τον κλειστο πολυ κλειστο περιγυρο του, για ολους τους αλλους απλα ανθρωπος οπως ολοι μας. Σχολες Ξυνη ισον Μαραγκουσης, (γ@@@@@@ιστε κυριε οχι εσεις διοτι ειστε καλο παιδι οι αλλοι) ατακα απιστευτη μετα απο καθε ηττα.

Anonymous said...

ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΝΑΡΑΓΚΟΥΣΗΣ?ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΖΟΥΜΙΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΝ ΞΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ.ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΕΥΤΕΙΕΣ ,ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΨΙΜΑΤΑ

Anonymous said...

οσο ηταν αυτος ηταν κ η ομαδα οταν εφυγε αυτος εφυγε κ η ομαδα. αυτο ητανειδες κανεναν να γλυφει? καταγραφη πραγματων κανουμε.

Anonymous said...

κ δεν εχεις κ χιουμορ

Anonymous said...

RE ADE SINELTHETE LIGO POU SAS EXI PIASI PARAKROUSI.O TEO EXI GRAPSI TIN DIKI TU ISTORIA STO XORO - SE ALOUS ARESI SE ALOUS OXI - KE SAN PEKTIS KE SAN PROPONITIS. THA ITHELA OMOS NA ROTISO OSUS TON KATIGORITE.. SAS PIRE DANIKA KE DEN SAS TA EDOSE PISO? TI DULIA TU EKANE KE OPOS KSERUME OLI I PROPONITES KRINODE APO TA APOTELESMATA. DEN TU VGIKE I XRONIA KE APLA FEVGI.PU INE TO PROVLIMA? SIMERA AFTOS AVRIO EGO, -ESI,O KATHENAS POU KANI AFTI TIN DULIA.IREMISTE KE AFISTE TON ANTHROPO STIN ISIXIA TU.OSO GIA TUS ALUS POU KATIGORUN TON MARAGOUSI OTI KSEZUMISE TON XINI.THELO NA PO OTI -'OSA DEN FTANI I ALEPOU MAGES TA KANI KREMASTARIA'EGO KSERO OTI OSI SINERGASTIKAN MAZI TU KANIS DEN EXASE, MA KANIS.- ESI RE MEGALE ME TO 26/3 & 26/3 IREMISE GIATI ISE TOSO THRASILILOS POU KRIVIS TIS APILES SU MESA STIN ANONIMIA SU.SAN PERIFANOS KRITIKOS POU ISE VGES EPONIMA KE GRAPSE TIS APILES SU ALIOS MU DINIS TO DIKEOMA NE SE XARAKTIRISTO POUSTRAKI.MOLIS VGIS EPONIMA THA ANAKALESO.PROS TO PARON ISE TSABA MAGAS.ADE GIATI MAS TA ZALISES

Anonymous said...

10.25 να μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον Μαραγκούση. Μακάρι να υπήρχαν και Μαραγκούσηδες σήμερα. Είσαι επίσης τόσο μικρόνους, που φαντάζεσαι ότι ο Ξυνής δεν ήξερε τι του γινόταν. Μάθε λοιπόν ότι ο Ξυνής μόνο κέρδισε από την ομάδα και όταν δεν μπορούσε να κερδίζει πια, την σταμάτησε.

Anonymous said...

sumfwnw me ton 11.16,apo ta apolesmata krinomaste oloi mas!
Oso gia auton ton vlaka me ta 26/3,i omospondia san kudwna mas exei valei hdh sto mati kai psaxnei aformh na mas riksei,as kanonisoune kati tetoioi malakes na kanoun kamia zimia stin omada mas kai na katoxurw8ei to mats uper tou panelliniou(anti na tou riksoume 10 goal sto kefali) kai na pesoume!

Anonymous said...

7.37,tote o rampo tha katevei me to oplo stin athina kai tha gazwsei tin oxe!

Anonymous said...

ma o xatzoglou,
exei 30 proponites i veria
o xatzoglou

Anonymous said...

