Φλορίδο: «Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ ως ομάδα - Όλοι στην ΑΕΚ εργάζονται για κάτι μεγάλο» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φλορίδο: «Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ ως ομάδα - Όλοι στην ΑΕΚ εργάζονται για κάτι μεγάλο»

Τα μέλη της ΑΕΚ πιστεύουν ότι μπορούν να κατακτήσουν το τρόπαιο του EHF European Cup, αλλά η ομάδα θα πρέπει να βελτιωθεί πολύ, υπογράμμισε στο greekhandball.com ο Ιγκνάθιο Μόγια Φλορίδο, που πρόσθεσε ακόμα ότι όλοι στην Ένωση εργάζονται για κάτι μεγάλο.

Δήλωσε: «Προκριθήκαμε στα ημιτελικά του EHF European Cup και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο, όμως έχουμε πολύ δουλειά ακόμα να κάνουμε. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, πρέπει να βελτιωθούμε πολύ ως ομάδα. 

Επόμενο βήμα, κατά την γνώμη μου, είναι να βελτιώσουμε όλα εκείνα τα σημεία στα οποία δεν είμαστε αρκετά καλοί, μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Έχουμε πολύ ποιοτικούς παίκτες, επομένως μπορούμε να βελτιωθούμε και να κρατήσουμε βέβαια όλα εκείνα στα οποία δεν έχουμε πρόβλημα.

Δεν μ' αρέσει να μιλάω για το τρόπαιο, γιατί προτιμώ να πηγαίνω παιχνίδι με παιχνίδι, βήμα βήμα.

Σχετικά με την εμφάνισή μου, τώρα αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Απέναντι στην CSM Βουκουρεστίου δεν πραγματοποίησα πολύ καλές εμφανίσεις. Έτσι, πίεσα τον εαυτό μου. Θέλω να είμαι το παράδειγμα, γι' αυτό θέλω να είμαι πάντα καλύτερος από την προηγούμενη φορά. 

Συγχαρητήρια σε όλους, όλοι εργάζονται για κάτι μεγάλο στην ΑΕΚ!».

No comments