Στον... αέρα τα παιχνίδια του Εθνικού Κοζάνης και του ΑΟ Κοζάνης - Ανησυχία και για την Εθνική Ελλάδας των Ανδρών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στον... αέρα τα παιχνίδια του Εθνικού Κοζάνης και του ΑΟ Κοζάνης - Ανησυχία και για την Εθνική Ελλάδας των Ανδρών



Το επίπεδο συναγερμού 4 ενεργοποιήθηκε στην Κοζάνη, λόγω αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού. Αυτό σημαίνει πως στην πόλη επιβάλλονται από αύριο (16/10, 06:00) και για 14 ημέρες (έως και 29/10) μια σειρά από απαγορεύσεις, μεταξύ αυτών και των αγώνων και προπονήσεων (θα επιτρέπεται μόνο η ατομική άθληση).

Όλα τα παραπάνω συνεπάγονται πως η διεξαγωγή της μεθαυριανής (17/10) αναμέτρησης, Εθνικός Κοζάνης - Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών, για την 2η αγωνιστική της Α1 Γυναικών, καθώς και εκείνη (17/10), ΑΟ Κοζάνης - ΧΑΝΘ, για την 2η αγωνιστική της Α2 Ανδρών, τίθενται εν αμφιβόλω. Είναι δεδομένο πως στην πόλη της Κοζάνης δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν, ωστόσο είναι άγνωστο ακόμα, εάν θα επιτραπεί η διεξαγωγή τους σε γειτονική πόλη. Το θέμα αναμένεται να συζητηθεί από στελέχη της ΟΧΕ αύριο (16/10) το πρωί.

Παράλληλα, υπεύθυνοι της Ομοσπονδίας ανησυχούν για το προγραμματισμένο για τις 8 Νοεμβρίου ματς της Εθνικής Ελλάδας των Ανδρών με αντίπαλο την Γαλλία, στην Κοζάνη. Ελπίζεται, παρ' όλα αυτά, πως το χρονικό διάστημα των περιορισμών στην πόλη δεν θα παραταθεί και το παιχνίδι θα λάβει χώρα στην Κοζάνη. 

No comments