Ευχαριστούμε όλους για το έντονο ενδιαφέρον τους για το Φίλιππο. Ευχαριστούμε για τις αναλύσεις και τις εκτιμήσεις. Δεν έχει 30 προπονητές η Βέροια και ο Φίλιππος. Έχει αρκετούς και καλούς. Όλα μορφωμένα παιδιά, με ήθος και χαρακτήρα αθλητή. Ένα από αυτά τα παιδιά είναι και ο Χατζόγλου ο Γιώργος. Δεν απαιτεί δάφνες και δεν επετεί την δόξα και το χρήμα. Αγαπάει την ομάδα του και την πόλη του. Ξέρω ότι σας φαίνεται παράξενο αλλά μην κρίνετε εξ' ιδίων τα αλλότρια. Πάμε για το διπλό για να αποδείξουμε στους εαυτούς μας και όχι σ' εσάς ότι τίποτε δεν τελειώνει και δεν αρχίζει με μία ήττα ή νίκη.
Υ.Γ. Ο Φίλιππος έχει πολλούς προπονητές αλλά έχει και πολλά τμήματα ανάπτυξης. Άγνωστο πράγμα για σας, παράδοση για εμάς. Καλές γιορτές.

Anonymous said...

11.16 θα μας τρελανεις.Ειδες κανεναν να κατηγορει τον Τεο?Εγω τον μονο που ειδα να κατηγορει ειναι τον 8 Δεκ 9,20 που ειναι ανθρωπος του Τεο η ο ιδιος ο Τεο και κατηγορει τους παντες στον Φιλιππο και να λεει οτι ηταν μονος και διαφορα αλλα.Μονος του ηταν ομως οταν εβαζε τον Φυκατα να πληρωνει τον τραυματια Βουγκαντινοβιτς και καποιους αλλους <> Εσθονους και Βουλγαρους με αποτελεσμα να μην θελει καποιους παλιους(Πρωτογερης την προηγουμενη χρονια και Μπαντης φετος)και τους πιτσιρικαδες του Φιλιππου να μην τους υπολογιζει.Καταφερε και εχασε απο τον χειροτερο Πανελληνιο των τελευταιων ετων και ανετα και επισης στην Ευρωπη αποκλειστηκε απο τους απιθανους απο το Λουξεμβουργο.Ακομα και στον τελικο κυπελου με την ΑΕΚ ειχε τεραστιες ευθηνες αλλα δεν ασχοληθηκε κανενας λογω του Κορε.Το μονο που ξερει να κανει ειναι να βγαινει στα καφενεια και να κατηγορει τους παιχτες του και την διοικηση και αυτοκριτηκη να μην κανει ποτε.Λοιπον 11,16 τωρα μπορεις να πεις οτι καποιος κατηγορησε τον Τεο.

Anonymous said...

καλα εκει στον Φιλιππο τί παθατε?
Δεν εγινε και κατι τρομερο,μια ομαδα της σειρας πλεον,αλλαζει προπονητη...
Δεκα πεντε χρονια εχετε να δειτε πρωταθλημα και καποιες φορες ουτε ευρωπη!(εκτος αν καμαρωνετε για αυτο των ακριβοπληρωμενων κ του Τουτσκιν,που τον βγαλατε και μπεκρη)

ΥΓ
ευτυχως που δεν επαιζε ο Μιαριτης !

Anonymous said...

παιξε το πουλάκι σου ρε καραγκιοζη που μιλας για το Φιλιππο ,εσυ γατάκι της κοπριάς

Anonymous said...

το παιξω δεν το παιξω
εισαι χρόνια στην απεξω

Anonymous said...

Παιδια,δεν ξερω αν το προσεξατε αλλα,σημερα ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα...ειμαστε!...
betman

Anonymous said...

Από τον χοντρό στον χοντρότερο...

Anonymous said...

Ωραίες δηλώσεις ο Τεό. Είναι αυτό που λένε ότι κάποιος μιλάει τόση ώρα και δεν λέει τίποτα... Υπάρχει η νίκη, η ήττα και η ισοπαλία! Μεγάλη σοφία!!! Ευτυχώς που μας το είπε ο Τεό και μορφωθήκαμε. Εγώ δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά από τις δηλώσεις του καταλαβαίνω το μέγεθος (δεν μιλάω ειρωνικά) της προσωπικότητάς του.

Anonymous said...

Edo milame gia ksepesmo o fillipos veroias pire proponiti dikigoro.kalo paidi o giorgos alla einai dikigoros o anthropos.tin alli fora na parei tornadoro.o syndesmos proponiton pou brisketai?ta paidia sti veroia pou exoun eidikotita handball ti lene arage?ti tha ta kanoume ta ptixia re paidia otan tis doulies tis pairnoun dikigoroi amisthi?ti ginetai re paidia de milaei kaneis?giati na dokimasti to paidi auto kai oxi kapio paidi pou einai proponitis afou gia dokimi prokeitai etsi kai alios?tora an nomizetai oti leo m@l@kies ti na po lathos athlima dialeksa na paikso kai na spoudaso.

