Εφθασε η ώρα να κριθεί με δικαιοσύνη το χάντμπολ ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εφθασε η ώρα να κριθεί με δικαιοσύνη το χάντμπολ !

 


Η ώρα της ευθύνης πλησιάζει για εκείνους που έχουν, έως τώρα, αφήσει, είτε με αποφάσεις τους είτε με την ολιγωρία ή την αδιαφορία τους, ανενεργά τα πρωταθλήματα χάντμπολ της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, αν και πέρασαν σχεδόν 50 ημέρες από την έγκριση επανέναρξης των προπονήσεων.

Το χάντμπολ έχει αδικηθεί από την αντιμετώπιση που έχει έως τώρα και μένει να φανεί αν θα κριθεί δίκαια ή αν θα μείνει να βλέπει τα άλλα σπορ σάλας να παίζουν, γιατί δεν νοιάσθηκε κανείς ( και ) για αυτό το άθλημα.

Εφθασε η ώρα να κριθεί με δικαιοσύνη το χάντμπολ, που ακολουθεί πιστά και με φροντίδα το σχετικό  Υγειονομικό Πρωτόκολλο και έχει δώσει, σε επίπεδο συλλόγων, μεγάλο αγώνα ώστε να ανταποκρίνεται με απαιτήσεις.

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων, την Παρασκευή 19/2 θα συμμετάσχει και ο ΓΓΑ Γιώργος Μαυρωτάς.

Μένει να φανεί αν η Πολιτεία ενδιαφέρεται για το χάντμπολ όπως και για τα άλλα ομαδικά αθλήματα που παίζονται σε κλειστά γήπεδα και ακολουθούν ακριβώς τους ίδιους κανόνες, αλλά και αν η ΟΧΕ έχει κάνει όσα πρέπει, όπου και όπως χρειάζεται ώστε να δοθεί το πράσινο φως και το Σαββατοκύριακο 27-28 Φεβρουαρίου να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα στην Α1 Ανδρών και στην Α1 Γυναικών.

Στην περίπτωση όπου η υποχρεωτική απραξία θα παραταθεί, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους όλοι όσοι θεωρητικολογούν.

Γιατί, οι ομάδες του χάντμπολ έχουν κάνει υπερβάσεις έως τώρα και δείχνουν τον δρόμο.  

Πλέον, το ζήτημα δεν αφορά μεμονωμένες αντιλήψεις, αλλά, την επιβίωση του ίδιου του αθλήματος που καλείται να περισώσει ότι μπορεί, με πρώτο αναγκαίο μέλημα την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, ώστε να αρχίσει και πάλι να αναπνέει το χάντμπολ, φυσικά με προσοχή στον ορισμό των αγωνιστικών για την καλύτερη δυνατή προστασία αθλητριών και αθλητών, μετά την μακρά αποχή από την ενεργό δράση.  

Τώρα, εδώ που έφθασε η κατάσταση, το θέμα αφορά την δυναμική και την ζωή του χάντμπολ.  

  

No comments