Αλλαγές σε πρόσωπα στο Δ.Σ. και στις Επιτροπές, για την ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αλλαγές σε πρόσωπα στο Δ.Σ. και στις Επιτροπές, για την ΟΧΕ


Με απόφαση του Δ.Σ. της ΟΧΕ, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Beach Handball του 2022, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης αναλαμβάνει το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Κώστας Βιολιτζής. 

Στον κ. Βιολιτζή ανατέθηκε από το Δ.Σ. να εισηγηθεί μετά από διαβούλευση τα μέλη που θα απαρτίζουν την Οργανωτική Επιτροπή.

Παράλληλα, ο κ.Βιολιτζής αποχωρεί, οριστικά, από την θέση του Προέδρου της Επιτροπής Ανάπτυξης,  όπου τον διαδέχεται το μέλος του Δ.Σ. Γιάννης Καραμπίνας και νέος Πρόεδρος της Επιτροπής Χορηγιών και Μάρκετινγκ στη θέση του Αντώνη Βουκλαρή, ο οποίος παραιτήθηκε από μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων,  ορίστηκε ο Ειδικός Γραμματέας της ΟΧΕ Φραγκίσκος Ζαλώνης. 

Ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής και το Δ.Σ. της ΟΧΕ ευχαριστούν θερμά τον Αντώνη Βουκλαρή για την άψογη συνεργασία όλο αυτό το διάστημα, αλλά και για την μεγάλη του στήριξη στο άθλημα, ως Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρωκλινικής, ιατρικού υποστηρικτή των Εθνικών μας ομάδων.

Τη θέση του Αντώνη Βουκλαρή στο Δ.Σ. καταλαμβάνει ο Γιάννης Αμπατζίδης που εκλέχθηκε 1ος Αναπληρωματικός στις αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας.


 

No comments