Anonymous said...

5.19 eisai apoluta swstos

Anonymous said...

Έχει δίκιο ο 5:19 μ.μ.
και είναι ενδεικτικό του πόσο σοβαρά αντιμετωπίζουν τον ρόλο του προπονητή στον Φίλιππο.
(Προσλαμβάνεσαι μόνο εάν είσαι κολλητός του προέδρου) και εντάξει ο πρόεδρος καλά κάνει για τα λεφτά του πρόκειται. Αυτοί που του εκχωρήσανε τον σύλλογο το Δ.Σ. παλιοί πρόεδροι, παράγοντες, αθλητές εν ενεργεία και παλαίμαχοι, αλλά και προπονητές του Φιλίππου μπορούν και τα καταπίνουν αυτά τα καμώματα «αμάσητα»;
Απορούν μετά γιατί η ομάδα τους δεν κάνει προκοπή.

Anonymous said...

re pedia gia onoma tu theou.spudazis 4 xronia gimnastis gia na boresis na dulepsis san epagelmatias se kapia omada ke erxete kapios asxetos me to diko su ptixio ke dulevi amisthi,diladi kani to xobi tu apaksionodas mia thesi ergasias.ke emis oli kathomaste ke tus kitame.ala ke o sipxe kimate kanonika.ke kimate dioti oli osi apotelun to D/S tu sindesmou ine volemeni se diafores thesules.an ego omos thelo na kano ton dikigoro amisthi ke xoris na ime, den boro-dioti ine klisto to epagelma.paparia siga ta avga ti ine i dikigori diladi?? epagelmaties pseftes pou erminevun tus nomus opos tus simferi.afto to kano ke ego ala den me afinun.Gimnastis... epagelma tis fapas. o sigekrimenos exi vgali kapia sxoli proponitikis? exi karta? Pragmatika den exo kati me to palikari ala me tin filisofia tu kathenos exo idika an apaksioni to epagelma mu.

Anonymous said...

ο κοκκαλης παντως εχριζε προπονητη με κριτηρια:
την ηλικια
την δυνατη φωνη
το υψος
την αναλωσημοτητα
την καλη αναγνωση (του χαρτακιου)
την καλη παρεα στα μπουζουκια

ε αμα ηξερε και λιγο απο μπαλα

Anonymous said...

ΦΙΛΕ 6.33 ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ,
ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?
Ο ΜΟΥΡΗΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ?
Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ?
ΜΗΝ ΤΡΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΣΤΑ ΤΕΦΑΑ

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΤΕΦΑΑτζης

Anonymous said...

Εσεις που γραφεται περι προπονητων που πρεπει να ειναι γυμναστες ειστε μαλον ανεργοι προπονητες απλα γιατι ειστε ανικανοι και αποτυχημενοι.Το οτι καποιος ηταν αθλητης του χαντμπολ επι 20 χρονια και μαλιστα σε υψηλο επιπεδο και μαλιστα ηταν και διεθνεις με την Εθνικη ομαδα στο παρελθον αυτο τον κανει ασχετο με το αθλημα επειδη ετυχε να σπουδασει δικηγορος και οχι γυμναστης?Στο κατω κατω και ο Μαντζος μηχανολογος ειναι και οχι γυμναστης απλα εχει καρτα προπονητη γιατι πηγε σε σχολη προπονητων οπως θα παει και ο Χατζογλου αν η ΟΧΕ κανει σχολη προπονητων.Πραγματικα διακρινω τετοια μιζερια και τετοια κακια απο καποιους ασχετους τεμπεληδες και αποτυχημενους με το χαντμπολ που βγαζεται ολα σας τα κομπλεξ γιατι βλεπετε καποιον επιτυχημενο ανθρωπο να προσφερει αφιλοκερδος στην ομαδα και στο αθλημα που εχει φαει 20 απο τα 34 χρονια της ζωης του και ενω δεν εχει να αποδειξη τιποτα και σε κανεναν ακι ο λογος που το κανει ειναι καθαρα απο αγαπη και γκαυλα για το αθλημα και την ομαδα του.Να τον κατηγορησουμε λοιπον και αυτον οπως και τους παραγοντες σαν τον προεδρο του Φιλιππου και πολλων αλλων ομαδων που εχουν φαει μια ολοκληρη περιουσια απο τα δικα τους λεφτα χωρις το παραμικρο οφελος μονο και μονο γαι την αγαπη τους για το αθλημα και την ομαδα τους.

