Χρ. Μπακαούκας στο greekhandball.com: «Πολύ σημαντική η δυνατότητα επανεκκίνησης των προπονήσεων - ΟΧΕ και Πολιτεία να αναλάβουν τις ευθύνες τους» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χρ. Μπακαούκας στο greekhandball.com: «Πολύ σημαντική η δυνατότητα επανεκκίνησης των προπονήσεων - ΟΧΕ και Πολιτεία να αναλάβουν τις ευθύνες τους»



Η δυνατότητα επανεκκίνησης των προπονήσεων στο χάντμπολ είναι πολύ σημαντική, σύμφωνα με τον πολύπειρο αθλητή της Σαλαμίνας, Χριστόφορο Μπακαούκα, που συμμετέχει και στα διοικητικά της ομάδας. Ο ίδιος επεσήμανε στο greekhandball.com ότι θα πρέπει να βρεθούν λύσεις, γεγονός που αποτελεί ομαδική δουλειά, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη σιγουριά κατά την επανεκκίνηση. Δήλωσε, επιπλέον, πως ΟΧΕ και Πολιτεία θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. 

Τόνισε στην ιστοσελίδα μας: «Θα πρέπει όλοι να στηρίξουν το χάντμπολ και θα πρέπει επίσης να βρεθούν λύσεις, φόρμουλες, ώστε να ενταχθεί ξανά στις ζωές μας. Αυτό θα πρέπει να είναι ομαδική δουλειά, γι' αυτό θα πρέπει να... καθίσουμε στο ίδιο ''τραπέζι'' και να συζητήσουμε για το καλό του αθλήματος. 

Η επανεκκίνηση των προπονήσεων είναι πολύ σημαντική για όλους. Παράλληλα, όμως, πρέπει να φροντίσουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες, να τούς δώσουμε κίνητρα, για να συνεχίσουν μέσα στα επόμενα χρόνια, να ευχαριστιούνται αυτό που κάνουν, να μην εγκαταλείψουν.

Η Ομοσπονδία πρέπει να βοηθήσει με κάθε μέσο και να αναλάβει τις ευθύνες της. Τα ίδια ισχύουν και για την Πολιτεία».

Ανέφερε, επιπλέον, στο greekhandball.com: «Όλοι μας είμαστε προβληματισμένοι, κάποιοι περνούν πολύ δύσκολα και είναι λογικό να έχουν θέσει σε δεύτερη μοίρα το χάντμπολ. Όλοι μας θέλουμε να επιστρέψουμε στην δράση, δεν αμφιβάλλει κανείς γι' αυτό, αλλά με μεγαλύτερη σιγουριά. Λύσεις υπάρχουν. 

Εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία και να βρεθούμε ξανά στα γήπεδα».

No comments