Αλβανός : '' Πάμε για την νίκη και στη Σουηδία ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αλβανός : '' Πάμε για την νίκη και στη Σουηδία ! ''

 


Το greekhandball.com μίλησε με τον προπονητή της ΑΕΚ Αλέξη Αλβανό, πρωτομάστορα στη μεγάλη νίκη της σε βάρος της σουηδικής Αλίνγκσας και κατέγραψε τις απόψεις του, με την υποσημείωση από μέρους μας ότι οι όποιες προσωπικές αναφορές σε παίκτες προκλήθηκαν από ερωτήσεις μας, καθώς, ο ίδιος επιμένει να αναφέρεται στη δύναμη του συνόλου :

'' Είναι μία πολύ μεγάλη νίκη κόντρα σε μία ομάδα που βρίσκεται στην τριάδα του σουηδικού πρωταθλήματος. Κοιτάμε με αισιοδοξία αλλά και σεμνά τη συνέχεια, γιατί η διαφορά των 5 γκολ, έστω και αν είναι αξιόλογη, δεν μας εξασφαλίζει. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, πάμε για την νίκη και στον επαναληπτικό αγώνα.  Αιφνιδιάσαμε τον αντίπαλο αλλά και εκείνοι και εμείς θα έχουμε μία εβδομάδα να προετοιμασθούμε. Θεωρώ ότι με την 5-1 άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο τους αναγκάσαμε να κάνουν κάποια λάθη και φυσικά περιμένω, σίγουρα, απαντήσεις από την πλευρά τους. Ωστόσο και εμείς θα προετοιμασθούμε καλύτερα ώστε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι να  ανταπεξέλθουμε σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Αυτή όντως ήταν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις μας στην εφετινή σεζόν, με μεγάλη αγωνιστικότητα, πάθος, όλοι έδωσαν το 100%, αλλά, μπορούμε ακόμα καλύτερα. Ακολουθούν το δεύτερο ματς  ματς με την Αλίνγκσας και εκείνο με τον Ολυμπιακό, μετά από δύο ημέρες, για το πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε και θα είμαστε, έτοιμοι σωματικά και ψυχικά. 

Ο Μαντάλινιτς είναι πράγματι ένας τεράστιος παίκτης, μία πολύ μεγάλη προσωπικότητα, ένας ηγέτης που αποδεικνύει το επίπεδο και την κλάση του και σίγουρα έχει τον σεβασμό όλων μας στην ομάδα, αλλά, όλοι οι παίκτες μας ήταν  εξίσου αξιόλογοι όπου χρειάσθηκαν. Είναι πολύ ευχάριστο ότι ακολουθούν και άλλοι παίκτες που αναλαμβάνουν ρόλους μέσα στο παιχνίδι με επιτυχία και ηγετικά χαρακτηριστικά και γίνονται ολοένα περισσότεροι. 

Θέλω να σταθώ στο σύνολο, η εικόνα μας ήταν πάρα πολύ καλή με μία εξαιρετική ομάδα. Μπράβο σε όλους λοιπόν.

Ο Ζίβκοβιτς αποχώρησε με εμετό από την προπόνηση του Σαββάτου, καθώς, ήταν αδιάθετος και όμως σήμερα αγωνίσθηκε με πάθος και αυτό είναι το ζητούμενο : Να παίρνουμε από τους παίκτες ότι καλύτερο έχουν να δώσουν στην ομάδα ''. 

No comments