Τα '' μπράβο '' από Πελεκίδη και Σκανδάλη που είδαν το ποτήρι μισογεμάτο... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα '' μπράβο '' από Πελεκίδη και Σκανδάλη που είδαν το ποτήρι μισογεμάτο...

 



Αυτή την φορά ο Δημήτρης Πελεκίδης...χαμογελούσε...Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, αν και συνήθως είναι...απαιτητικός, παραδέχθηκε ότι στο ματς με την Πυλαία, είδε από τις αθλήτριες του ανταπόκριση σε όσα τους είχε ζητήσει :
'' Το ζητούμενο είναι, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, η ομάδα να έχει υψηλό ρυθμό. Αυτό το πετύχαμε, με καλή διάθεση και με εκτεταμένη χρησιμοποίηση όλων των αθλητριών. Παίξαμε καλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και με χαροποιούν τόσο τα 37 γκολ στην επίθεση όσο και τα 13 τέρματα που δεχθήκαμε στην άμυνα, που ήταν και η βάση της επιτυχίας μας. Πετύχαμε 100% αυτά που είχαν ζητηθεί από τις αθλήτριες και θέλαμε να δείξουν στον αγώνα. Οπότε, είμαι ευχαριστημένος από την εξέλιξη του ματς ''.      


Για τον προπονητή της Πυλαίας Βασίλη Σκανδάλη, υπάρχει ευαρέσκεια για την θέληση και την αγωνιστικότητα των αθλητριών του, όμως, στις τοποθετήσεις του για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αποτυπώθηκε με  ρεαλισμό η σκληρή πραγματικότητα, της προφανούς διαφοράς δυναμικότητας των δύο  ομάδων : 
'' Θεωρητικά, πετύχαμε τον στόχο μας, να μην δεχθούμε υπέρμετρα μεγάλο αριθμό τερμάτων σε ένα ματς όπου αντιμετωπίσαμε μία ομάδα από την οποία έχουμε διαφορά και το γνωρίζουμε...Κρατάω την άμυνα μας, όμως, στην επίθεση δεν έβγαιναν 100% αυτά που ήθελα. Οταν μάλιστα ήλθε και η κούραση, κάναμε κακά σουτ και φανήκαμε λιγότερο απειλητικοί για τον ΠΑΟΚ. Παίξαμε χωρίς άγχος, δοκιμάσαμε πράγματα, άλλα βγήκαν, άλλα όχι..Αφήνουμε πίσω μας προοδευτικά, μία σεζόν από την οποία θα ήθελα να σβήσω πάρα πολλά και κρατάω μόνο ότι ο αθλητισμός αδικήθηκε κατάφωρα...''.   

No comments