Pregame: Ζαφειράκης Νάουσας - Φίλιππος Βέροιας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Ζαφειράκης Νάουσας - Φίλιππος Βέροιας

Ο Ζαφειράκης Νάουσας θα φιλοξενήσει αύριο (03/04, 18:00, Μετάδοση - YouTube: Zafirakis Handball) τον Φίλιππο Βέροιας, για την 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Handball Premier. Ο Ζαφειράκης, που αύριο θα αγωνιστεί με επετειακές εμφανίσεις με αφορμή την συμπλήρωση των 200 ετών από την κήρυξη της ελληνικής επανάστασης του 1821, είχε επικρατήσει εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο τον Φαίακα Κέρκυρας (21-28). Ο Φίλιππος βρίσκεται μία θέση πάνω από τον Ζαφειράκη, στην 5η σε σύνολο 7 ομάδων, έχοντας, ακόμα, έναν βαθμό παραπάνω (5) από το σύνολο της Νάουσας.

Ο αθλητής του Ζαφειράκη, Πέτρος Ρότζιος (25χρονος δεξιός εξτρέμ), ανέφερε στο greekhandball.com:  «Μετά από την πρώτη μας νίκη στην Handball Premier και μια σχετικά καλή εικόνα της ομάδας, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τον Φίλιππο, μια δυνατή ομάδα. Παίζουμε στην έδρα μας και παρά την έλλειψη του κόσμου, είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε και να δώσουμε το 100%, για να κατακτήσουμε την νίκη. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σκληρά και αυτό ευελπιστούμε να αποτυπωθεί στον αγωνιστικό χώρο».

Ο Μαυροδουλάκης, που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού, θα συμπεριληφθεί στην 16άδα και εάν κριθεί αύριο έτοιμος, τότε θα χρησιμοποιηθεί.

Από την άλλη, ο Ουκρανός παίκτης της ομάδας της Ημαθίας, Μπόρις Κριούτσκοφ (33χρονος τερματοφύλακας), τόνισε στην ιστοσελίδα μας: «Το αυριανό ματς είναι πολύ σημαντικό για εμάς, καθώς επίσης και για τους αντιπάλους μας. Η υπάρχουσα κατάσταση, λόγω της πανδημίας, δημιουργεί εμπόδια, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία. Θέλουμε να παίξουμε όμορφο χάντμπολ. Η δουλειά μας για αύριο είναι απλή: να είμαστε αποτελεσματικοί σε άμυνα και επίθεση. Καλή τύχη και στις δύο ομάδες και κυρίως, όχι τραυματισμούς. Να προσέχετε τους εαυτούς σας και τις οικογένειές σας».

Τραυματίες είναι οι Παπαγιάννης, Φιλόσογλου Β., Παπαδόπουλος, Καραγιοβάνης, Μπαλτατζής, ενώ ο Αρβανιτίδης θα απουσιάσει εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων.

No comments