Μπουκοβίνας: «Μάς αφήνει πικρή γεύση το αποτέλεσμα, ήταν η χειρότερή μας εμφάνιση - Έχει κλείσει η ψαλίδα με τον Ολυμπιακό» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μπουκοβίνας: «Μάς αφήνει πικρή γεύση το αποτέλεσμα, ήταν η χειρότερή μας εμφάνιση - Έχει κλείσει η ψαλίδα με τον Ολυμπιακό»



Το αποτέλεσμα (18-18) του ντέρμπι, Ολυμπιακός-ΑΕΚ, αφήνει πικρή γεύση στους Κιτρινόμαυρους, τόνισε στις δηλώσεις του στο greekhandball.com ο τερματοφύλακας της Ένωσης και MVP του αγώνα, Πέτρος Μπουκοβίνας, που πραγματοποίησε 15 -καθοριστικές στην πλειονότητά τους- επεμβάσεις. Επεσήμανε, ακόμα, πως ήταν μακράν η χειρότερη εμφάνιση της ΑΕΚ και ότι η ψαλίδα σε σχέση με τους Ερυθρόλευκους έχει κλείσει.

Ανέφερε: «Μάς αφήνει πικρή γεύση το αποτέλεσμα, ήταν μακράν η χειρότερη εμφάνισή μας. Κρατάμε την μαχητικότητα και το ότι ενώ δεν μας έβγαινε τίποτα στο ματς, μείναμε συγκεντρωμένοι. Κρατάμε την άμυνά μας. Είναι ένα καλό μάθημα για την συνέχεια, πρέπει να βελτιωθούμε. Είδαμε σήμερα πως έχει κλείσει η ψαλίδα μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα της Τρίτης, δεν έχουμε πολύ χρόνο.

Ξέραμε ότι μπορούσε να πάει έτσι το ματς, γνωρίζαμε πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός στην έδρα του, έχει πολύ καλή άμυνα, ήταν ντέρμπι. Δεν υποτιμήσαμε σε καμία περίπτωση τον Ολυμπιακό, τον είχαμε μελετήσει. Στο χειρότερο δυνατό σενάριο ξέραμε ότι θα μπορούσε να κυλήσει έτσι το παιχνίδι, προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε την ηρεμία μας και να βρούμε λύσεις, τις οποίες δεν βρήκαμε στον βαθμό που θα θέλαμε, αλλά πήραμε τον έναν πόντο».

No comments