Pregame: Αερωπός Έδεσσας - ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Αερωπός Έδεσσας - ΠΑΟΚ


Ο Αερωπός Έδεσσας φιλοξενεί αύριο (27/02, 18:00) τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Handball Premier. Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, ο Δικέφαλος του Βορρά είχε επικρατήσει με 27-23.

Ο 29χρονος πλέι μέικερ, Φώτης Μισαηλίδης, υπογράμμισε στο greekhandball.com: «Αύριο ξεκινάει ο δεύτερος γύρος του Πρωταθλήματος μετά από πολύ καιρό αγωνιστικής απραξίας και σε δύσκολες συνθήκες για τους αθλητές και τα σωματεία. 

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα τραυματισμών, αλλά θα προσπαθήσουμε να φανούμε έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα ο αντίπαλός μας είναι το φαβορί. Είναι πιο πλήρης ομάδα και θα έχει αρκετές ανάσες σε αντίθεση μ' εμάς. Θα πρέπει να τονίσω ότι η όλη διαδικασία επανέναρξης του Πρωταθλήματος έγινε πολύ πρόχειρα κατά τη γνώμη μου. Υπάρχουν ζητήματα που έπρεπε να είχαν λυθεί από τον Γενάρη και όχι να γίνονται όλα στο παρά πέντε».

Στην διάθεση του προπονητή, Γιάννη Πηλαλίδη, δεν θα είναι ο τραυματίας, Κυριακού.

Από την άλλη, ο 22χρονος πίβοτ, Νίκος Λιάπης, ανέφερε στην ιστοσελίδα μας: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπαίνουμε ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Έχουμε κάνει μία πλήρη προετοιμασία και είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει εξαρχής. Ξέρουμε ότι στην έδρα του Αερωπού όλες οι ομάδες δυσκολεύονται, γι' αυτό και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Το σημαντικότερο την δεδομένη στιγμή, για όλους μας, είναι το Πρωτάθλημα να μην διακοπεί ξανά ακολουθώντας πάντα τα πρωτόκολλα υγείας, καθώς έχει γίνει τεράστια προσπάθεια για την επανεκκίνησή του, η τυχόν διακοπή θα είναι καταστροφική για όλους μας».

Από τους Θεσσαλονικείς θα απουσιάσει για έναν μήνα ο Κυριακίδης, ο οποίος έχει υποστεί διάστρεμμα.

No comments