Λέμος: «Θέλουμε τρία τρόπαια - Δεν σκεφτόμαστε αντιπάλους, σκεφτόμαστε προκλήσεις» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Λέμος: «Θέλουμε τρία τρόπαια - Δεν σκεφτόμαστε αντιπάλους, σκεφτόμαστε προκλήσεις»



Στο τέλος, όλοι στην ΑΕΚ θα πανηγυρίζουν τόνισε στο aek.gr ο αθλητής της Ένωσης, Πατρίκ Λέμος, που ήταν από τους διακριθέντες απόψε (26/03) κόντρα στην Νέβα (29-27). Επεσήμανε, ακόμα, πως οι Κιτρινόμαυροι διεκδικούν και θέλουν τρία τρόπαια, μεταξύ των οποίων βεβαίως και το ευρωπαϊκό.

Δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόκρισή μας στα ημιτελικά του EHF European Cup. Είμαστε στον σωστό δρόμο, για να γράψουμε ιστορία τόσο στο ελληνικό χάντμπολ, όσο και για τον σύλλογο. Συνεχίζουμε όλοι να πιστεύουμε ότι είμαστε ικανοί να φτάσουμε στους τελικούς και να κατακτήσουμε τον τίτλο. Φυσικά, αυτό δεν είναι εύκολο, αλλά δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα για να επιτύχουμε τους στόχους μας στο τέλος της χρονιάς».

Σχολίασε ακόμα: «Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι από την αρχή. Θέλουμε 3 τρόπαια! Στην Ευρώπη, όλα δείχνουν ότι αντίπαλός μας θα είναι η RK Gorenje. Βέβαια θέλουν άλλη μία νίκη για να περάσουν. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι για τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε αντιπάλους. Σκεφτόμαστε προκλήσεις».

Ανέφερε, επιπλέον: «Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους μας. Μας υποστηρίζουν πάρα πολύ, ακόμα και μακριά από το γήπεδο. Ακόμα και από τα μηνύματα, λαμβάνουμε τεράστια αγάπη και υποστήριξη και αυτό είναι πολύ σημαντικό για όλους μας. Μαζί έχουμε φτάσει ως εδώ και μαζί ελπίζω να πανηγυρίσουμε στο τέλος. Ωστόσο, σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες μου, τους υπεύθυνους της ομάδας, τους προπονητές και φυσικά στη διοίκηση. Όλοι μαζί στο τέλος θα πανηγυρίζουμε».

No comments