'' Εύχομαι η νέα χρονιά να μας βρεί στα γήπεδα ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Εύχομαι η νέα χρονιά να μας βρεί στα γήπεδα ! ''


Τον δικό της απολογισμό για το 2020, στέλνοντας παράλληλα τις δικές της ευχές για το 2021, κάνει μέσω του acpaok.gr, η αθλήτρια Χάντμπολ Γυναικών του ΠΑΟΚ, Εμμανουέλα Τσικνάκη : 

«Προσωπικά για εμένα το 2020 ήταν μία καλή χρονιά. Οι σπουδές μου πήγαν πολύ καλά και για αυτό είμαι πολύ χαρούμενη. Η συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλή και είχα την ευκαιρία να βρίσκομαι ανάμεσα σε κορυφαίες συμπαίκτριες, κορυφαίο τεχνικό τιμ και κορυφαίους παράγοντες. Σε ομαδικό επίπεδο η χρονιά ήταν περίεργη. Το πρωτάθλημα διακόπηκε, και δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια μας όπως θα θέλαμε, δηλαδή την κατάκτηση του εντός αγωνιστικών χώρων».

- Πώς επηρέασε η πανδημία τον αθλητισμό;

«Η πανδημία σίγουρα είναι μεγάλη πληγή για τον αθλητισμό, ειδικότερα τον ερασιτεχνικό, όπως αποκαλείται το άθλημα το οποίο έχω επιλέξει. Δυστυχώς στην Ελλάδα τα μόνα αναγνωρισμένα αθλήματα είναι το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, και παρότι αγωνιζόμαστε το ίδιο σκληρά, κάνουμε θυσίες στην προσωπική μας ζωή, προπονούμαστε ατελείωτες ώρες, όπως ακριβώς κάνουν και αθλητές του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ. Εμείς απλά θεωρούμαστε ερασιτέχνες και ως εκ τούτου δεν έχουμε την δυνατότητα να βρισκόμαστε στα γήπεδα κάνοντας αυτό που αγαπάμε».

- Οι ευχές σου για το 2021;

«Για τη νέα χρονιά θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο, και να μπορέσουμε όσο το δυνατόν συντομότερα να μπούμε σε μια κανονικότητα, αφήνοντας πίσω την πανδημία. Εύχομαι η νέα χρονιά να μας βρει ξανά στα γήπεδα!».


 


No comments