ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

ΤΕΛΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ- ΝΕΑΝΙΔΩΝ -ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ -ΕΦΗΒΩΝ -ΠΑΙΔΩΝ

Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Πτολεμαϊδας από  τη Μ. Τρίτη 14 έως τη Μ. Πέμπτη 16 Απριλίου 2009, θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων στην Πτολεμαϊδα με χορηγό το Δήμο Πτολεμαϊδας σε συνεργασία με την ΟΧΕ. Οι ομάδες που θα συμμετέχουν είναι: Καματερό, Άρης Θεσσαλονίκης, Πόντιοι Ξάνθης, Αρίων Πτολεμαϊδας, Ορφέας, Αναγέννηση Άρτας.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων θα διεξαχθεί στο Αμύνταιο 22- 25 Απριλίου 2009 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμυνταίου.  Χορηγοί της διοργάνωσης θα είναι ο Δήμος Αμυνταίου και η Νομαρχία Φλωρίνης σε συνεργασία με την ΟΧΕ. Οι ομάδες που θα συμμετέχουν είναι: Καματερό, Άρης Θεσσαλονίκης, Πόντιοι Ξάνθης, Αρίων Πτολεμαϊδας, Φίλιππος Βέροιας, Αμύντας Αμυνταίου και ο νικητής από τα μπαράζ μεταξύ των ομάδων Άρη Νικαίας ή Μακεδονικού, Καλλιθέας ή Ακρίτα Νευροκοπίου και Άρη Χανίων ή Φθίας ή Ορμή Πάτρας.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων  θα διεξαχθεί από τη Μ.Δευτέρα 13 έως Μ.Πέμπτη 16 Απριλίου 2009 στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας  «Ζαχαρίας Αλεξάνδρου». Χορηγός της διοργάνωσης είναι ο Δήμος Νέας Φιλαδελφείας σε συνεργασία με την ΟΧΕ. Το πρωτάθλημα των Εφήβων θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Θανάση Μπαλωμένου, ο οποίος διετέλεσε ταμίας και μέλος του Δ.Σ της ΟΧΕ.
Οι ομάδες που θα συμμετέχουν είναι: Δούκας, Ιωνικός, Φοίβος Συκεών, ΧΑΝΘ, Καστοριά, Αναγέννηση Βύρωνα, Φίλιππος Βέροιας, και ο νικητής από τα μπαράζ μεταξύ των ομάδων Άρη Χανίων ή Ιωνικός Νέας Μαγνησίας ή Αλκυών Δρεπάνου.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων θα διεξαχθεί την περίοδο 22- 25 Απριλίου 2009.

ΚΛΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ
Οριστικοποιήθηκαν οι κλήσεις των παικτών της Εθνικής ομάδας Νέων που θα συμμετέχουν στο προπονητικό καμπ στην Αθήνα 5-7/4/2009, υπό την επίβλεψη του ομοσπονδιακού τεχνικού  Νίκου Γραμματικού, καθώς και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χειροσφαίρισης Νέων που θα διεξαχθούν στην πόλη Μίλες της Πολωνίας 8-11/4/09. Οι αθλητές θα συγκεντρωθούν για την πρώτη τους προπόνηση την Κυριακή 5 Απριλίου και ώρα  18:00  στον Πανελλήνιο.
Οι αθλητές που έχουν κληθεί:
1. ΔΗΜΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ                                ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ
2. ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                              ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ
3. ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                        ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ   
4. ΤΣΑΚΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ                           ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ.
5. ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ ΣΤΑΘΗΣ                             Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑΣ
6. ΦΑΤΟΥΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ                            Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑΣ
7. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                       Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑΣ
8. ΣΙΜΙΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ                          ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
9. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ          ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
10. ΚΑΡΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ                           Α.Ο.Δ. ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ
11. ΤΣΑΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                                Α.Ο.Δ. ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ
12. ΚΟΥΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ                     Χ.Α.Ν.Θ
13. ΤΣΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ                                    Α.Ο. ‘Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ’ ΑΡΓΟΥΣ
14. ΚΑΝΔΥΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ                                ΙΩΝΙΚΟΣ Α.Σ. Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
15. ΧΕΛΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ                                Γ.Α.Σ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ
16. ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                           Α.Ε.Κ

ΚΛΗΣΕΙΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ
Οριστικοποιήθηκαν οι κλήσεις των αθλητριών της Εθνικής ομάδας των Νεανίδων που θα συμμετέχουν στο προπονητικό καμπ στο Αθλητικό Κέντρο ΑΤΕΡΜΟΝΑΣ, υπό την επίβλεψη των  ομοσπονδιακών τεχνικών Θανάση Καρακεχαγιά και Σάκη Παλαμά 5-7/4/2009, καθώς και στα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Χειροσφαίρισης Νεανίδων που θα διεξαχθούν στην πόλη Ντόρνμπερν της Αυστρίας 8-11/4/2009 . Οι αθλήτριες θα συγκεντρωθούν την Κυριακή 5 Απριλίου και ώρα  15:00  στον Ατέρμονα.
1.    ΜΑΣΜΑΝΙΔΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ                      Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
2.    ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ                         Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
3.    ΦΥΛΛΑΚΗ ΦΙΛΙΠΠΑ                            Μ.Π.Σ ΦΙΛΩΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
4.    ΤΟΥΛΟΥΜΤΖΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ                   Α.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
5.    ΜΥΛΩΝΑ ΕΥΓΕΝΙΑ                    Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ
6.    ΒΕΛΕΜ ΑΙΣΕ                                   Α.Ε.Π. ΞΑΝΘΗΣ
7.    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΗΛΙΑΔΑ                    Α.Ε.Π. ΞΑΝΘΗΣ
8.    ΤΣΑΚΑΛΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ                        ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
9.    ΚΑΛΑΙΤΖΟΓΛΟΥ ΣΟΦΙΑ                       Α.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΒΕΡΟΙΑΣ
10. ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ                       Φ.Σ. ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
11. ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ ΕΥΡΩΠΗ                          Φ.Σ. ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
12. ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ ΕΛΠΙΔΑ                           Φ.Σ. ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
13. ΠΑΠΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ                      ΟΡΦΕΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
14. ΦΑΓΟΓΕΝΗ ΕΛΕΝΗ                             ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
15. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΡΙΑ                        ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
16. ΦΟΥΡΤΖΗ ΔΗΜΗΤΡΑ                           ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Ο επικεφαλής τεχνικός  της ανάπτυξης Τάκη Κορορός σε συνεργασία με τον αναπτυξιακό προπονητή Δημήτρη Σκάρλο, πραγματοποίησαν χθες στο Βύρωνα μετρήσεις στο κλιμάκιο παγκορασίδων. Την Τρίτη από τις 12-15 στο κλειστό γυμναστήριο του Κιλκίς ο Τάκης Κορορός θα διδάξει σε σεμινάριο καθηγητών φυσικής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ- ΠΡΩΤΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ
Στον τελικό των Δημοτικών σχολείων της Διοργάνωσης «Μάρτιος Μήνας Χάντμπολ» του γραφείου Φυσικής Αγωγής Ανατολικής Αττικής που έγινε στο Κλειστό  Γυμναστήριο Γλυκών Νερών, το Δημοτικό σχολείο Βαρνάβα κέρδισε το 1ο  Δημοτικό Σχολείο Γλυκών Νερών με 9-8, παρουσία όλων των μαθητών του δημοτικού σχολείου Γλυκών Νερών και γονέων από το σχολείο του Βαρνάβα. Παρών ήταν και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννης Δημαράς.
Ο αγώνας είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον. Το σκορ παίχτηκε γκολ γκολ και με ισοπαλίες. Η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής του Δημοτικού σχολείου Βαρνάβα Ασημίνα Τουρκαντώνη δήλωσε: « Είμαι χαρούμενη και ικανοποιημένη. Φέτος βρίσκομαι σε αυτό το σχολείο για πρώτη χρονιά, τα  κορίτσια δεν γνώριζαν τίποτα από χάντμπολ, αλλά με κέφι και διάθεση ακολούθησαν τις οδηγίες μου. Έχω την όρεξη να δώσω ότι καλύτερο για αυτό το άθλημα, παρά το γεγονός ότι έχω πάρει ειδικότητα κολύμβησης και ασχολήθηκα με το χάντμπολ μόνο στα μαθήματα του ΤΕΦΑΑ. Οι δυσκολίες είναι πολλές. Παίξαμε με δανεικές μπάλες. Καθηγητής φυσικής αγωγής στο 1ο Γλυκών Νερών είναι ο Χρήστος Γαλάνης.
Στον τελικό των αγοριών ο αγώνας κατακυρώθηκε με 10-0, χωρίς αγώνα, υπέρ του Δημοτικού σχολείου του Κολλεγίου Ψυχικού, λόγω προβλημάτων που παρουσιάστηκαν με τα δελτία υγείας του δημοτικού σχολείου Βαρνάβα. Προπονητής του Δημοτικού σχολείου  Κολλεγίου Ψυχικού είναι ο Κώστας Μπούνας. Στις νικήτριες ομάδες απονεμήθηκαν από το γραφείο Φυσικής Αγωγής  Ανατολικής Αττικής κύπελλα και μετάλλια.
Συνολικά στους αγώνες δημοτικών σχολείων πήραν μέρος 700 μαθητές και μαθήτριες και μαζί με τους αθλητές γυμνασίων λυκείων ο συνολικός αριθμός φτάνει τα 1000 άτομα. Η διοργάνωση είχε τη στήριξη της Επιτροπής Ανάπτυξης της ΟΧΕ και των Αναπτυξιακών προπονητών της ΕΧΑ Κώστα Κότσιρα και Δημήτρη Σκάρλου.

25 ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ-ΚΡΙΤΕΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΡΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σχολή Διαιτητών – Κρίτων  στις 27-28/3/09 στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης με εισηγητή  το κο Θανάση Νικολίτσα  πρόεδρο της ΚΕΔ/Ο.Χ.Ε . Την σχολή παρακολούθησαν 25  υποψήφιοι νέοι και νέες Διαιτητές – Κριτές καθώς και εν ενεργεία  διαιτητές, προπονητές  και παράγοντες  του αθλήματος.

