Ετοιμο το Πανόραμα για την ισλανδική πρόκληση, μετά από 15ωρο ταξίδι - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ετοιμο το Πανόραμα για την ισλανδική πρόκληση, μετά από 15ωρο ταξίδι









Δεκαπέντε ώρες χρειάσθηκε η αποστολή του Πανοράματος προκειμένου να φθάσει στην Ισλανδία, στο νησί Vestmannaeyjar, όπου θα αντιμετωπίσει, σε δύο αγώνες στο πλαίσιο της προσπάθειας της στα Κύπελλα Ευρώπης, την IBV.
Η προπονήτρια του Πανοράματος Ελλη Κουμιτσάρσκα, είπε για την ευρωπαϊκή παρουσία της ομάδας της στο άλλο άκρο της Ευρώπης : 
'' Τα κορίτσια είναι πάρα πολύ ανεβασμένα ψυχολογικά, είναι ωραία να παίζεις χωρίς άγχος , η αντίπαλος είναι δυνατή ομάδα ως προς την φυσική κατάσταση με έμπειρες παίχτριες ,αυτό είναι το Σκανδιναβικό στυλ .Θα κάνουμε ότι μπορούμε ,θα παίξουμε ελεύθερα, δεν πηγαίνουμε με κατεβασμένα τα χέρια γιατί η ομάδα έχει μικρές σε ηλικία αθλήτριες και όταν δέχεται ψυχολογικό βάρος πέφτει αμέσως η απόδοση. Το να ταξιδέψεις 4.000 χιλιόμετρα και να παίξεις δύο παιχνίδια δεν είναι εύκολο, καθώς θέλει χρόνο προσαρμογής. Σίγουρα θα παίξει ρόλο η έδρα και η εμπειρία της άλλης ομάδας διότι έχουν αθλήτριες που αγωνίζονται με το Εθνόσημο . Το σύνολο τους είναι αξιοσέβαστο ''.
 Από πλευράς αθλητριών του Πανοράματος  μίλησε η τερματοφύλακας  Ελένη Νταντίρα, η οποία επεσήμανε :  '' Είμαστε πολύ ενθουσιασμένες που μας δόθηκε η ευκαιρία να ταξιδέψουμε στην Ισλανδία και να παίξουμε σε ένα ευρωπαϊκό γήπεδο απέναντι σε μια ομάδα με ποιότητα . Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα και θα αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες. Η αντίπαλος βασίζεται πολύ στο γρήγορο παιχνίδι έτσι  και εμείς εστιάσαμε στις προπονήσεις  σε αυτό τον τομέα. Προσωπικά ως τερματοφύλακας προσπάθησα να προσαρμοστώ στα δυνατά και τεχνικά σουτ ''.
Και η Γωγώ Κουλούρη, από την  πλευρά της, υποστήριξε :
'' Υπάρχει άγχος αλλά θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε στις συνθήκες και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό έτσι ώστε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ''.

Οι δύο αναμετρήσεις στα πλαίσια του 3ου γύρου για το European Cup γυναικών, θα πραγματοποιηθούν, η πρώτη την Παρασκευή στις 20.30 και η δεύτερη το Σάββατο στις 15.00.

Στην αποστολή της οποίας αρχηγός  είναι ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης, μετέχουν οι αθλήτριες: Κουτσιμανή Σουμέλα, Νταντίρα Ελένη, Καραβέλη Λαμπρινή, Αμανατίδου Ζωή, Παπαδοπούλου Αγνή, Παπαδοπούλου Γεσθημανή, Τσαρτσίου Μαρία, Κουλούρη Γεωργία, Κυρικλίδου Χριστιάνα, Λιούκα Ελένη, Προκοπίδου Ελένη, Εμμανουηλίδου Χριστίνα, Ζενέλι Έρικα.


No comments