''Νόμιζα ότι έβλεπα όνειρο...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

''Νόμιζα ότι έβλεπα όνειρο...''

Τριπλό κέρδος είχε η ΑΕΚ, από το ματς με την Πέλιστερ, παρά την ήττα της στη Χαλκίδα : 

Αναγνωρίσθηκε, από τους αντιπάλους της, ότι είχε, συνολικά, μέσα και έξω από το γήπεδο, παρουσία Fair Play.

Δέχθηκε συγχαρητήρια για την συμπεριφορά και την συμπαράσταση των φιλάθλων της.

Και ( ίσως το πλέον ελπιδοφόρο...) παρουσίασε ένα 19χρονο παιδί με προοπτική...

Ο Κώστας Κοτσιώνης, που γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2002, θα πρέπει να έχει για τυχερό ή αγαπημένο μήνα του, τον Νοέμβριο...

Ηταν 23 Νοεμβρίου 2019, όταν ο τότε 17χρονος αριστερός ίντερ, είχε κάνει ντεμπούτο στην Ευρώπη, αντιμετωπίζοντας με την φανέλα της ΑΕΚ την Βογκόσκα, σκοράροντας 3 φορές μάλιστα στο ΟΑΚΑ.

Και στις 16 Νοεμβρίου 2021, ο Κοτσιώνης χρησιμοποιήθηκε για 13 λεπτά απέναντι στην Γιούροφαρμ Πέλιστερ και όχι μόνο δεν έκανε λάθος και ήταν ιδιαίτερα θετικός, αλλά, πέτυχε και ένα όμορφο γκολ.

'' Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι έπαθα σοκ, όταν είδα στο Ινσταγκραμ ότι το τέρμα που σημείωσα, επελέγη από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ως το τρίτο καλύτερο της βραδιάς, νόμιζα ότι έβλεπα όνειρο...'' είπε στο greekhandball.com ο Κοτσιώνης.

Δεν θέλησε, ωστόσο, να μπεί στη διαδικασία να αναφερθεί στη δική του απόδοση, άλλωστε, μετά από οδυνηρή ήττα της ομάδας του, προτίμησε να ασχοληθεί με το '' εμείς '' και όχι με το '' εγώ '', έστω και αν έκανε ιδιαίτερη μνεία στην απόδοση του και ο προπονητής του Δημήτρης Δημητρούλιας.

'' Επαιξαν ρόλο και οι συμπαίκτες μου, με βοήθησαν με τις κινήσεις τους, πολύτιμη η συμβολή τους, να είναι καλά, τους ευχαριστώ...'' σχολίασε ο Κοτσιώνης στη συνομιλία που είχαμε.

Πάντως, ο ( 51χρονος ) πατέρας του Δημήτρης...ζηλεύει...

Δικό του γκολ, με Δούκα, Πανιώνιο, Παράδεισο, Κολλέγιο, δεν είχε καταφέρει να δεί στο τοπ-5.

Μάλλον λογικό, αλλά, τώρα με την χαρά που πήρε...αποζημιώθηκε και για τους δικούς του κόπους, ως παίκτης χάντμπολ....



No comments