Σάββατο 4/4/2009
Α1 Ανδρών
22η Αγωνιστική
ΕΓ Μίκρας3 15:00 ΠΑΟΚ- ΑΟΔ Θερμαϊκού απευθείας από το σπορτ+
ΔΑΚ Άργους 18:00 Διομήδης-ΑΣΕ Δούκα
ΔΑΚ  Κιλκίς 18:00 NIPPON ΓΑΣ Κιλκίς- Ιωνικός ΝΦ
Κορωπίου 18:00 ΓΣ Κορωπίου- Πανελλήνιος ΓΣ
Πάτρας ΚΓ 18:00 Μινώταυρος Π-Ζαφειράκης
Φιλίππειο ΔΓ 18:00 Φίλιππος Βέροιας-Απόλλων Καλαμαριάς
Ιωνικού 20:00 ΑΕΚ- ΕΣΝ Βριλησσίων

Σάββατο 4/4/2009
Α1 Γυναικών
18η Αγωνιστική
ΑΠΚ Κραχτίδη 15:30 Ελπίδες Δράμας-ΟΦΝΙ
ΔΓ Βύρωνα 15:30 Αναγέννηση Βύρωνα- Άρης Θεσσαλονίκης
Αμοιρίδης 18:00 ΑΕΠ Ξάνθης- εθνικός Κοζάνης
ΔΑΚ Άρτας 18:00 Αναγέννηση Άρτας- Μεγ. Αλέξανδρος
Κυριακή 5/5/2009
Πάτρας ΚΓ 16:00 ΑΣΕ Ορμή Λουξ-Άρης Νικαίας

57 comments

Anonymous said...

Που πας ρε Γραμματικέ χωρίς τερματοφύλακα και με 5 "μικρούς" από την Εφήβων; Φυσικά δεν άφησες και τίποτα όρθιο στη Νέων. Ευτυχώς που τελειώνεις....

Anonymous said...

εσυ ρε προπονηταρα ποιους θα επαιρνες?κ οσο για τους εφηβους μη λες κ πολλα γιατιεχουν αποδειξει την αξια τους σαν ομαδα και σχεδον ολοι εχουν πολυ σημαντικο ρολο στις ομαδες του που ολοι-πλην κουτσικοπουλου-ειναι ομαδες Α1

Anonymous said...

Δεν αμφισβήτησα ρε φίλε τους πιτσιρικάδες!! ίσα - ίσα που πιστεύω πολύ σ αυτή τη γενιά. Για τα συντρίμια της Νέων λέω. Εκεί ποιοι είναι της Α1; Ο Τσούλος και ο Τσακνής;

Anonymous said...

οταν λες "που πας με 5 εφηβους" δεν τους αμφισβητεις δηλαδη?παντως ο τσακνης φετος εχει κανει καλες εμφανισεις-απεναντι στο δουκα π.χ.-,για τον τσουλο δεν ξερω,δεν εχω δει πολυ το αργος φετος.παντως στο ποιους θα επαιρνες εσυ δεν απαντησες.γιατι το θεμα δεν ειναι αν αυτοι που πηρε ειναι καλοι,αλλα αν ειναι οι καλυτεροι της ηλικιας τους.

Anonymous said...

Δηλαδή ο Χελιώτης είναι καλύτερος από τον Χατζηαγαπίου; Για τον Γκόγκα που έβγαλε μάτια φέτος έκανε ο κόουτς κάποια προσπάθεια προσέγγισης, μετά το προπέρσινο θέμα που δημιουργήθηκε; Ξέρεις πόσους παίκτες παρέλαβε; (32). Τους έχει δει να παίζουν; Τους ξέρει όλους; Εδώ γινόταν Πανελλήνιο πρωτάθλημα (εφήβων στη Βέροια πέρισι και Ατέρμονα πρόπερσι) και δεν πήγαινε. Ψέμματα στον Ατέρμονα πήγε στους τελικούς. Άσε αγγαρεία κάνει φίλε. Εδώ ο Παρασκευαίδης (πέρισι στον Ηλυσιακό και φέτος στον Άρη) στα δύο χρόνια δεν έχει παίξει σύνολο δύο παιχνίδια, τι μας λες τώρα. Και έχω και άλλα να σου πω αλλά άστο δεν σε παίρνει. Όχι εσένα βέβαια αλλά επειδή τον υποστηρίζεις

Anonymous said...

Φιλε 8:01 οι παρασκευαιδης(τερμα) και σιμιτζης(εξτρεμ) παιζουν β πλεον αφου αρης επεσε.Σωστα λες να ειναι οι καλυτεροι, ειναι ομως...?

Anonymous said...

