«Πρεμιέρα» για τον Άρη Νίκαιας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Πρεμιέρα» για τον Άρη ΝίκαιαςΣκόπιμα καθυστέρησε ο Άρης Νίκαιας Olympic Diagnostic να «πατήσει» γήπεδο, γεγονός που έπραξε απόψε (11/08).
Δύο από τους παράγοντες, που έπαιξαν ρόλο στην καθυστέρηση ήταν αφενός το ότι στο «Μάνος Λοΐζος», το οποίο θα φιλοξενεί την ομάδα την νέα αγωνιστική περίοδο, βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες και έτσι το χρονοδιάγραμμα των προπονήσεων θα έπρεπε να είναι εναρμονισμένο με την ολοκλήρωσή τους, και αφετέρου το ότι μέχρι πριν από λίγες ημέρες υπεύθυνοι της ομάδας είχαν τα βλέμματά τους στραμμένα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων, στο οποίο έλαβε μέρος ο Άρης.
Με περίπου 12 αθλητές διεξήχθη η αποψινή προπόνηση. Οι Χουρσουντιάν, Βλάχος έχουν εξασφαλίσει επιπλέον άδεια, καθώς αγωνίστηκαν με τους Νέους στο Πανελλήνιο, ενώ 4-5 ακόμα παίκτες θα ενσωματωθούν σταδιακά, διότι έχουν συνδυάσει την άδεια των εργασιών τους με την εξτρά άδεια από την ομάδα. Μέσα στην επόμενη βδομάδα, πάντως, άπαντες αναμένεται να βρίσκονται στα... πόστα τους. Το αποψινό πρόγραμμα προπόνησης περιλάμβανε τρέξιμο σε στίβο.

No comments