Εξήντα λεπτά μακριά από τα προημιτελικά ο ΠΑΟΚ (Live Streaming) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εξήντα λεπτά μακριά από τα προημιτελικά ο ΠΑΟΚ (Live Streaming)

Ένα εξηντάλεπτο μακριά από τα προημιτελικά του EHF European Cup βρίσκεται η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει σήμερα (17/01, 17:00) την Μπιέλοβαρ, στην δεύτερη αναμέτρηση μεταξύ των δύο στο πλαίσιο της φάσης των «16». Ο Δικέφαλος του Βορρά είχε επικρατήσει (28-21), προχθές (15/01) επί του κροατικού συνόλου και σήμερα, επίσης στην Θεσσαλονίκη, στο 20ο ευρωπαϊκό παιχνίδι του, θα επιδιώξει να υπερασπιστεί το προβάδισμά του και να προκριθεί.

Η αθλήτρια, Νταϊάνα Γιοβανόφσκα, δήλωσε στο acpaok.gr: «Οι ρεβάνς είναι πάντα πιο απαιτητικές κατά την γνώμη μου. Πιστεύω ότι θα παίξουμε ακόμα καλύτερα αφού πλέον γνωρίζουμε ακόμα καλύτερα τις αντίπαλες παίκτριες, όπως και αυτές γνωρίζουν εμάς, γνωρίζουν τι λάθη κάναμε, και εμείς ξέρουμε τι να περιμένουμε από το παιχνίδι τους. Δεν νομίζω ότι θα παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό. Εμείς θέλουμε την πρόκριση, όπως και εκείνες, γι' αυτό πιστεύω ότι θα γίνει ένας υπέροχος αγώνας». 

Από την άλλη, η συμπαίκτριά της, Ρενάτα Καγιούμοβα, σχολίασε: «Για την ρεβάνς είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένες γιατί πιστεύουμε ότι η Μπιέλοβαρ θα βγάλει αντίδραση μετά από την ήττα. Στο πρώτο παιχνίδι έχασαν γιατί δεν ήξεραν τι πρέπει να περιμένουν από εμάς. Εμείς θα παλέψουμε ακόμα περισσότερο, θα παίξουμε για την Θεσσαλονίκη, για τον ΠΑΟΚ, για τους φιλάθλους τους, θα δώσουμε την ψυχή μας και είμαι σίγουρη ότι θα γράψουμε ιστορία!».


Από το παρακάτω βίντεο προσφέρεται η δυνατότητα παρακολούθησης του αγώνα, σε απευθείας μετάδοση:


No comments