''Θα κάνουμε κατάθεση ψυχής για την πρόκριση '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

''Θα κάνουμε κατάθεση ψυχής για την πρόκριση ''

 


Ο Ολυμπιακός μετρά αντίστροφα πλέον για τον  επαναληπτικό με την Βάκερ Τουν που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Ηλιούπολης το Σάββατο (10/12, 16:30). Για την αναμέτρηση που θα καθορίσει την πρόκριση στους «16» του EHF European Cup ο Μπάμπης Δομπρής δήλωσε στο olympiacossfp. :

«Έχουμε μπροστά μας έναν τελικό, από την έκβαση του οποίου κρίνεται η συνέχειά μας σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Σίγουρα στο πρώτο ματς αδικήσαμε τους εαυτούς μας με την απόδοσή μας κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά παρ’ όλα αυτά καταφέραμε να επιστρέψουμε στην Ελλάδα με ένα αποτέλεσμα διαχειρίσιμο. Το Σάββατο θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουμε κατάθεση ψυχής ώστε να ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ και να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο του European Cup. Έχουμε αναλύσει το ματς στην Ελβετία και πιστεύω πως η ομάδα είναι έτοιμη να αφήσει πίσω το κακό αποτέλεσμα και να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση μπροστά στον κόσμο μας, που σίγουρα θα χρειαστούμε και τη δική του βοήθεια».


Στον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού με την  Βάκερ Τουν, παρευρέθηκε αντιπροσωπεία της ελληνικής πρεσβείας στην Ελβετία και η Πρέσβις Κατερίνα Ξαγοράρη στο τέλος του αγώνα και στο τέλος του, βράβευσε τους δύο καλύτερους παίκτες από τις ομάδες, τον Δομπρή του Ολυμπιακού και τον τερματοφύλακα Βίνκλερ της γηπεδούχου.



No comments