Anonymous said...

Eimaste anergoi gimnastes -proponites agori giati kapioi san kai sena ekmetaleuomenoi tis gnorimies tous kai tis epafes tous mas pernoun tis doulies.kai malista epidei kanis to hobi sou pano sti diki mou douleia rixnis kai to kase tou kanonikou proponiti pou douleuei poles ores gia na mporesei na kanei epityxia kai na kataksiothei opos kanei olos o kosmos pou sevetai ti douleia tou kai ton kopo tou.otan aurio zitiso douleia apo ena paragonta tou athlimatos tha mou pei na doulepso tzampa afou olokliros fillipos to kanei!!ante na kaneis plaka me kapio allo epagelma filarako.

Anonymous said...

Ayta ta 20 xronia se ipsilo epipedo se pia taverna ta perases?

Anonymous said...

Mporitai na me valetai proponiti sto podosfairo tou paok amisthi!agapo ton paok apo mikro paidi!

Anonymous said...

Αν εφαγε μια περιουσια φιλε 7.12 ας προσεχε
Εμεις δεν γνωριζουμε κινητρα αλλα σχολιαζουμε αποτελεσματα και αυτα
ειναι απογοητευτικα για τα λεφτα που λες οτι εφαγε
Αυτη η ηττα παντως ηταν πολυ περιεργη!
Μονο ο Τεο εφταιγε ?

Anonymous said...

ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Ο ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ
ΘΑ ΠΑΡΕΙ 2000-3000 e/μηνα
ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΧΟΡΗΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ,Ο ΟΠΟΙΟΣ Μ ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.
ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΙΚΕΣ,Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ...
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ ΤΩΡΑ;
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΗΛ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ;
ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ,ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ...

Anonymous said...

ΜΑΝΤΖΟΣ,ΓΕΡΟΔΗΜΟΣ,ΠΙΠΕΛΙΔΗΣ,ΓΚΙΝΗΣ,ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ(Αθηναικος),ΚΥΡΙΚΛΙΔΗΣ(Γ.Ε.Β.),ΔΑΝΗΛΟΣ,ΓΙΟΣΚΟΣ(Καστορια).Αυτους θυμηθηκα προχειρα που ηταν σε ομαδες Α1 και δεν ειναι γυμναστες.Να μην πουμε και για τα αλλα αθληματα οπως BASKET και ποδοσφαιρο γιατι εκει λιγοι ειναι οι γυμναστες.Στο BASKET για παραδειγμα ο Γιαννης Ιωαννιδης γεωπονος σπουδασε.

Anonymous said...

ΡΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ Ο ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ 3000 ΤΟΝ ΜΗΝΑ, ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΠΩΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΦΥΚΑΤΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ .
ΣΑΣ ΗΡΘΕ ΚΟΛΠΟΣ ΞΑΦΝΙΚΑ , ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ?
ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ Ο κ. ΤΑΣΟΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ Ο κ. ΚΟΝΤΟΣ ΤΟΝ ΧΑΛΗΛΩΣΕ
ΟΥΣΤ ΡΕ ΤΡΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΨΑΞΤΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ

SNIPER said...

γκαλοπ:
το παιραμα Χατζογλου
1)θα πετυχει
2)θα αποτυχει

ψηφιζω 1

Anonymous said...

ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ ΓΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ 1985!!!

Anonymous said...

προς 9:43 μ.μ.
είναι ο Φίλιππος σωματείο για πειράματα;

SNIPER said...

εμενα ρωτας;
Τον προεδρο ρωτα που αντιγραφει τον Κοκκαλη

Anonymous said...

8:36 MALON VLEPIS TO DEDRO KE XANIS TO DASOS. TO NA IPOSTIRIZI KAPIOS TO EPAGELMA TU DEN INE KAKO -OPOTE TA PERI PROPONITAKIA PESTA STON PATERASU POU SE TAIZI.KALA STA LEI O 7:31 ALA FISIKA KE ESI KAPIOS KOPRITIS XOBISTAS ISE POU SIBLIRONI TA ISODIMATU KANODAS TON PROPONITI.KE PIOS SU IPE OTI O DANILOS ( GERA STIN AMINA DINATA SIN EPITHESI ) I O KATHE DANILOS KANUN SOSTA TIN DULIA TUS.KE TA PERI MURINIO ASTA DIOTI EKI IPARXUN KE 10 GIMNASTES NA TU VGALUN TIN DULIA. ME TIN IDIA LOGIKI NA KANO KE EGO TON GIATRO RE FILE,MIA KE EPEZA MIKROS TON GIATRO.TO NA MIN DULEVIS DEN INE KAKO ( sto diko su epagelma den iparxun anergi? ) KAKO INE NA BENIS STA XORAFIA TU ALOU KE NA TO PEZIS IDIMONAS ENO ISE ASXETOS EPISTIMONIKA-ADE LIPON LAGE KALINIXTA

Anonymous said...

