Πελεκίδης: «Φαβορί η Μάλαγα - Πίστη ότι μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να εκπληρώσουμε ένα όνειρό μας» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πελεκίδης: «Φαβορί η Μάλαγα - Πίστη ότι μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να εκπληρώσουμε ένα όνειρό μας»



Το αίσθημα της ανυπομονησίας κυριαρχεί στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ ενόψει των δύο αγώνων (19, 21/02) με αντίπαλο την Μάλαγα για το EHF European Cup, σύμφωνα με τον προπονητή του Δικεφάλου του Βορρά, Δημήτρη Πελεκίδη, ο οποίος χαρακτήρισε φαβορί την ισπανική ομάδα. Ωστόσο, δεν παρέλειψε να τονίσει πως τα μέλη του Δικεφάλου του Βορρά έχουν πίστη ότι μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω στην διοργάνωση και γι' αυτό θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους τις πιθανότητές τους.

Ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων δήλωσε στο acpaok.gr: «Έφτασε η ώρα της έναρξης των παιχνιδιών κόντρα στην Μάλαγα, μία μεγάλη 'μέρα για εμάς αυτή της Παρασκευής αφού συμμετέχουμε για πρώτη φορά στους «8» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. 

Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία από όλους μας να παίξουμε αυτά τα δύο παιχνίδια, η ομάδα έχει προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν στεκόμαστε στο γεγονός ότι δεν έχουμε παίξει κάποιο επίσημο παιχνίδι, γιατί δουλεύουμε καθημερινά σε υψηλούς ρυθμούς, σαφέστατα όμως είναι ένα μείον. 

Είναι πάρα πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι γιατί επί της ουσίας θα γνωριστούμε με τον αντίπαλο, διότι ούτε εκείνοι μας ξέρουν. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα από το ισπανικό Πρωτάθλημα, η οποία διεκδικεί το Πρωτάθλημα στα ίσια, έχει κερδίσει μάλιστα το Σούπερ Καπ, άρα αντιλαμβανόμαστε ότι μιλάμε για μία ομάδα η οποία κάνει πρωταθλητισμό σ' ένα Πρωτάθλημα ανώτερο από το δικό μας, γι' αυτό τον λόγο είναι το φαβορί. Εμείς θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας μέχρι τέλους, υπάρχει πίστη ότι μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να εκπληρώσουμε ένα όνειρό μας. Θα πρέπει να βγάλουμε ενέργεια στο παιχνίδι μας, είναι κάτι που είναι πολύ σημαντικό ειδικά στο πρώτο παιχνίδι». 

No comments