Pregame: Πυλαία - Φίλιππος Βέροιας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Πυλαία - Φίλιππος Βέροιας

Πυλαία και Φίλιππος Βέροιας θα κοντραριστούν αύριο (27/02, 18:00), στην έδρα της πρώτης, για την 8η αγωνιστική της Handball Premier. Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων, που μετέχουν στον 2ο όμιλο, είχε λήξει ισόπαλη (28-28). Η Πυλαία έχει 6 βαθμούς και ο Φίλιππος 5.

Ο αθλητής (39χρονος τερματοφύλακας) των Θεσσαλονικέων, Ανδρέας Ορφανουδάκης, ανέφερε στο greekhandball.com: «Πρώτα απ' όλα, θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλους τους αθλητές και σε όλο τον κόσμο. Είναι μια περίεργη χρονιά, αλλά καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες των περιστάσεων και να ανταποκριθούμε σε αυτό το δύσκολο έργο. Η ομάδα μου έχει προετοιμαστεί (μέσα σε δύσκολες συνθήκες) για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος και την μη απαξίωση του αθλήματος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, επίσης, την διοίκηση της Πυλαίας, που είναι δίπλα μας και μας στηρίζει».

Ο ανέτοιμος, Αντωνιάδης, που προέρχεται από τραυματισμό, βρίσκεται εκτός πλάνου του Μπάμπη Ανανιάδη.

Από την άλλη, ο παίκτης (21 ετών δεξιός ίντερ) της ομάδας της Ημαθίας, Χάρης Μπαλτατζής, τόνισε στην ιστοσελίδα μας: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, λόγω της επανέναρξης του Πρωταθλήματος και θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλή συνέχεια στην αγωνιστική σεζόν, χωρίς τραυματισμούς. Το παιχνίδι με την Πυλαία θα είναι ιδιαίτερο, καθώς είναι το πρώτο μετά από πολλούς μήνες αγωνιστικής απραξίας και θα πρέπει να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί, για να διεκδικήσουμε τους δύο βαθμούς της νίκης».

Απών για τον Φίλιππο θα είναι ο Αρβανιτίδης, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, καθώς επίσης και ο τραυματίας, Άγκοβιτς.

No comments