Δημητρούλιας: «Δείξαμε ότι θέλουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος με εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: «Δείξαμε ότι θέλουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος με εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον»

Η ΑΕΚ δεν έχασε τον έλεγχο του εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (21-27) καμία στιγμή, σχολίασε στο greekhandball.com ο προπονητής της, Δημήτρης Δημητρούλιας, ο οποίος συμπλήρωσε πως η πνευματική σταθερότητα της ομάδας του, η οποία έδειξε μάλιστα ότι παλεύει μέχρι το τέλος, κατά την διάρκεια των παιχνιδιών, είναι πολύ σημαντική.

Δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με υψηλή συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα για μεγάλη περίοδο του αγώνα. Ύστερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες μου. Κάναμε μια επαγγελματική νίκη σ' έναν αγώνα που είχε πολλές διακυμάνσεις σε σκορ και στρατηγικές. 

Αυτό που συγκρατώ είναι πως παρά την πολύ καλή περίοδο του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο και αντίστοιχη νευρική δική μας, δεν χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα καμία στιγμή. Εκείνο που ζητάω από τους αθλητές μου και το δουλεύουμε όλοι μαζί το τελευταίο διάστημα είναι η πνευματική σταθερότητα της ομάδας στα 60 λεπτά. Σ' ένα επικίνδυνο παιχνίδι σαν το σημερινό, αυτός ο παράγοντας έπαιξε σημαντικό ρόλο στην τελική έκβαση. Δείξαμε  ότι θέλουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος με εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον. Συνεχίζουμε με πολύ δουλειά και ενωμένοι στο πολύ απαιτητικό πρόγραμμα που έχουμε μπροστά μας».

No comments