Ο Σάσα Ζιβούλοβιτς ανέλαβε τη Νέα Ιωνία - Οι επιστροφές παικτριών, η ενίσχυση από την Ακαδημία και το τεχνικό επιτελείο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Σάσα Ζιβούλοβιτς ανέλαβε τη Νέα Ιωνία - Οι επιστροφές παικτριών, η ενίσχυση από την Ακαδημία και το τεχνικό επιτελείο



Την τεχνική ηγεσία της Νέας Ιωνίας ανέλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες του greekhandball.com, ο Σάσα Ζιβούλοβιτς, ο οποίος διαδέχτηκε τον Μενέλαο Δανήλο. Ο Ζιβούλοβιτς έχει κατακτήσει στο παρελθόν δύο Πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα Ελλάδας με την ομάδα της Νέας Ιωνίας, ενώ κατά την τελευταία σεζόν δεν εργαζόταν σε κάποιον σύλλογο.
Στο σύνολο έχουν επιστρέψει η Τζένη Διακογιάννη, που αγωνιζόταν στον Άρη Νίκαιας ως δανεική, καθώς και οι Αγγελική Μάγκου, Αγγελική Γκουζούλη, που είχαν παραχωρηθεί επίσης ως δανεικές στο Καματερό. Επιπλέον, η 43χρονη Ρωσίδα τερματοφύλακας, Μιγκίνα Σαΐντοβα (σ.σ. μοναδική ξένη του ρόστερ), επέστρεψε (και εκείνη) στην ομάδα και θα πλαισιώσει την Αλίκη Μακρή. Στη γυναικεία πρόκειται να προωθηθούν νεαρές αθλήτριες από τα τμήματα των Νεανίδων και των Κορασίδων, ώστε να τους δοθεί χρόνος συμμετοχής, αφού άλλωστε θεωρείται πως υπάρχει ταλέντο στις Ακαδημίες.
Οι προπονήσεις δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα και προς το παρόν κάθε παίκτρια ακολουθεί πρόγραμμα προσαρμογής υπό την κατεύθυνση των γυμναστών, Αλέξανδρου Προβολισιάνου, Στέλιου Κακαβογιάννη της εταιρείας Workout Lab. Προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο Γιώργος Καλογερόπουλος.

No comments