Ο ΠΣΑΧ παίζει χάντμπολ με την Mizuno για το καλό όλων των αθλητών-αθλητριών ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο ΠΣΑΧ παίζει χάντμπολ με την Mizuno για το καλό όλων των αθλητών-αθλητριών !

 

Καλή κίνηση από την νέα Διοίκηση του ΠΣΑΧ, καθώς, φανερώνει διάθεση για πρωτοβουλίες και εκφράζει ασφαλώς την εμπιστοσύνη στους αθλητές και τις αθλήτριες του χάντμπολ από ένα ισχυρό brand name του αθλητισμού.

Τα παιδιά του χάντμπολ αξίζουν την υποστήριξη, όχι γιατί την επιζητούν, αλλά, επειδή αισθάνονται όμορφα όταν βλέπουν ότι έχουν ''συμπαίκτες''  που αναγνωρίζουν την προσπάθεια τους σε ένα άθλημα από το οποίο εντέλει το μόνο που έχουν όλα αυτά τα κορίτσια και αγόρια να ''κερδίσουν'', είναι δυνατές αναμνήσεις.

Η σχετική ανακοίνωση του ΠΣΑΧ :  

'' Ο ΠΣΑΧ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την MZN HELLAS A.E . Η mizuno είναι μία εταιρεία η οποία ειδικεύεται στον χώρο του χάντμπολ, μία εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας που την αντιπροσωπεύουν μεγάλοι αθλητές και αθλήτριες του αθλήματος μας. Ο ΠΣΑΧ λοιπόν με σκοπό την παροχή όλο και περισσότερων διευκολύνσεων για τις ανάγκες των Ελλήνων αθλητών ανακοινώνει με υπερηφάνεια τη συνεργασία αυτή.

Οι αθλητές και αθλήτριες του Συνδέσμου μας θα μπορούν να προμηθεύονται παπούτσια της αρέσκειας τους καθώς και κάλτσες και ισοθερμικά με εκπτώσεις του φάσματος 15-25% .

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μέσω της σελίδας μας στο instagram-facebook ή στέλνοντας μήνυμα στο mail του συλλόγου psax.hb@gmail.com ''.

No comments