καλα τωρα μας επιασε τρεμουλο,ο Πιπελιδης; Τεραστιος προπονητης καθως και ο Γκινης.ο δευτερος και για να κατουρηση ρωταει τον Μεγαλο αδερφο

Anonymous said...

αυτα μονο στη βεροια γινοντααι και..λεγοντε!10 εργατεσ και ολοι οι αλλοι ειστε του..καφενε!η κριτικη στους προπονητες σας μαρανε..κοθωνια...

Anonymous said...

O GKINIS RE VLAKA EFTIXE TA VRILISIA KAI O PIPELIDIS EINAI MEGALOS DOYLEYTARAS.RE EISTE GIA TH LANTZA REEEEEEE!!!mauate kai gia proponhtes gatakia..alla gia ola apopsi exete gia auto fagate kai ton teo..mhdenistes.kai o xatzoglou kai oloi sas enoxloyn eidikoi ths fapas...

Anonymous said...

αυτα κανεις κυριε φυκατα σε λιγο θα τους απαξιωσουμε ολους.θα βγαινει ο καθενας και θα κανει τον προπονητη.τους κανατε ολους ισους και ομοιους.μηπως υπαρχει δολος και το πατε καπου αλλου?

Anonymous said...

ετσι ρε 11'39..εβγαλε και η μυγα κωλο!!ιλοι βγαζουν ολουσ σκαρτους..φταις προεδρε..φταις.

Anonymous said...

παραχενα πραγματα..βουιχε η πολη ποσ αναλαμβανει ο τζουβαρασ...και πο πισο..ΠΟΙΟΣ???ΠΟΙΟς//?ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΕΛΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ...ΠΟΙΟΣ??ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ....ΤΑΔΕ???

Anonymous said...

Ε τώρα ρε σεις μάγκες Τεφατζιδες μην τρελαθούμε και τελείως-να κάνει ο ένας το γιατρό,ο άλλος το δηκηγόρο,δεν είναι το ίδιο επιστημονάρες μου -πως να το κάνουμε:)!!

Anonymous said...

ρε φιλε 11.45 γραψε καθαρα να μαθουμε και εμεις που ειμαστε μακρια τι εγινε.

Anonymous said...

11.50 μηπως δεν καταφερες να τελειωσεις και δουλευεις σε κανα μπαρακι στη βεροια?λεω εγω τωρα γιατι πολυ ευκολα μας μηδενισες.

Anonymous said...

kurioi anideoi pou milate gia proponites podosfairou kai mpasket ktlp... prwton sto podosfairo o mourinho kai o kathe mourinho exei 15gumnastes stin omada tou...apla o mourinho kanei tin taktiki,opws kai polloi alloi! oso gia ta tefaa, ta paidia spoudazoun kati pou agapane giati den nomizw na min agapane to handball kai na to dialegoun anti na paroun kati allo, kai ta paidia auta ta afinete stin apeksw kai dialegete proponites tis p**tsas opws oi (mantzos,iatroudhs,gkinis,grammatikos ktlp)

KAI O MOURINIO EXEI DIAVASEI 1000 VIVLIA GIA TO PODOSFAIRO, O MANTZOS POSA EXEI DIAVASEI GIA TO HANDBALL?kai o kathe mantzos... egw mazi me ta paidia eimai pou ginontai proponites apo mia sxolh,mono autoi tha mas ksevromisoun to a8lima apo tis klikes kai tha to pane mprosta! FTANEI ME TON KATHE PAVLIDI KAI XATZOGLOU! Fukata fere enan swsto proponiti pou na ksereis 5 pragmata!

Anonymous said...

gia na mi treleneste oloi ,erxetai o mantzos sto filippo ,tora konta eite to kalokairi.o xantzoglou einai apla enew pirotexnima prin to megalo
pam!...
betman

Anonymous said...

