Που θα παίξουν ΠΑΟΚ και Μάλαγα ; - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Που θα παίξουν ΠΑΟΚ και Μάλαγα ;


Σε συζητήσεις είναι ΠΑΟΚ και Μάλαγα προκειμένου να αποφασισθεί που θα γίνουν τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια για την προημιτελική φάση του EHF European Cup.

Αρχικά, η Μάλαγα πρότεινε στον ΠΑΟΚ να παίξουν και τα δύο ματς στην έδρα της, στην Ισπανία και η η ομάδα της Θεσσαλονίκης αντιπρότεινε να πραγματοποιηθούν οι δύο αναμετρήσεις στη Μίκρα.

Η έλλειψη συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, πιθανότατα, θα οδηγήσει στη διεξαγωγή των αγώνων όπως υπό κανονικές προϋποθέσεις θα ήταν ξεκάθαρο ότι θα συνέβαινε, δηλαδή, ένας στην έδρα κάθε ομάδας.

Υλικό για την '' κατασκοπεία '' της Μάλαγα έχει ήδη στα χέρια του ο προπονητής του ΠΑΟΚ Δημήτρης Πελεκίδης, καθώς, εξασφάλισε τα δύο ματς της αντιπάλου του Δικεφάλου του Βορρά με την Ναϊσα Νις ( όπου αγωνίζεται η Ντούνια Τάσιτς που βρέθηκε μία ανάσα το περασμένο καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ....), αλλά και συναντήσεις της από το Σούπερ Καπ και το Πρωτάθλημα Ισπανίας ( η Μάλαγα παίζει σε άλλο Ομιλο από εκείνο της Γκραν Κανάρια και έτσι, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν έχει αγωνισθεί ως αντίπαλος της η πρώην αθλήτρια του ΠΑΟΚ Αγνή Ζυγούρα, που θα μπορούσε να ενισχύσει τις πληροφορίες που συγκεντρώνει ο Δ.Πελεκίδης ).

Η ενίσχυση της περσινής Κυπελλούχου Ισπανίας Μάλαγα με δύο διεθνείς αθλήτριες από την Πρωταθλήτρια Αμάρε Μπέρα Μπέρα, την πλέϊ μέϊκερ Αρντέριους και την τερματοφύλακα Καστεγιάνος, φανερώνει τόσο τη δυναμική όσο και τις φιλοδοξίες της, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι κινείται μεθοδικά ώστε να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή εικόνα. 




No comments