Pregame: Άρης Νίκαιας - Σαλαμίνα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Άρης Νίκαιας - Σαλαμίνα

Ο Άρης Νίκαιας θα υποδεχθεί αύριο (27/02, 19:30) στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας (σ.σ. το γήπεδο του Ρέντη, το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα, καθώς στο «Μ. Λοΐζος» γίνονται ακόμα εργασίες αναβάθμισης, δεν είναι διαθέσιμο) την Σαλαμίνα, η οποία μετράει μόνο ήττες στο Πρωτάθλημα της Handball Premier και είναι τελευταία στην βαθμολογία του 1ου ομίλου. Η ομάδα της Νίκαιας έχει, από την άλλη, συγκεντρώσει 4 πόντους και μία από τις νίκες της σημειώθηκε με αντίπαλο την Σαλαμίνα (19-27).

Ο αθλητής του Άρη Νίκαιας, Γιώργος Μελετάκος (29χρονος δεξιός εξτρέμ), σχολίασε σχετικά στο greekhandball.com: «Έπειτα από 4 σχεδόν μήνες απραξίας ήρθε η ώρα να επανέλθουμε στους επισήμους αγώνες με όρεξη μεν, αλλά πολλά ερωτηματικά δε! Οι περισσότερες ομάδες προέρχονται από απραξία μηνών και κύριο μέλημα όλων είναι η σωματική ακεραιότητα των αθλητών. 

Με τις υπάρχουσες συνθήκες περιμένω παιχνίδια που δεν θα είναι όσο ανταγωνιστικά θα θέλαμε. Παρ' όλα αυτά, αναζητούμε το κίνητρο, για να μπούμε στις τέσσερις γραμμές και να παλέψουμε για τους δύο βαθμούς. Σεβόμαστε την ομάδα της Σαλαμίνας και εύχομαι αρχικά όλοι οι αθλητές να έχουν υγεία και δευτερευόντως η ομάδα μου να κατακτήσει την νίκη».

Η ομάδα της Νίκαιας δεν θα έχει στην διάθεσή της τον χειρουργημένο (κύστη κόκκυγος), Χρήστο Τσαμούρη, τον τραυματία, Θεολόγο Ακερμανίδη και τον Μιχάλη Μαλανδρένια, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο παίκτης των νησιωτών, Χριστόφορος Μπακαούκας (43χρονος δεξιός ίντερ), επεσήμανε στην ιστοσελίδα μας: «Ένα περίεργο Πρωτάθλημα ξεκινάει, μετά από 4 μήνες απραξίας. Έχουμε διάθεση, για να αγωνιστούμε και θέλουμε να το ευχαριστηθούμε. 

Θα αρχίσουμε σύντομα να ''χτίζουμε'' την ομάδα για την νέα σεζόν, με νέες προϋποθέσεις. Είμαστε ικανοποιημένοι σχετικά με το ότι δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα. Θα θέσουμε τους στόχους μας για την νέα περίοδο και θα επιχειρήσουμε να εμφανιστούμε βελτιωμένοι την επόμενη σεζόν αποκτώντας εμπειρίες μέσα στην τρέχουσα». 

H Σαλαμίνα πρόκειται να παρουσιαστεί πλήρης.

No comments