φιλε 8:01 θα προσπαθησω να σου λυσω την απορια!
1.σε οτι αφορα τους τερματοφυλακες:
α.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ του ΑΡΗ(καλυτερος τ/φ στο ΛΙΤΟΧΩΡΟ πριν 3 χρονια,)
2.ΛΟΙΖΟΣ του ΦΟΙΒΟΥ(καλυτερος τ/φ 3 φορες σε πανελληνια πρωταθληματα)
3.ΧΡΟΝΗΣ του ΙΩΝΙΚΟΥ(καλυτερος τ/φ πριν 2 χρονια στο κιλκις)
4.ΒΛΑΧΩΓΙΩΡΓΟΣ της ΠΑΤΡΑΣ(βασικος φετος με καλες εμφανισεις)
Οι 3 πρωτοι εχουν φαει με το κουταλι τα πανελληνια πρωταθληματα!
Αρα φιλε υπαρχουν και αλλοι.
Τωρα γιατι παιρνει συνεχεια ΤΣΟΥΛΟ καιΤΣΑΚΝΗ?
Τα παιδια αυτα που δεν ξερουν τι σημαινει πανελληνιο πρωταθλημα και διακριση τα φερανε απο ΑΡΤΑ και ΚΑΡΔΙΤΣΑ πριν κανα 2 χρονια καιτους ειπαν να υπογραψουν στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ για να παιζουν ΕΘΝΙΚΗ.
ΚΥΡΙΟΙ ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΣΑΣ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΛΛΑ,ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΟΓΚΑ!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

ΠΑΝΤΩΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ!
ΚΡΙΜΑ!
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ!!!!!!

Anonymous said...

Σε παρακαλώ κύριε Γραμμτικέ ασχολήσου λίγο με την Νέων, ξεχνάς κόσμο και δεν πρέπει. Ως αθλητής σου βγάζω το καπέλο, την προπονητική τώρα την μαθαίνεις, δείξε λίγο σεβασμό στα χρήματα που παίρνεις απο Ο.Χ.Ε. ασχολήσου.... είσαι απών.

Anonymous said...

Με τι κριτήρια πέρνουν αύτους τους προπονητέ; Φέρανε ποτέ κάποια έκπληψη; Πως θα προβληθή το handball στην Ελλάδα(σαν το μπασκετ); Απο αυτους που πέρνει τώρα είδε πόσα λεπτά ή και καθόλου παίζουν στην ομάδα τους.Πήγε κανείς να δεί στην ¨Εδεσσα Γκόγκα-Αρβανιτίδη πως παίζουν τυχαία ανέβηκαν στην Α1.ΤΥΧΑΙΟ ΗΤΑΝ!!!!

Anonymous said...

ο σιμιτζης ειναι ο καλυτερος εξτρεμ στην ηλικια του και ρωτα οποιον θες...για τον αλλο φιλο,ο χελιωτης δεν ξερω αν γενικα ειναι καλυτερος απο τον χατζηαγαπιου,σιγουρα ομως παιζει καλυτερη αμυνα και ειναι πιο δουλευταρας,και πιο εξελιξιμος- 2 χρονια μικροτερος-. επισης για αυτον που λεει οτι παρελαβε 32 παικτες στα χερια του,δες εσυ ποσοι απο αυτους παιζουν ακομα,κ αν ναι σε τι επιπεδο ειναι.οσο για αυτον που ειπε για τους τερματοφυλακες συμφωνω για τον λοϊζο και ισως για τον βλαχογιωργο.οι αλλοι 2 αν και καλοι,ειναι πολυ κοντοι για να παιξουν σε ευρωπαϊκα παιχνιδια.

Anonymous said...

ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ.ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΜΥΑΛΟ Η ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

Anonymous said...

nai mia h stergioyla kai enas o serdarusic...ti allo 8a akousoume...

Anonymous said...

αυτοι που λετε για τον γκογκα,ο ιδιος ο φωτης ειχε πει(δεν ξερω αν τωρα εχει αλλαξει αποψη)μετα το περιστατικο με τη σουηδια οτι δεν θελει να ξαναπαιξει σε αυτη την εθνικη ομαδα και οτι αν καποτε γινει αξιος θελει να παιξει μονο στην ανδρων.με λιγα λογια ο φωτης ειχε ξεγραψει την νεων.

Anonymous said...

i ethniki neon einai skalopati gia tin ethniki andrwn kai os tetoio prepei na antimetopizetai-den prepei na perimenoyme diakriseis giati den xreiazontai stin prokimeni fasi

Anonymous said...

η λέξη "αγγαρεια" του ταιριαζει απολυτα. Για όσους δεν θυμούνται, όταν τελείωσε σαν παίκτης πάτησε σε νόμο και "απαίτησε" θέση. Ο ανθρωπος ουσιαστικά ασχολήθηκε όσο έπρεπε. Η προπονητική χρειάζεται όμως μεράκι, αγάπη, ενδιαφέρον, διάθεση εξέλιξης και δεν τα έχει. Ίσως επειδή του έκατσε νωρίς και ο ΠΓΣ. Πάντα τυχερός.

Anonymous said...

Δηλαδη για σενα 10:36 για τους τερματοφυλακες μετραωε μονα τα σωματικα προσοντα οχι αν βγαζουν την μπαλα απο το πλεκτο ε?Μαθε λοιπον οτι για τον ''κοντο'' ιωαννιδη πως στιν Γαλλια εβγαζε ματια.Το τερμα την μπαλα πρεπει να αποκρουει τι να κανεις ενα ψηλο που δεν ακουμπαει μπαλα ρε φιλε οπως ο Τσακνης και ο Τσουλος..