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον 11.40 , όντως ο μουρίνιο κ κάθε ομπράντοβιτς ή Χάινερ Μπράντ έχει διαβάσει 1000 βιβλία κ έχει δει πάνω από αλλα τόσα DVD της προπονητικής του εκάστοτε τομέα του. Κάποια δικοί μας που δεν θέλω να αναφέρω ονόματα ούτε αγγλικά δεν γνωρίζουν ( εδώ με το ζόρι μιλάνε ελληνικά).. Πως να πάει μπροστά το άθλημα μετά? Η επιμόρφωση είναι το παν κ μόνο αυτή θα μας βγάλει από το αδιέξοδο και από το τέλμα στο οποίο βρισκόμαστε κύριε. Και χρησιμοποιώ 1ο ενικό διότι όλοι είμαστε κομμάτι του παζλ που λέγεται ελληνικό χάντμπολ . Επιμόρφωση , διάθεση , δουλειά αυτό είναι το τρίπτυχο της όποιας επιτυχίας μας αναλογεί σαν ελληνική χειροσφαίριση στο παγκόσμιο στερέωμα. Ας αφήσουμε τις καφετέρειες στη Δεκελείας και τα μαγαζιά με βίδες και σε οποιαδήποτε Δεκελείας ανά την Ελλάδα και ας δουλέψουμε. Μόνο αυτό θα μας σώσει. Δουλειά.
Καλή ημέρα σε όλους.

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=0QeYb-d1uOA

Anonymous said...

δυο ειναι οι προεδροι στην βεροια
ο αρβανιτιδης στο ποδοσφαιρο
ο φυκατας στο χαντμπωλ

κοινο και των δυο ειναι φιλοι, απειρα λεφτα και οι δυο και τους αρεσει να κανουν την καυλα τους οπως θελουν αυτοι
αυτοι εχουν τα λεφτα αυτοι τα χανουν και ετσι περναν καλα

Anonymous said...

και οι δυο το ιδιο παραμυθι τρωνε και
ομαδες δεν μπορουν να φτιαξουν
Αφου τα ξερουν ολα ...

Anonymous said...

ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ , ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΦΥΚΑΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΝΕΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΑΚΟ ΝΥΣΤΙΚΟ ?
ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΡΕ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΑΣΧΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΗΝΗΣ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΤΕΦΑΑ?
Η΄ΑΣΧΗΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΣΑ ΖΙΒΟΥΛΟΒΙΤΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΤΤΥΧΙΟ ΤΕΦΑΑ?
Η΄ΑΣΧΗΜΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΚΙΝΗΣ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΤΕΦΑΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ.

ΚΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΚΟΜΗ : ΑΣΧΗΜΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ή Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ ή Ο ΣΑΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΤΥΧΙΟ ΤΕΦΑΑ ?

Anonymous said...

..................................
"Η επιμόρφωση είναι το παν κ μόνο αυτή θα μας βγάλει από το αδιέξοδο και από το τέλμα στο οποίο βρισκόμαστε κύριε. Και χρησιμοποιώ 1ο ενικό διότι όλοι είμαστε κομμάτι του παζλ που λέγεται ελληνικό χάντμπολ . Επιμόρφωση , διάθεση , δουλειά αυτό είναι το τρίπτυχο της όποιας επιτυχίας μας αναλογεί σαν ελληνική χειροσφαίριση στο παγκόσμιο στερέωμα. Ας αφήσουμε τις καφετέρειες στη Δεκελείας και τα μαγαζιά με βίδες και σε οποιαδήποτε Δεκελείας ανά την Ελλάδα και ας δουλέψουμε. Μόνο αυτό θα μας σώσει. Δουλειά"........

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ Η ΟΧΕ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΤΑΛΕΝΤΑΡΕΣ ΤΗΣ ΕΦΗΒΩΝ ή ΝΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ , ΣΤΗΝ ΕΣΘΟΝΙΑ , ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ
ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ή ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΕΦΑΤΖΗΔΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΧΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΠΧΕ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ !!!!

Anonymous said...

ελα 12.59 ο εξυπνακιας ειμαι!
εσυ που ξερεις τους προβληματισμους του Φυκατα πες του οτι ολοι οι αντιπαλοι του Φιλιππου,χαιρονται με τις επιλογες του (αν ειναι και δικες του)
Στο μελλον μπορει να βαλει και τον λογιστη του ή τον κηπουρο του...
Ομαδα παντως ετσι δεν κανει.Θιασο ισως

Οσον αφορα τα ονοματα που λες,ας κατσουν στον παγκο,να τους δουμε
Μακαρι να τα καταφερουν και χεστηκα αν εχουν ή δεν εχουν πτυχια

Anonymous said...

