Pregame: Δούκας - ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Δούκας - ΑΕΚ

Ο Δούκας θα υποδεχθεί αύριο (03/04, 19:00, Μετάδοση - YouTube: AEK Athletic Club) την πρωτοπόρο του 1ου ομίλου της Handball Premier, ΑΕΚ, για την 12η αγωνιστική. Οι Κυανόλευκοι, που προέρχονται από εντός έδρας νίκη (27-25) κόντρα στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας (9η αγωνιστική), είχαν ρεπό την 10η αγωνιστική και με δεδομένο ότι η Ένωση έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και επιθυμεί να έχει «βγάλει» από το πρόγραμμά της παιχνίδια του Πρωταθλήματος πριν από τα ημιτελικά του EHF European Cup, η αναμέτρηση μεταξύ των δύο συμφωνήθηκε να γίνει αύριο.  

Ο παίκτης της ομάδας των Εκπαιδευτηρίων, Διογένης Αποστολίδης (25χρονος αριστερός ίντερ), υπογράμμισε στο greekhandball.com: «Εύχομαι καλή τύχη στις ομάδες που εκπροσωπούν το ελληνικό και το κυπριακό χάντμπολ στην Ευρώπη, δηλαδή την ΑΕΚ και την Ανόρθωση, μακάρι να τις δούμε στον τελικό. Όσον αφορά στο αυριανό παιχνίδι, εννοείται ότι η ποιότητα του αντιπάλου είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Από την πλευρά μας θα αντιμετωπίσουμε την αυριανή πρόκληση, όπως αντιμετωπίζουμε κάθε ματς. Θα επικεντρωθούμε, δηλαδή, στο να βελτιωνόμαστε κάθε εβδομάδα και σε κάθε αναμέτρηση. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά που έχουμε ξεκινήσει από τις αρχές της σεζόν και ευελπιστώ ότι στο τέλος της περιόδου η ομάδα μας θα έχει πλασαριστεί όσο το δυνατόν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα».

Τραυματίας είναι ο Τζανιδάκης, ενώ προληπτικά θα απουσιάσει ο Καρακεχαγιάς.

Από την άλλη, ο αθλητής των Κιτρινόμαυρων, Χρήστος Μυλωνάς (26χρονος αριστερός ίντερ), επεσήμανε στην ιστοσελίδα μας: «Είναι μια αναμέτρηση, η οποία θα μας βοηθήσει να διατηρήσουμε τον ρυθμό, που αποκτούμε σιγά σιγά και επίσης θα συμβάλλει στο να βελτιώσουμε ορισμένες λεπτομέρειες στο παιχνίδι μας. Σίγουρα υπάρχει διαφορά δυναμικής και θέλουμε να την αποτυπώσουμε στο αυριανό ματς και να αγωνιστούμε, επίσης, όσο το δυνατόν περισσότεροι αθλητές».

Τραυματίες είναι οι Ουγκάλντε, Πλάθα. Στην 16άδα δεν συμπεριλήφθηκαν, ακόμα, οι Δομπρής, Μπουνέτα, Κοσάνοβιτς, ώστε να αποφορτιστούν.

No comments