Anonymous said...

Ναι αλλά παίζουν στις ...ομάδες μας. Χώρια η καραμέλα περί Α1 για να κάνουμε και το σχετικό ψηστήρι για να τους παίρνουμε εκεί που ήμαστε προπονητές. Δηλαδή θέλουν να μας πείσουν πως είναι καλύτερο να ανήκουν σε ομάδα Α1 και να κάνουν μόνο προπόνηση από το να βγάζουν 60λεπτα στην Α2. Κλασσικό παράδειγμα ο γιος Μάντζος, που δεν έχει παίξει καθόλου και κόπηκε από την Νέων. Για Τσούλο και Τσακνή όμως δεν ισχύει....

Anonymous said...

(για 10 59,παντα καλοπροαιρετα)ναι.εχουμε μπουχτισει απο επιτυχιες εμεις στο χαντμπωλ,και μπορουμε και επιλεγουμε που θα τις κανουμε..ηξερε κανεις καμμια επιτυχια της ανδρων,πριν το 2004,περα της βαλκανιαδας του μακρινου '89?μονο για τον φιλιππο ηξερε ο κοσμος,που ειχε παει στους 4 της ευρωπης,και για τις εθνικες εφηβων που πηγανε στα πανευρωπαικα του ισραηλ και εσθονιας.αντιστοιχα τις νεων που πηγανε στα παγκοσμια της αργεντινης και του καταρ.και μη ξεχναμε και το επιπλεον κινητρο των παιδιων για εισαγωγη στα α.ε.ι.

Anonymous said...

Εμένα δεν με πειράζει να μην είχαμε διακρίσεις στη Νέων και Εφήβων, αλλά κάθε φουρνιά να μου έδινε 1-2 παίκτες (έτοιμους) για την Ανδρών. Τότε να είστε σίγουροι ότι θα είχαμε επιτυχίες

Anonymous said...

δεν μου ξενιζει η λογικη σου φιλε μου,απλα δεν μπορει να εχει εφαρμογη στο αθλημα μας.δυστυχως,το χαντμπωλ δεν ειναι η πρωτη επιλογη γονιων και παιδιων.δεν πρεπει να τα δινεις κινητρα και να τα κρατας "ζεστα",μεχρι να φτασουν στην ανδρων,εφοσων ξερεις,οτι ανα πασα στιγμη μπορει να "την κανουνε" για αλλα αθληματα?δεν εχουμε την πολυτελεια απαξιωσης φουρνιων και δυνατοτητων παικτων,με αποτερο στοχο την ανδρων.

Anonymous said...

ΓΡΑΨΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Anonymous said...

Η συμμετοχή μικρών εθνικών ομάδων σε μεγάλες διοργανώσεις ασφαλώς και είναι τεράστιο κίνητρο. Ωστόσο τα παιδιά που φτάνουν στην εθνική εφήβων ή Νέων είναι ήδη κατασταλαγμένα. Και μην ξεχνάμε πως από κλιμάκια και εθνικές περνούν και αθλητές που σε άλλα αθλήματα δεν θα έπαιζαν ούτε σε μικρές ομάδες. Εδώ φτάνουμε από μια ολόκληρη διετία (1988-1989) να μην βγάζουμε τους 16. Αυτό για μένα είναι κατάντια. Γιατί θα έπρεπε να "κόβονται" κάποιοι και να γίνεται "μάχη" για το ποιοι θα μπουν. Εδώ υπάρχουν ευθύνες. Καμμιά εθνική στο παρελθόν δεν αντιμετώπισε αυτό το φαινόμενο. Στους 78 με το ζόρι έμπαινε ο Αλβανός. Στους 80 δεν έμπαινε κανείς μικρότερος. Στους 82 με το ζόρι ο Μουντζουρίδης. Στους 84 μόνο ο Β.Παπαδόπουλος. Στους 86 μόνο ο Τσάτσος. Δεν φταίει μόνο ο ομοσπονδιακός γι αυτό αλλά σίγουρα και αυτός

Anonymous said...

εχουν γινει τραγικα λαθη κατα το προσφατο παρελθον απο την ομοσπονδια στο θεμα της υποδομης,τοσο στο σχεδιασμο,οσο και στο εμψυχο υλικο.ξεχναει κανεις,πριν λιγα χρονια,οτι υπευθυνος αναπτυξης της ο.χ.ε. ητανε ο χατζικας?!γελουσανε και οι πετρες..καποτε οι διακλιμακιακοι αγωνες,ητανε καλυτεροι και απο τις τελικες φασεις.ανθρωπους που ξεκινησανε το χαντμπολ σε πολεις ολοκληρες τους εχουνε απαξιωσει και τους εχουνε θεσει στο περιθωριο.

Anonymous said...

Ο ΚΟΤΣΙΦΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΟΙ ΦΙΛΕ 10:36 ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΑ Ο 2ος ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ ΦΕΤΟΣ; ΦΙΛΕ ΟΚ ΤΟ ΥΨΟΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛΑΚΙ!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ Τ/Φ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ.......

Anonymous said...

ΕΙΜΑΙ Η ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΩ !!!

Anonymous said...

ρε φιλε με δουλευεις?ωραια τα λες, ο κουλουρης κ ο κοτσιφας δεν ειναι ψηλοι και κανουν πολυ καλες εμφανισεις στην ελλαδα...στο εξωτερικο μπορεις να μου πεις ποσοι τερματοφυλακες κανουν καριερα με "μικρα" σωματα?επειδη δεν νομιζω να ξερεις θα σου πω εγω.henning fritz(1.89)και dejan peric(1.85).μονο .και μην το ψαχνεις δεν υπαρχουν αλλοι.

Anonymous said...

φιλε 3:04 μαλλον manager εισαι ή κατοικος γερμανιας!αντε γεια, στον κοσμο σου.......

Anonymous said...

πως το καταλαβες ρε?οντως ειμαι και manager και κατοικος γερμανιας...παντως το "στον κοσμο σου" δεν το καταλαβα(βλεπεις δεν ειμαι το ιδιο εξυπνος με εσενα)...εμενα μου εχουν μαθει πως για να γινεις καλυτερος πρεπει να κοιτας τους καλυτερους και να μαθαινεις απο αυτους.για αυτο και παρακολουθω bundesliga και champions league.εσυ που πιστευεις οτι εμεις οι ελληνες ειμαστε οι καλυτεροι στο χαντμπολ βλεπε μονο Α1(παρεπιπτοντως αν θυμασαι ελληνας διεθνης που αγωνιζεται στο εξωτερικο την ονομασε"τσιρκο medrano".αλλα εσυ ξερεις καλυτερα).παντως για να βγαζουν οι κορυφαιες χαντμπολικες χωρες μονο ψηλους τερματοφυλακες,κατι παραπανω θα ξερουν,αυτο ηθελα να πω λεγοντας οτι υπαρχουν μονο 2 κορυφαιοι μη ψηλοι τερματοφυλακες στην ευρωπη.

Anonymous said...

φιλε επι της ουσιας ετσι ειναι οπως τα λες(κανουμε και λιγο πλακα με τα...στο κοσμο σου) αλλα εδω που ζουμε και θελουμε να λεμε οτι εχουμε χαντμπολ ο κουλουρης και κοτσιφας ειναι πολυτελεια! παντως δεν ηθελα να σε προσβαλω με αυτα που εγραψα πριν.

Anonymous said...

δεν ειπα οτι δεν ειναι καλοι ο κουλουρης και ο κοτσυφας.ισα ισα...ο κοτσυφας ειδικα στον πανελληνιο ειχε κανει καταπληκτικες εμφανισεις.απλα επειδη μιλαμε για προκριματικα παγκοσμιου,μιλησα για προδιαγραφες που εχουν οι περισσοτεροι τερματοφυλακες που σε τετοιες διοργανωσεις συνηθως διακρινονται

Anonymous said...

Και για να κάνουμε το ρεζουμέ ρε παιδιά...Δηλαδή ο Γραμματικός καλεί τους Τσακνητσούλους επειδή είναι ψηλοί; επειδή βαριέται να ψάξει αν υπάρχουν καλύτεροι; επειδή αυτοί είναι στο σύστημα που τον εξυπηρετεί; ή 4ον για άλλο λόγο; Ας μου πείτε....

Anonymous said...

δηλαδη με την λογικη του 5:47 θα πρεπει στην ανδρων να μην παιζουν κουλουρης και κοτσιφας στα προκριματικα αλλα ο μπαρμπας και ο γιουρι παπαδοπουλος που ειναι πιο ψηλοι...να δουμε και αυτο!!!

Anonymous said...

Το να ήσουν φτασμένος παίκτης δεν σε κάνει κατ' ανάγκην και καλό προπονητή. Πρέπει να γράψεις ώρες, να πάρεις εμπειρία και να δοκιμάσεις πράγματα παίρνοντας το αντίστοιχο feedback. Ο Γραμματικός εξαργύρωσε την παικτική του φήμη, χωρίς να φέρει τα προσδοκόμενα αποτελέσματα σαν προπονητής όμως.
Τι κάνει συλλόγους όπως ο Πανελλήνιος να παίρνουν άπειρους προπονητές;
Τι κάνει την ομοσπονδία να παραβλέπει άλλους πιό καταξιωμένους προπονητές και να επιλέγει Γραμματικό;
Τελικά πως λειτουργούν τα πράγματα εδώ στην Ελλάδα; Με δημόσιες σχέσεις; Με μανατζεριλίκια; Ποιός αβαντάρει τον Γραμματικό που ακόμα δεν έχει δείξει την παραμικρή προπονητική επιτυχία;

Anonymous said...

δεν έχεις δίκαιο, πέρσι ΚΑΤΑΦΕΡΕ να χάσει πρωτάθλημα και κύπελλο και να κάνει μάγκα τον φαλακρό!Αυτό χρειαζόταν προσπάθεια για να γίνει!!