12.59 tis eksipnades tou ionikou pou exei ton mesini gia proponiti kai brisketai teleutaios kai kataidromenos zilepse o fikatas kai pire ti foberi apofasi me xatzoglou.den leo ti leksi proponitis giati den einai.se ligo tha kanoun parea stis teleutaies thesis kai tha trexoun na kleisoun mantzo kai iatroudi gia na orthopodisoun.kai xoris Pareksigisi (aderfes) kai palikaria giname malia koubaria. Paromoiosi bebaia gia auto evala kai parenthesis min nomisi kaneis oti milame prosopika gia kanenan.proponitika milame apoklistika!

Anonymous said...

Επειδη γνωριζω πολυ καλα καποιον απο τους παιχτες του Φιλιππου αυτο που μου λεει ειναι οτι μονο θιασος δεν ειναι η ομαδα,και οτι ολοι μα ολοι οι παιχτες ειναι ενθουσιασμενοι και πολυ θετικοι με τον Χατζογλου.Μαλιστα αυτο που με ειπε επειδη λογω της τιμωριας του ΠΑΟΚ δεν ειμουν στο ματς και δεν εχω ιδια αποψη,μου ειπε λοιπον οτι το ματς με τον ΠΑΟΚ χαθηκε στις λεπτομερειες και αν οι παιχτες και ειδικα ο Στηβ δεν χανανε καμια δεκαρια τετατετ το ματς θα το ειχε κερδισει ο Φιλιππος.Ενδεικτικο της πειθαρχιας που υπαρχει πλεον στην ομαδα ειναι οτι ο Ντομπροκοβιτς και ενω ειχε αντιπαλο τον Τσακιρη δεν πηρε ουτε διλεπτο και ηταν και ο καλυτερος παιχτης του Φιλιππου ενω αλλες φορες την κοκκινη καρτα την επαιρνε για πλακα.Αφηστε λοιπον τον Χατζογλου να δουλεψει και ολοι θα τον κρινουμε στο τελος.

Anonymous said...

Emena prosopika den tha me peiraze na ginetai kafeneio!!!!na parete ena ksilourgo sto efiviko ena udrauliko sto paidiko kai na psaxnetai ta epomena xronia paiktes me to kiali!ante na teleionoume me tin istoria tis mitropolis tou handball stin ellada.episis tis proponisis mporeitai na tis kanetai se kamia xasapotaverna na min xanetai kai xrono!

Anonymous said...

12.20 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΠΛΕΞ.Η ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ SEX ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΝΑΣ.ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΒΛΑΚΑ

Anonymous said...

12.55 prosexe pos mou milas tha paro to proponiti sou gia dikigoro kai tha sou kano mia agogi pou tha to fisas kai den tha krionei!xaxaxaxaxa blakako rodakina!

Anonymous said...

12.55 i mitropoli an den to exeis katalabei exei erthei stin thesaloniki.min kaneis pos den katalabaineis!exthes proskinises to ksexases kiolas?

Anonymous said...

ΚΑΝΓΚΟΥΡΕΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΠΑΛΙΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΕ ΒΕΡΟΙΟΤΕΣ ΣΕΡΑΙΟΥΣ ΞΑΝΘΙΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΠΑΛΙΟΤΟΥΡΚΟΙ.

Anonymous said...

1.45 kala sou eipe pio pano o allos.Prepei na exeis poly kairo na kaneis sex

Anonymous said...

Aris ?den ksero kamia tetia omada.

Anonymous said...

ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΘΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ.ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ

Anonymous said...

ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ , ΜΑΖΕΨΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ , ΜΑΖΕΨΟΥ ......ΣΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ

Anonymous said...

Μου λείπουν πολλά αλλά σε κατσικοσα προχθές μη μιλάς μπουκομενος θα κανείς εμετο!

Anonymous said...

ρε γυφτακι με τι ? με την μικτη θεσσαλονικης ? διελυσε τον βαο και την χανθ ο αλλος για να κανετε ομαδα τουρκοσποροι και με την βοηθεια του αγγελουδη

Anonymous said...

