Pregame: Δράμα - ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Δράμα - ΠΑΟΚ

Το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής είναι αυτό μεταξύ της Δράμας και του ΠΑΟΚ, που μετέχουν στον 2ο όμιλο της Handball Premier. Ο Δικέφαλος του Βορρά είναι πρωτοπόρος έχοντας 15 βαθμούς και τον ακολουθούν οι Δραμινοί με 13. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν αύριο (03/04, 18:00, Μετάδοση: STAR Βορείου Ελλάδας) στην πόλη της Δράμας.

Ο αθλητής της Δράμας, Ανέστης Κοβογλανίδης (29χρονος πίβοτ), σχολίασε στο greekhandball.com: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, που δίκαια θα χαρακτηριζόταν ως ντέρμπι, καθώς βάσει αποτελεσμάτων είμαστε οι δύο πιο συνεπείς ομάδες του βορείου ομίλου. Όλη την εβδομάδα προετοιμαζόμαστε πάνω στο πώς θα αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, τον ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο χωρίς άγχος. Άλλωστε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, θα δώσουμε τα πάντα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και μακριά από τραυματισμούς. Τέλος, θέλω για μια ακόμη φορά να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου στην διοίκηση της υπηρεσίας μου για τις διευκολύνσεις, που μού παρέχουν, ώστε να βρίσκομαι κοντά στην ομάδα μου».

Απόντες θα είναι εξαιτίας τραυματισμών οι Παπαδόπουλος, Παπάζογλου Θ., Κουρτίδης, Καφαντάρης.

Από την άλλη, ο παίκτης των Θεσσαλονικέων, Νίκος Νικολαΐδης (29χρονος αριστερός εξτρέμ), τόνισε στην ιστοσελίδα μας: «Το αυριανό ματς απέναντι στην Δράμα είναι το σημαντικότερο παιχνίδι για εμάς όσον αφορά στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος, όχι μόνο βαθμολογικά, αλλά και για λόγους γοήτρου, καθώς η ομάδα της Δράμας είναι η μόνη, που μας στέρησε βαθμό. Με γνώμονα αυτό αντιλαμβανόμαστε την σημασία του αυριανού αγώνα και πόσο σημαντική είναι τόσο η νίκη, όσο και η καλή εμφάνιση. Παρ' όλη την περίεργη κατάσταση, που βιώσαμε τους τελευταίους μήνες, θεωρώ πως είμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θα δείξουμε το ανάλογο πρόσωπο».

Εκτός πλάνου βρίσκονται, λόγω τραυματισμών, οι Κυριακίδης, Γιορανίδης. Επιπλέον, η συμμετοχή των Παλάσκα, Σεϊρεκίδη, Νικολαΐδη θα κριθεί λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση, καθώς προέρχονται από τραυματισμούς και μάλιστα δεν γυμνάστηκαν καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας.

No comments