Δεκατέσσερα χρόνια μετά, ο Χριστόφορος Μπακαούκας θα τεθεί ξανά αντιμέτωπος με την ΑΕΚ - Τι είπε στο greekhandball.com και με ποιούς έχει συνεργαστεί από την... τωρινή ομάδα της Ένωσης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δεκατέσσερα χρόνια μετά, ο Χριστόφορος Μπακαούκας θα τεθεί ξανά αντιμέτωπος με την ΑΕΚ - Τι είπε στο greekhandball.com και με ποιούς έχει συνεργαστεί από την... τωρινή ομάδα της Ένωσης



Για πρώτη φορά μετά από την σεζόν 2005-06, ο νυν αθλητής της Σαλαμίνας, Χριστόφορος Μπακαούκας, πρόκειται να τεθεί αντιμέτωπος με την ΑΕΚ. Τελευταία φορά, που είχε κοντραριστεί με την Ένωση, στην οποία μεταγράφηκε το καλοκαίρι του 2006 και παρέμεινε έως το 2016 (μαζί της κατέκτησε Πρωτάθλημα το 2011 και το 2013 και Κύπελλο το 2009, το 2013 και το 2014), ήταν όταν φορούσε την φανέλα του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας. 

Ο 42χρονος δεξιός ίντερ των νησιωτών σχολίασε στο greekhandball.com σχετικά με τα συναισθήματά του ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης (17/10), στη Σαλαμίνα: «Τα συναισθήματά μου είναι περίεργα, δύσκολα. Αγαπήθηκα πολύ στην ΑΕΚ και την αγάπησα. Ακόμα και τώρα που δεν αποτελώ μέλος της ομάδας, νιώθω την αποδοχή των φιλάθλων της και γενικότερα της οικογένειας της ΑΕΚ. Δεν έχω συνειδητοποιήσει πως θα βρεθώ αντιμέτωπος με την ΑΕΚ, όμως δεν μπορώ να το αποφύγω κιόλας. Θα αγωνιστώ με την Σαλαμίνα δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα μου, όπως κάνω πάντα. Θα χαρώ πολύ να δω γνώριμα πρόσωπα».

Ο Μπακαούκας θα συναντήσει τους Παναγιώτη Νικολαΐδη (αθλητής), Αλέξη Αλβανό (μέλος του προπονητικού επιτελείου), Δημήτρη Καφφάτο (μέλος του προπονητικού επιτελείου), οι οποίοι ήταν συμπαίκτες του κατά το διάστημα της παραμονής του στην ΑΕΚ και είναι τα πρόσωπα, με τα οποία έχει συνεργαστεί, από την... τωρινή ΑΕΚ, όσο φορούσε την κιτρινόμαυρη φανέλα.

«Έχουν αλλάξει πολλά από την τελευταία φορά, που τέθηκα αντιμέτωπος με την ΑΕΚ...», ανέφερε ο Μπακαούκας στο greekhandball.com και τόνισε: «Θα ήθελα να έχει φιλάθλους το γήπεδο. Η Σαλαμίνα, άλλωστε, έχει πολλούς ΑΕΚτζήδες. Ελπίζω και θέλω, ωστόσο, να έχει το ΟΑΚΑ, στον δεύτερο γύρο, έστω και σε περιορισμένο αριθμό». 

Σχετικά με την Σαλαμίνα, υπογράμμισε στην ιστοσελίδα μας: «Έχουμε χάσει στις λεπτομέρειες, τα παιχνίδια, που μας ενδιέφεραν. Γίνεται καλή δουλειά στην ομάδα και τα αποτελέσματα θεωρώ πως θα έρθουν. ''Ταμείο'' θα κάνουμε στο τέλος. Πιστεύω πως κάτι θα αλλάξει».

No comments