Αναγώριση για Παναγιώτου-Κουτουλογένη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αναγώριση για Παναγιώτου-Κουτουλογένη

Δημήτρης Παναγιώτου και Κωνσταντίνος Κουτουλογένης κλήθηκαν  στο 2ο «Respect Your Talent Camp», που διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ (EHF).

Οι δύο διεθνείς αθλητές κλήθηκαν στην μεικτή Ευρώπης της ηλικιακής κατηγορίας Κ18 (M18 EURO/Championships 2022 All-star Team players) και μαζί με άλλους 33 παίκτες θα συμμετάσχουν στο αναπτυξιακό  Camp της ΕΗF που  θα φιλοξενηθεί στη Βιέννη από τις 27-29 Ιανουαρίου 2023.

Ο Δημήτρης Παναγιώτου στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων Β’ του Ισραηλ αναδείχτηκε MVP της διοργάνωσης και καλύτερο πλει μέικερ ενώ ο Κωνσταντίνος Κουτουλογένης, καλύτερο πιβοτ. 

Δηλώσεις στο Γραφείο Τύπου της ΟΧΕ:

Δημήτρης Παναγιώτου : '' Μετά από μια δύσκολη χρονιά λόγω των πανελληνίων εξετάσεων, το περασμένο καλοκαίρι ήρθε για εμένα μια μεγάλη αγωνιστική διάκριση καθώς αναδείχτηκα πολυτιμότερος παίκτης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων Β’. Το βραβείο αυτό μου έφερε και την κλήση μου στο “respect your talent”. Είναι μεγάλη η τιμή και η χαρά που θα συμμετάσχω σε αυτή την δράση ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες, της ηλικίας μου, στην Ευρώπη και θα εκπροσωπήσω τη χώρα μου. Είναι μια ανταμοιβή για τους κόπους και την προσπάθεια μου ''.

Κωνσταντίνος Κουτουλογένης : '' Θα βάλω τα δυνατά μου ώστε να φανώ αντάξιος της κλήσης αυτής και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του τριημέρου. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς θα έχω τη δυνατότητα να συναντήσω διεθνούς φήμης προπονητές και παίκτες και θα έχω την ευκαιρία να προπονηθώ - συνεργαστώ μαζί τους ''.


 

No comments