Ζαραβίνας: «Η Ευρώπη είναι για εμάς ένα δώρο και έτσι θα την αντιμετωπίσουμε» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ζαραβίνας: «Η Ευρώπη είναι για εμάς ένα δώρο και έτσι θα την αντιμετωπίσουμε»

Η Ανόρθωση βρίσκεται στα ημιτελικά του EHF European Cup και ήδη έχει γράψει ιστορία, αφού είναι η μοναδική κυπριακή ομάδα στο χάντμπολ, που κατάφερε να φτάσει στους «4» ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

«Μαέστρος» της επιτυχίας είναι ο Έλληνας προπονητής της ομάδας, Γιώργος Ζαραβίνας, ο οποίος μίλησε στο greekhandball.com μετά από την ήττα (18-23) από την ρουμανική, Μιναούρ Μπάια Μάρε και την πρόκριση, παρ' όλα αυτά, των Κυανόλευκων, που είχαν επικρατήσει στο πρώτο ματς με 22-27.

Σχετικά με την χθεσινή αναμέτρηση, ανέφερε: «Γνωρίζαμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο ματς. Χάσαμε την ευκαιρία να νικήσουμε με μεγαλύτερη διαφορά στην Ρουμανία, όταν η αντίπαλος βρέθηκε σε κακή 'μέρα και έτσι, στην δική μας κακή 'μέρα, χθες, η πρόκριση έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι. Τουλάχιστον δεν δεχθήκαμε αιφνιδιασμούς και έτσι κρατήσαμε σ' ένα ικανοποιητικό επίπεδο την άμυνα. Με τρία ντέρμπι την εβδομάδα και προερχόμενοι από απουσία 15 ημερών, πήραμε αυτό που θέλαμε».

Αναφορικά με το αν η Ανόρθωση στοχεύει σε μία νέα υπέρβαση και εάν ονειρεύεται ενδεχομένως την κατάκτηση του τροπαίου, σχολίασε στην ιστοσελίδα μας: «Στόχος μας παραμένουν οι εγχώριες διοργανώσεις. Η Ευρώπη είναι για εμάς ένα δώρο και έτσι θα την αντιμετωπίσουμε. 

Δώσαμε την μεγαλύτερη επιτυχία σε κυπριακό επίπεδο και το κυπριακό χάντμπολ θα πρέπει να την αξιοποιήσει, για να δούμε νέες... φουρνιές παικτών. Το άθλημα δεν είναι πια άγνωστο και αυτό αφήνουμε παρακαταθήκη. Το στήσιμο και η πορεία της ομάδας έχουν όνομα και επίθετο. Ανδρέας Ανδρέου».

No comments