Pregame: Πυλαία - Αερωπός Έδεσσας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Πυλαία - Αερωπός Έδεσσας

Τον Αερωπό Έδεσσας θα υποδεχθεί αύριο (03/04, 18:00, Μετάδοση - YouTube: Handball Tv GR), για την 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Handball Premier, η Πυλαία, που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, με 8 πόντους, 2 περισσότερους από την ομάδα της Έδεσσας. 

Ο αθλητής της Πυλαίας, Ηλίας Ελέτα (22χρονος αριστερός εξτρέμ), ανέφερε στο greekhandball.com: «Ο Αερωπός είναι μία έμπειρη και ποιοτική ομάδα, που δεν συγχωρεί τα λάθη του αντιπάλου της και γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και ψύχραιμοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, όχι μόνο στα πρώτα 45 λεπτά όπως ήμασταν με τον ΠΑΟΚ. Σε αυτές τις λεπτομέρειες θα κριθεί το παιχνίδι».

Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Μπάτζιου, λόγω ενός σφιξίματος στον δικέφαλο, ενώ ανέτοιμος είναι ακόμα ο Αντωνιάδης, που προέρχεται από τραυματισμό. Απών, βεβαίως, θα είναι και ο Παπαγεωργίου, που είχε υποστεί ρήξη χιαστών. 

Από την άλλη, ο παίκτης του Αερωπού, Φώτης Μισαηλίδης (29χρονος πλέι μέικερ), τόνισε στην ιστοσελίδα μας: «Για εμάς ξεκινάει αύριο και πάλι το Πρωτάθλημα, καθώς είχαμε ρεπό το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί η Πυλαία, όπως έδειξε και στο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, είναι πολύ μαχητική και παλεύει μέχρι το τέλος. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τον καλό μας εαυτό και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό. Λόγω του μικρού ρόστερ μας, η κούραση και το καθαρό μυαλό θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα».

Πλήρης θα παραταχθεί η ομάδα της Έδεσσας.

No comments