Re kafenio xaneis apo ton panelinio kai thes na kerdiseis ton protathliti?ante kai ama eisai kalo paidi ela na se xartzilikoso na paikseis kai tin alli ebdomada min to dialisis apo tora!anekdoto exeis ginei se oli tin ellada.exeis kanei tous xamoutzides na gelane ksepesmene autokratora!

Anonymous said...

αυτοκράτορας θα παραμείνω τουρκόσπορη που εβγαλες δοντια στις πλάτες άλλων . διαλύσατε τον βαο, τον απολλων καλαμαριας, ψωνίσατε(τζάμπα) απο την χανθ και νομίζεις πως κανατε ομάδα .
ας ειναι καλα ο αγγελουδης που σας μαζεψε ολους εκει , αλλά για άλλους λόγους που αυτός ξέρει καλύτερα απο εσας.
Οταν όμως βγουν τα άπλητα στην φόρα απο τους "χαμουτζήδες" τότε να δούμε που θα κρυφτείς κοριτσάρα μου

Anonymous said...

Μαγκια του Φυκατα να κάνει ότι θέλει.

Ένα πράγμα ξέρω εδώ και 1-2 χρόνια έχει πεί οτι δεν αντέχει άλλο να βάζει χρήματα μόνος. Που είναι όλοι αυτοί (εντώς Βέροιας) που κάνουν κριτική και όταν τους λες για χρήματα την κάνουν τρέχοντας. Στα ευκολόγια όλοι καλοί είμαστε, όταν έρχονται όμως τα δύσκολα την κάνουμε σαν λαμογια.

Βλέπουμε το πρόβλημα και μόνο κριτική κανουμε, δεν ήρθε κανένας να δώσει ή να προτείνει μια λύση. Και πρέπει να σκάνε βόμβες σαν αυτή του Παυλίδη ή της ήττας από τον Πανελλήνιο για να τα μάθουν και οι απ' έξω.

Anonymous said...

Τι εγινε ρε ΠΑΟΚΙΑ? Μετα την Λαμια και την Αθηνα φαγατε ξυλο και στην Κροατια τωρα.Μαγκιες ξερετε να κανετε μονο στις μικρες πολεις γυρω απο την Θεσσαλονικη και ΜΟΝΟ οταν ειστε καμια κατοσταρια παραπανω απο τα θυματα σας.Κοτες δικεφαλες μια ζωη θα εισαστε!!!

Anonymous said...

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό θα διοργανώσουν την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου νέοι και παλαιότεροι αθλητές του Φιλίππου Βέροιας, στο χάντμπολ. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος γίνονται γνωστά τα εξής: «Φίλαθλη δράση δίπλα στο παιδί που αγωνίζεται για τη ζωή του… Την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου ώρα 17:00 έως 21:00 στο ΚΓ ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ (πλ Ωρολογίου) οι αθλητές και οι αθλήτριες χειροσφαίρισης όλων των γενεών του ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ιδρώνουν την φανέλα τους, για τα παιδιά που ψάχνουν κήπο για ν ανθίσουν και χρώματα για να ζωγραφίσουν τα όνειρά τους. Πρόκειται για αγώνα στήριξης του συλλόγου παιδικής προστασίας της Βέροιας, ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, που με σοβαρότητα και ευαισθησία διασφαλίζει το δικαίωμα κάθε παιδιού να μεγαλώνει με αγάπη, σεβασμό και ασφάλεια. Σ’ αυτό τον αγώνα δεν πρέπει να υπάρχουν θεατές. Είμαστε όλοι παίκτες. Όλοι πρέπει να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί. Τα έσοδα θα παραδοθούν στην ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, διευκόλυνση στην επίτευξη των αξιέπαινων στόχων δράσης του. Σας καλούμε όλους να γεμίσουμε ασφυκτικά το γήπεδο, εξασφαλίζοντας την επιτυχία του κοινωνικού σκοπού της διεξαγωγής του. Καλούμε επίσης όλους τους αθλητικούς φορείς, συλλόγους και σωματεία, παράγοντες και αθλητές, να συμπαρασταθούν σ αυτή την αθλητική εκδήλωση προσφοράς. Τιμή εισιτηρίου 5 €. Διάθεση εισιτηρίων στα παρακάτω σημεία : ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ www.propaidigr.org ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ www.filippos-veria.gr, τηλ 2331028455, φαξ 2331027663 δ/νση: ΚΓ ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ - 16ης Οκτωβρίου 5α

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ... ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.