Παπαδόπουλος: «Θα μπορούσαμε να είχαμε επικρατήσει, η εμφάνισή μας ήταν θετική - Ο Ολυμπιακός είναι εδώ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παπαδόπουλος: «Θα μπορούσαμε να είχαμε επικρατήσει, η εμφάνισή μας ήταν θετική - Ο Ολυμπιακός είναι εδώ»


Η εμφάνιση του Ολυμπιακού ήταν θετική, επεσήμανε στο greekhandball.com ο παίκτης των Ερυθρολεύκων, Βύρων Παπαδόπουλος, ο οποίος έστειλε μήνυμα ότι οι Πειραιώτες είναι παρόντες.

Δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, το περιμέναμε πολύ καιρό, μετά από όσα έχουν συμβεί. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι από το πάθος που βγάλαμε και την δύναμη που δείξαμε μέσα στην έδρα μας. Από την άλλη, έχουμε πολλή δουλειά ακόμα. Ήταν ένα ματς, στο  οποίο θα μπορούσαμε να είχαμε επικρατήσει. Βήμα βήμα και προχωράμε με πολλή δουλειά.

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκες. Η ΑΕΚ είναι άξιος αντίπαλος, τον σεβόμαστε, είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς θέλουμε πάντα να νικάμε. 

Το παιχνίδι ήταν πολύ όμορφο τακτικά, είχε ρυθμό. Και οι δύο ομάδες ήταν διαβασμένες. Και οι δύο προσπάθησαν να τρέξουν στο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος μπήκαν πολύ λιγότερα γκολ, γιατί και οι δύο ομάδες σταμάτησαν το πρώτο και δεύτερο κύμα, για να μην κάνουν λάθη, όπως έγινε στο πρώτο μισάωρο. Φάνηκε πως ο αγώνας θα κρινόταν στο τέλος και πως θα νικούσε ο πιο τυχερός. Χάσαμε το τελευταίο σουτ, αλλά είναι μια θετική εμφάνιση. Είμαστε εδώ. Έχουμε αδυναμίες, αλλά βάση μας πρέπει να είναι το σημερινό ματς. Πρέπει να παίζουμε με ψυχή και σαν μια οικογένεια».

No comments