Καρασαββίδης: «Προσπαθούμε να... συνέλθουμε από την τετράμηνη αποχή» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Καρασαββίδης: «Προσπαθούμε να... συνέλθουμε από την τετράμηνη αποχή»Στο νέο Πρωτάθλημα της Handball Premier πλεονέκτημα είναι πιθανό να έχουν οι ομάδες, στις οποίες θα προκύψουν, εάν προκύψουν, λίγοι τραυματισμοί σε σχέση με άλλες, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο προπονητής της Πυλαίας, Γιώργος Καρασαββίδης, σε δηλώσεις του στο greekhandball.com. Ο κόουτς των Θεσσαλονικέων υπογράμμισε, επίσης, ότι η Πυλαία ενδιαφέρεται για μία ακόμα μεταγραφή και συγκεκριμένα περιφερειακού.
Τόνισε: «Με τα παιδιά έχουμε καταφέρει να γνωριστούμε και προσπαθούμε, επιπλέον, να... συνέλθουμε από την τετράμηνη αποχή από την δράση. Είναι σημαντικό να μην έχουμε τραυματισμούς. Κατά την γνώμη μου, οι ομάδες που θα έχουν λίγους τραυματισμούς (μακάρι να μην έχουν καθόλου) σε σχέση με άλλες, είναι πιθανό να έχουν πλεονέκτημα».
Όσον αφορά στα μεταγραφικά, ο τεχνικός επεσήμανε στην ιστοσελίδα μας: «Ενδιαφερόμαστε για μία ποιοτική προσθήκη περιφερειακού, ο οποίος να μπορεί να μας ανεβάσει επίπεδο και να είναι καλός στα ανασταλτικά καθήκοντα».

No comments