Ευρωπαϊκή Αναγέννηση μετά από 7 χρόνια για την μεγάλη Αρτα ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ευρωπαϊκή Αναγέννηση μετά από 7 χρόνια για την μεγάλη Αρτα !


 Η Αναγέννηση Αρτας ( φωτο από τον αγώνα της στη Γιαγκόντινα ) ετοιμάζεται για την επαναληπτική αναμέτρηση με την σερβική ΖΟΡΚ Γιαγκόντινα το Σάββατο, στην  πόλη της Ηπείρου, φιλοδοξώντας στην ανατροπή της ήττας της με 22-20 στο πρώτο ματς.

Μετά από 7 χρόνια εκτός Κυπέλλων Ευρώπης, η Αρτα θέλει να αναγεννηθεί και ευρωπαϊκά !

Ο προπονητής της ιστορικής ομάδας, Στέλιος Σεϊρεκίδης, όπως και οι  Γεωργία Κολλύρη και Βάσω Σκάρα μίλησαν στο greekhandball.com και εξέφρασε την πίστη του στην πρόκριση της Αρτας στις 16 καλύτερες ομάδες του EHF European Cup :

ΣΕΪΡΕΚΙΔΗΣ : ''    Εχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για να πάρουμε την πρόκριση ''. 

ΣΚΑΡΑ : ''  Η ομάδα μας επέστρεψε μετά από 7 χρόνια απουσίας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εχουμε μπροστά μας έναν επαναληπτικό αγώνα-πρόκληση, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, από μία μεγάλη σχολή, την ΖΟΡΚ Γιαγκόντινα, πρωταθλήτρια Σερβίας. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τη διαφορά των 2 γκολ, του πρώτου αγώνα. Αυτό θα γίνει μόνο με απόλυτη στοχοπροσήλωση, υπομονή και ηρεμία από όλη την ομάδα μας. Ο κόσμος μας θα είναι στο πλευρό μας, θα είναι καυτός και πιστεύω ότι στο τέλος θα τους δικαιώσουμε. Επίσης, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις ελληνικές ομάδες καλή επιτυχία και στην επόμενη ευρωπαϊκή κλήρωση να φωνάξουμε όλοι παρών !! ''.

ΚΟΛΛΥΡΗ : ''  Ο αγώνας του Σαββάτου θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς και οι δύο ομάδες επιθυμούν την νίκη και κατ΄επέκταση την πρόκριση. Εμείς στην Αναγέννηση έχοντας δουλέψει ''σκληρά'' είμαστε έτοιμες να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε πολύ την πρόκριση τόσο για την ομάδα μας όσο και για τους εαυτούς μας. Είμαστε τρομερά ενθουσιασμένες που καταφέραμε να φθάσουμε σε αυτή τη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης και ανυπομονούμε να μπούμε στο γήπεδο και να παίξουμε ''δυνατά''  το άθλημα που αγαπάμε, πάντα με σεβασμό προς τους εαυτούς μας και τις αντιπάλους μας ''. 

No comments