Παπαδιονυσίου: «Αποκλειστικός μας στόχος είναι ασφαλώς η κατάκτηση του τροπαίου» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παπαδιονυσίου: «Αποκλειστικός μας στόχος είναι ασφαλώς η κατάκτηση του τροπαίου»

Η ΑΕΚ έχει ως αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση του EHF European Cup τόνισε στο greekhandball.com ο Τάσος Παπαδιονυσίου, που πραγματοποίησε ηγετική εμφάνιση απόψε (26/03) κόντρα στην Νέβα (29-27) και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού, χάρη στα 6 τέρματα, που σημείωσε.

Ανέφερε: «Παίξαμε δύο διαδοχικά παιχνίδια με αντίπαλο την Νέβα, που προέρχεται από μια καλή σχολή χάντμπολ, την Ρωσία. Αποδείξαμε ότι ορθώς ήμασταν φαβορί. Στο δεύτερο ματς μπήκαμε πιο νωθροί, πιο κουρασμένοι ίσως και αυτό φάνηκε και στο πρώτο ημίχρονο απόψε, που βρισκόμασταν πίσω στο σκορ. Στην επανάληψη, δείξαμε ότι θέλαμε να πάρουμε την πρόκριση με δύο νίκες και τα καταφέραμε, γεγονός που είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα.

Χάσαμε έναν πολύ σημαντικό παίκτη για εμάς, τον Πλάθα, που ήταν ''εργαλείο'' σε άμυνα και επίθεση. Πρέπει να βρούμε τρόπο να καλύψουμε αυτό το κενό. Για να γίνει αυτό, πρέπει να διευρυνθεί ο ρόλος κάποιων παικτών, οι οποίοι επίσης είναι παίκτες ''κλειδιά''».

Σχετικά με τον επόμενο αντίπαλο στα ημιτελικά, σχολίασε στο greekhandball.com: «Η Γκορένιε θα είναι πιθανότατα ο επόμενός μας αντίπαλος και από την νέα εβδομάδα θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας γι' αυτό το παιχνίδι. Αποκλειστικός μας στόχος είναι ασφαλώς να βρεθούμε στον τελικό και να κατακτήσουμε το τρόπαιο του EHF European Cup».

Όσον αφορά στην δική του ηγετική αποψινή εμφάνιση, δήλωσε: «Είχα μια καλή εμφάνιση, όπως και οι Φλορίδο, Λέμος που ήταν επίσης πολύ καλοί. Όλοι, ωστόσο, συνέβαλαν στην επιτυχία και έτσι πρέπει να γίνεται στις ομάδες».