'' Το κέρδος από μία ήττα και έναν αποκλεισμό '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Το κέρδος από μία ήττα και έναν αποκλεισμό ''

 

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Αρβανίτης και οι αθλητές της Εθνικής μας ομάδας Μπόσκος και Καραμπουρνιώτης ( οι οποίοι πραγματοποίησαν ελπιδοφόρα εμφάνιση ), δήλωσαν για το ματς με την Γαλλία : 

Γιάννης Αρβανίτης : «Ξεκινήσαμε καλά, ακολουθήσαμε για 16-17 λεπτά την Γαλλία. Μετά οι κακές προσωπικές επιλογές, έδωσαν το δικαίωμα στους αντιπάλους για εύκολα γκολ. Σε αυτό το επίπεδο δεν συγχωρούνται τέτοια λάθη. Υπήρξε απογοήτευση που μεγάλωσε η διαφορά και αδικαιολόγητα… χάσαμε το μυαλό μας. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε στον ρυθμό και τρέξαμε. Οι τερματοφύλακες μας σήμερα δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα, αλλά δεν τους βοηθήσαμε κιόλας. Σαφέστατα από αυτά τα προκριματικά κρατάμε για το μέλλον τις εμφανίσεις των Καραμπουρνιώτη, Μπόσκου, Αραμπατζή, Ηλιόπουλου. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά που σε συνδυασμό με κάποιους πιο μεγάλους συνθέτουν μια μαγιά αθλητών που μπορούν να σταθούν σε αυτό το επίπεδο. Είμαι σίγουρος και θα το λέω συνέχεια ότι αυτή η ομάδα έχει μέλλον και θα πάρει πρόκριση σε μεγάλη διοργάνωση. Για να μην… τρελαθούμε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζαμε στην έδρα της κορυφαίας ομάδας του κόσμου. Και η Γαλλία και η Σερβία έχουν παίκτες που παίζουν στην Μπουντεσλίγκα και σε άλλα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης με παραστάσεις από final-4 Τσάμπιονς Λιγκ. Ειδικά φέτος που το πρωτάθλημα μας ήταν σε αδράνεια για μεγάλο διάστημα, το έργο μας ήταν ακόμα δυσκολότερο. Είναι κατάκτηση και μόνο ότι πιστέψαμε και μπήκε η ιδέα στο μυαλό μας πως μπορούμε να έρθουμε εδώ και να παίξουμε στα ίσια».

Θόδωρος Μπόσκος : «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την προσωπική μου εμφάνιση, είμαι όπως στεναχωρημένος που αυτή δεν συνδυάστηκε με ένα θετικό αποτέλεσμα για την Εθνική μας. Θέλω να αφιερώσω το σημερινό μου ντεμπούτο στην οικογένεια μου που με στηρίζει τόσο πολύ. Ελπίζω ότι τα επόμενα χρόνια θα μπορέσω να βοηθήσω ακόμη περισσότερο την Εθνική μας και κάποια στιγμή είμαι σίγουρος 100% ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε μία πρόκριση σε τελική φάση».

Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης : «Ξέραμε εξαρχής ότι θα έχουμε δύσκολη αποστολή. Η Εθνική Γαλλίας είναι ένα επίπεδο πάνω από εμάς, είναι ομάδα παγκόσμιας κλάσης. Είχαμε κάποια διαστήματα από τα οποία μπορούμε να κρατήσουμε κάποια πράγματα, κάποια άλλα που φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας. Δυστυχώς δεν πήραμε τους βαθμούς που θέλαμε για την πρόκριση. Συνεχίζουμε για τον επόμενο στόχο μας, αυτή η ομάδα σίγουρα έχει μέλλον και αργά η γρήγορα θα κάνει μία μεγάλη επιτυχία»

No comments