Anonymous said...

φιλε ο φαλακρος δεν εχει απο κανεναν αναγκη να τον κανει μαγκα.τα 9 πρωταθληματα και 5 κυπελλα που εχει σαν παικτης μιλανε απο μονα τους.κ αυτο που λετε για το γραμματικο,ουτε αυτος εχει αναγκη να τον αβανταρει κανεις.και για τη θεση ομοσπονδιακου σε μικρες ηλικιες ηταν θεωρητικα καταλληλοτατος.υπαρχουν πολλοι που ξερουν το χαντμπολ που ξερει αυτος και πολλες προσωπικοτητες που μπορουν να εμπνευσουν τα παιδια πιο πολυ απο αυτον?

Anonymous said...

ειμαι η πετρουλα και σημερα θα σας πω τον καιρο.
ο καιρος εδω στην αθηνα θα ειναι μετριος προς το γλυκουτσικος και οι ανεμοι θα ειναι τρυφεροι.
ουφ τελειωσα και παλι.
φιλακια

Anonymous said...

Τελικά δηλαδή εμείς που μιλάμε εδώ συμφωνούμε για την ακαταλληλότητά του...

Anonymous said...

Bravo se olous esas pou krazete tin ethniki Neon. Eimai melos tis omadas k tin Tetarti prota o theos anaxoroume gia Polonia me tis euxes olon sas gia mia aksioprepi emfanisi k oti kalutero mporoume na apokomisoume apo agones tetiou epipedou.

Sas euxaristw olous ek merous arketon athliton k perimenoume oloi tin epomeni bdomada na bgalete oli tin xoli sas gia termatofulakes,extrem,inter,pivot,playmaker,fisiotherapeutes texniko team klp..

Mas... gemisate oloi sas toses meres k sas euxaristoume..

Athlitis tis ethnikis neon.

Anonymous said...

mipos esy grafeis gia ton grammatiko athliti tis ethnikis neon ???
mipos den se vazei na paizeis ?
kai stin teliki anti na grafeis den pas na kaneis proponisi kalytera ?
toso megali simasia exei gia sena to sxolio kapoioy midenikoy stin oysia pou kataferete enantion sas ?
min asxoliste .-

Anonymous said...

Τι φταις και συ ρε πιτσιρίκο...Σίγουρα όμως θα ήθελες και εσύ καλύτερη οργάνωση και μεγαλύτερο ανταγωνισμό για να παίξεις με άλλους όρους και περισσότερες πιθανότητες διάκρισης. Αυτά λέμε εμείς (ή κάποιοι τέλως πάντων). Εσύ κάνε τη δουλειά σου. Δεν φταις είτε αξίζεις που είσαι εκεί είτε όχι!!!

Anonymous said...

egw tha prtimousa na exw proponiti ena asteri tou ellinikou handball kai apeiro proponiti,para kana asxeto pswnio tis proponitikis pou den ton xerei oute i mana tou!...

Anonymous said...

καλά γυρνάνε εδώ μέσα κάτι λαμόγια που είναι αστέρια στην συγραφή σεναρίων, οι ίδιοι είναι παίκτες εθνικών ομάδων με την ίδια ευκολία που κάνουν τους συμβουλάτορες επί παντός θέματος δίνοντας οι ίδιοι συμβουλές στον...εαυτό τους. Ρεεεε γούστα που σου βγάζει η ανωνυμία! Τόσο που ο "Πετρούλα" έχει γίνει ο "όλα τα λευτά"! Μεγάλε γράψε κι άλλα... είσαι ο καλύτερος!

Anonymous said...

επειδη πολλα παιδια απο αυτα που συμμετεχουν αξιζουν, καλο ειναι να σταματησουμε πλεον τα σχολια γιατι τους κανουν κακο! οσο για το συστημα καταλαβαμε πως δουλευει καλα...αλλα δυστιχως μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα.

Anonymous said...

simfwnw me ton 4:58 100 tois ekato

Anonymous said...

Ante oloi oi kompleksikoi edw mazemenoi na vgalete tin kakia sas gia ta paidia! Egw lew o kathenas sas na proteinei mia 16ada kai na parei o grammatikos autin tin 16ada pou proteinoun oi perissoteroi tin tetarti, kai ama thelete kai gia proponiti valte ton eauto sas...ANTE RE KSUPNATE!



To handballaki einai aplo desmeusi-pasa-sout,40x20,me strogguli mpala kai me termata!AAAAAANTE GEIA!

Anonymous said...

Kati pou ksexnate eseis oi proponitologoi.O grammatikos einai proponitis 2 xronia kai persu vgike 3os sto prwta8lima kai finalist sto kupelo kai thewreitai apotuxia, O MEGAS PROPONITIS o FALAKROS PRAKTWR posa xronia itan proponitis ston douka?kai ti ekanes tis Prwtes xronies?poses fores itan ektos 4adas kai etrwge ta 10mpala sto kefali?KAI AN ITAN O PROPONITARAS giati ton diwksane?Ti omada afise ston douka?(ton sasa kai ton petar).


