ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

ΜΠΑΚΑΟΥΚΑΣ: «ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΑ3»

Ο Διεθνής παίκτης της ΑΕΚ Χριστόφορος Μπακαούκας αναφερόμενος στη μάχη για τον τίτλο στην Α1 Ανδρών τόνισε:
«Πιστεύω ότι εάν είναι σοβαρός ο Πανελλήνιος θα περάσει νικηφόρα από το ΜΙΚΡΑ3. Βέβαια ο ΠΑΟΚ έχει το αβαντάζ της έδρας έχει πολύ καλή ομάδα και με μεγάλη σταθερότητα. Μέσα στο παιχνίδι είναι και ο  Διομήδης Άργους εάν  παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες του. Ο Θερμαϊκός δεν πιστεύω πως θα περάσει εύκολα από το ΜΙΚΡΑ3. Πάντως όλα αυτά θα κριθούν μέσα στο γήπεδο και δεν αποκλείονται και οι εκπλήξεις. Εμείς στη δεύτερη  τετράδα στόχο έχουμε το τρια στα τρια. Με το φοβερό γηπεδικό πρόβλημα είναι θαύμα που φτάσαμε στην Πέμπτη  θέση στην πρώτη φάση. Στην τρίτη τετράδα όπου γίνεται μάχη για τον υποβιβασμό ο Ζαφειράκης έχει το αβαντάζ της έδρας  , το Κορωπί και ο Ιωνικός βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Βέβαια όλες οι ομάδες θα παλέψουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Όσο για το F4 του Κυπέλλου κάθε ομάδα έχει 25% πιθανότητες. Ο αντίπαλός μας Διομήδης είναι καλός αντίπαλος, δυνατή ομάδα με καλό σύνολο , αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για τη νίκη και για να περάσουμε στον τελικό, διεκδικώντας το Κύπελλο. Στα 20 χρόνια που υπηρετώ το άθλημα  οι καλύτερες στιγμές μου ήταν η κατάκτηση του Πρωταθλήματος με τον Ιωνικό το 1999 και όταν πρόπερσι αναδείχθηκα πρώτος σκόρερ. Του χρόνου το πρωτάθλημα θα είναι καλύτερο και πιο ισχυρό αρκεί οι ομάδες να λύσουν όλα τα προβλήματα των παικτών και να μπορούν να παίξουν απερίσπαστοι προσφέροντας θέαμα στους φιλάθλους. Για τους Αλβανό και Καρυπίδη έχω να πω πως αισθάνομαι συγκίνηση για τους συμπαίκτες μου στην εθνική και τους εύχομαι να κατακτήσουν τους στόχους τους . Είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές του ελληνικού χάντμπολ μαζί και με όλα τα παιδιά που αγωνίζονται στο εξωτερικό.   Όσο για εμένα αυτό που με κρατάει και με δυναμώνει στο χάντμπολ είναι η αγάπη μου για το άθλημα και οφείλω πολλά στην σύζυγό μου και τα παιδιά μου που με στηρίζουν.»

ΜΑΚΡΗΣ: «ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ»
Ο Ιωνικός Νέας Μαγνησίας Λαμίας νίκησε στο μπαράζ για την άνοδο στη Β Εθνική Ανδρών τον Μακεδόνα Θεσσαλονίκης με 34-30 . Το παιχνίδι έγινε στην Καρδίτσα . Ο προπονητής του Ιωνικού Ν. Μαγνησίας Χρήστος μακρής δήλωσε: «Μετά από τις δυο πτώσεις ήρθε η στιγμή να ξεφύγουμε από το παρελθόν που φέρναμε κόσμο εκτός Λαμίας να αγωνιστεί και να στηριχτούμε πια στα δικά μας παιδιά και κυρίως στους εφήβους , οι οποίοι έφτασαν ένα βήμα πριν την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Οι έφηβοί μας  συνδυάστηκαν άριστα με τους έμπειρους παίκτες και έδωσαν τη μάχη και στα τρια μπαράζ για την άνοδο. Οι συνεχόμενοι αγώνες μας έδωσαν πολύτιμη εμπειρία. Η ομάδα μας θα ενισχυθεί. Το πρόβλημά μας είναι το γηπεδικό. Ο πρόεδρος του Αθλ. Οργανισμού του Δήμου Λαμίας Ηλίας Παλιαλέξης υποσχέθηκε πως θα προσπαθήσει να επιλύσει το γηπεδικό ενώ σήμερα που επισκέπτεται τη Λαμία ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε τη διαβεβαίωση της δημιουργίας νέου γηπέδου στη Νέα Μαγνησία. Εκεί θα προσπαθήσουμε με νέες δυνάμεις να χτίσουμε την ομάδα μας . Επίσης από τη νέα περίοδο θα προσληφθεί και προπονητής για το φυτώριο.»

5 comments

Anonymous said...

ασε μας ρε μπακαουκα αθηναιοκατεστημενε.
δηλαδη θελεις να μας πεις πως στα δυο ματς που εχασε ο πγς απο τον παοκ ηταν ασοβαρος ?
απο το κιλκις που αποκλειστηκε ηταν ασοβαρος ?
στα 3 τελευταια παιχνιδια που δεν κερδισε ηταν ασοβαρος ?
αλλα μαλλον θελεις να μας πεις πως και συ ως γνησιο τεκνο του αθηναικου ψευτολομπι θελεις να παρει το πρωταθλημα ο πανελληνιος.
και για να καταλαβουμε εαν ο παοκ ειναι και αυτος σοβαρος τοτε τι γινετε ?
λιγο προσοχη στις προτιμησεις δεν βλαπτει απο παικτες εν ενεργεια και απο ανταγωνιστηκες ομαδες .

Anonymous said...

den thes na parei to protathlima o paok epeidh zhleyeis cristofer e;protathlima makedonia...geia athina....pelates....miaou.....

Anonymous said...

niaou grafete... selemele!!!!!!

Anonymous said...

Opoios leei tin gnomi tou anikei kai kapou?sopa re,tote egw an pw oti o thermaikos an deiksei sovarotita mporei na to parei anikw sto lobby ekei tis 8ermis?i an pw o paok na to parei tha anikw sto lobby tou paok? ti lete re ma..mouxaloi!afiste ton an8rwpo na pei tin gnomi tou eleuthera amesws na tou valete tampela.alla etsi einai toso kompleksikoi eiste ekei stin saloniki.pou na sas to parei ekei mesa o panellinios to protathlima kai na gelaw re!

Anonymous said...

ΕΧΩ ΔΕΙ Κ ΤΗΣ 4 ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ,
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΟΜΑΔΑ Κ ΥΓΕΙΗ ΠΑΝ ΑΠ'ΟΛΑ Κ ΠΛΕΟΝΕΚΤΙΜΑ ΕΔΡΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΑ 3 ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΧΑΜΟΣ.,ΑΠΟ ΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΗΜΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Κ ΑΝ ΤΟΘ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ....?
ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ... ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..
Κ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΡΜΑΙΚΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ Κ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΣ 4 ΟΜΑΔΕΣ..Ο ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ Η ΘΑ ΦΑΕΙ 10ΜΠΑΛΟ Ι ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ..,ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑ ΧΑΛΑΡΑ ΜΕ 10 ΓΚΟΛ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Κ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟ Κ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΟΚ-ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΦΕΤΟΣ..Κ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΜΕ 5 Η 6 ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ..
ΑΠΟ ΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ...
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΑΤΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ..