Τούτσης: «Καλή εμφάνιση και δίκαιη επικράτηση» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τούτσης: «Καλή εμφάνιση και δίκαιη επικράτηση»



Ο Φίλιππος Βέροιας πραγματοποίησε καλή εμφάνιση με αντίπαλο τον Φαίακα Κέρκυρας, εντός έδρας (33-26) και επικράτησε δίκαια, τόνισε στο greekhandball.com ο προπονητής του, Κώστας Τούτσης, που συνεχάρη την ομάδα του Ιονίου για την προσπάθειά της συνολικά.

Ανέφερε: «Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που έπαιξε πολύ ορθολογικά δημιουργώντας με σωστή ατομική και συνολική τακτική στο παιχνίδι. Θέλω, λοιπόν, να συγχαρώ τον Φαίακα γι' αυτό και να ευχηθώ στην ομάδα καλή συνέχεια στην προσπάθειά της ελπίζοντας ότι θα συνεχίσει να δουλεύει και να επενδύει στο άθλημά μας. Άλλωστε, η παρουσία πολλών αθλητών υψηλού επιπέδου από το νησί είναι απόδειξη για όλα αυτά.

Συνεχίσαμε σε καλό αγωνιστικό ρυθμό βελτιώνοντας αρκετά το παιχνίδι μας και βάζοντας περισσότερους παίκτες στο παιχνίδι μας. Κάναμε μια καλή εμφάνιση και νομίζω ότι δικαίως επικρατήσαμε.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, ώστε να ''κλείσουμε'' την κανονική περίοδο όσο πιο ψηλά περιμένοντας και τον θεσμό του Κυπέλλου, ελπίζοντας παράλληλα να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι γι' αυτόν».

No comments