To Mualo to exeis gia na to vazeis na doulevei kai na mporeis na krineis,alliws kanto xlapatsa na kollaei ston toixo!


Oi perissoteroi edw mesa gia xlapatses to exete!

Anonymous said...

ναι καλα καταλαβατε ειμαι η ΠΕΤΡΟΥΛΑ KAI θα ηθελα να μου πειτε πως παιζετε το δυο εναντια σε ....ενα !!!
φιλακιαααα

Anonymous said...

k esu auto me tin petroula kofto katantise aidia aman pia..

Anonymous said...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Η ΝΕΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ... ΑΠΟ ΕΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΝ ΞΕΡΕΙΣ

Anonymous said...

petroyla eisai apextos!!! Rikse pragma mpoliko...goystaroyme!!!

Anonymous said...

Κάνε καμιά άλλη σύγκριση ρε φιλαράκι 4 Απρίλιος 2009 4:15 πμ, που πας να συγκρίνεις Τσαβδαρίδη με Γραμματικό. Ο Νικόλας είναι παιδάκι μπροστά στον Τσαβ. Μίλα για Κρανάκη, Ιατρούδη, Μάντζο,Τσαβδαρίδη για άλλους, ο Νικολάκης προπονητικά είναι Β΄εθνική. Σύγκρινέ τον με Σκάρλο, Γκίνη, Μεσσήνη και άλλους παρόμοιους. Και πανηγύριζε που με ομάδα με Ζαραβίνα, Κοτελίδα, Ντομπρόκοβιτς, Μάλλιο, Ζαρλακούτη, Μαστορόγιαννη και άλλους βγήκε τρίτος. Μπράβο του του παλικαριού!

Anonymous said...

ο τσαβδαριδης και ο γραμματικος ειναι οι καλυτεροι νεοι προπνητες της ελλαδας.το ποιος ειναι καλυτερος δεν εχει σημασια.γιατι πολυ απλα και οι 2 βελτιωνουν το αθλημα μας,δεν το πανε πισω.μακαρι κ οι υπολοιποι να ηταν της ιδιας ποιοτητας.ειναι μακραν οι 2 καλυτεροι χαντμπολιστες που εχει βγαλει η ελλαδα,-χωρις να υπολογιζω αλβανο,καρυπιδη κ ολους αυτους που κανουν καριερα στο εξωτερικο.ειναι παραδειγματα προς μιμηση για τη δουλεια που ριχναν ως αθλητες,για τη σταθεροτητα τους τοσα χρονια που αγωνιζονταν.γενικα ειναι απο τους λιγους που μπορουν να μαθουν στους νεους αθλητες,πραγματικα τα μυστικα του αθληματος,μεσα απο προπονηση υψηλης εντασης αλλα και ποιοτητας,καθως παιξανε χαντμπολ σε πολυ υψηλο επιπεδο και πραγματικα γνωριζουν το αθλημα.να τους συγκρινουμε δεν εχει νοημα.κανενας απο τους 2 δεν ανηκει στην κατηγορια των προπονητων που κανουν κακο στο χωρο μας ειτε απο αγνοια,ειτε απο ιδιοτελεια.το να εντοπιζει κανεις καποια λαθη τους και να τα επισημαινει καλοπροαιρετα ειναι δεκτο και θετικο,αλλα το να ειναι κανεις εμπαθης μαζι τους,να προσπαθει να αμαυρωσει τη συνολικη εικονα τους και να τους προσβαλλει με υβριστικους χαρακτηρισμους ειναι καραγκιοζιλικι.γιατι πολυ απλα ολοι αυτοι που κραζουν τον εναν ή τον αλλον ειναι πολυ λιγοι μπροστα τους για να το κανουν και δεν ξερουν ουτε το 1/10 απο το χαντμπολ που αυτοι κουβαλανε στο κεφαλι τους.

Anonymous said...

alla deixnoyn ta pepragmena toys!

Anonymous said...

ποια πεπραγμενα?σε προκαλω...

Anonymous said...

Άλλη ιστορία όμως ο τσαβ και άλλη ο Νικολάκης. Ο πρώτος μπήκε στην προπονητική από φοιτητής (πήρε πρωταθλήματα με κοριτσάκια στον φίλιππο ακόμη), έδειξε ενδιαφέρον για την προπονητική, έκανε σταδιακά βήματα εξέλιξης, διάβασε πολύ, έβγαλε τη σχολή με την αξία του, έδειξε υπομονή, έκανε επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα και ανέβηκε με την αξία του. Δεν ξέρω αν θα γίνει ένας τέτοιος ο Νικολάκης, αλλά για όλα τα παραπάνω μέχρι τώρα έχει ακολουθήσει την ακριβώς αντίθετη πορεία. Κοινό σημείο (συμφωνώ με τον 6/4 12.28) ότι υπήρξαν ως αθλητές δύο από τους κορυφαίους και ίσως οι κορυφαίοι....

Anonymous said...

ANTI NA KΑΘΕΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΝΑς ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟς ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙς ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ?