Μιχαλάκης: «Κρατάμε ότι πήραν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες μας και ότι εμφανίστηκαν βελτιωμένοι» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μιχαλάκης: «Κρατάμε ότι πήραν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες μας και ότι εμφανίστηκαν βελτιωμένοι»



Ο Φαίακας Κέρκυρας κρατάει από την σημερινή εκτός έδρας ήττα (33-26) με αντίπαλο τον Φίλιππο Βέροιας τόσο το γεγονός ότι όλοι οι αθλητές του πήραν χρόνο συμμετοχής, όσο και ότι οι παίκτες της ομάδας εμφανίστηκαν βελτιωμένοι, επεσήμανε στο greekhandball.com ο προπονητής των νησιωτών, Κώστας Μιχαλάκης. Ο ίδιος υπογράμμισε, επιπλέον, ότι τα παιχνίδια στην Handball Premier, στην τρέχουσα σεζόν, είναι τεράστια εμπειρία για τους Φαίακες.

Δήλωσε: «Αυτό που κρατάμε από το σημερινό παιχνίδι είναι πως πήραν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες, κυρίως οι νεαροί σε ηλικία και εμφανίστηκαν όλοι βελτιωμένοι σε σύγκριση με τον προηγούμενο αγώνα με αντίπαλο τον Ζαφειράκη Νάουσας, στον οποίο το άγχος δεν μας είχε επιτρέψει να αποδώσουμε αυτό που μπορούμε πραγματικά.

Η ομάδα παιχνίδι με το παιχνίδι γίνεται όλο και καλύτερη. Είναι τεράστια εμπειρία αυτοί οι αγώνες για εμάς.

Οι περισσότεροι αθλητές δεν έχουν καν συμμετοχές στα ηλικιακά Πρωταθλήματα και ξαφνικά έχουν κληθεί να παίξουν αγώνες στην Α1.

Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τη σημερινή απόδοση της ομάδας, θα δουλέψουμε πάνω στα λάθη του αγώνα και παιχνίδι με το παιχνίδι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

No comments